Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Van-e még?
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kávé Kálmán
tag
Huhh! Micsoda tüzijáték volt itt az elmúlt napokban. Nem kell ezen szörnyülködni. A HB-n és a Kaffee-Netz-en is parázs viták mennek a mindenféle táborok között. Szerintem ezek az eszmecserék, ütközések nagyon sok információval szolgálnak. Én is csak annyit tudok hozzátenni, hogy igazán érdemi véleményt akkor alakíthat ki az ember, ha ismeri vagy legalább egyszer kipróbálta ezeket az eszközöket. A Robotolók, Flair userek azt gondolom mindegyike használt már pumpás gépet. Van, aki most is felváltva nyúzza őket. Én minden fűtés nélküli eszpresszó alkalmatosággal kapcsolatosan roppant szkeptikus voltam. Egész addig, amíg ki nem próbáltam.
Na, de a lényeg: a Kávébár Bazáron nyomásprofilozó ügyességi versenyt tervezünk lebonyolítani, amin a Flair-rel lesznek kénytelenek az indulók a La Marzocco LevaX nyomásprofilját szimulálni. Az ötlet onnan jött, hogy a HOST Milanón, betévedt hozzánk a görög barista bajnok, aki elővette a saját kávéját és a Flairrel készítettem el neki. Totál el volt képedve. Leva-n dolgozik és azt állította, hogy nem tudna különbséget tenni. Nem értékelem túl a dolgot, mert nem egymás melletti összehasonlítás volt. A Bazáron megtehetitek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs