Hirdetés
- sh4d0w: Van-e még?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteelCowboy
csendes tag
válasz
adriankoooo
üzenetére
Lehet, hogy láma kérdés, de megnyomod rendesen a Flair tamperével (vagy bármivel) az őrleményt?
Csak azert kérdezem, mert ha a többi releváns változó mind pipa (őrlemény ~16g, gondolom a kávéd nem döglött, hanem valami friss és a daráló is jól be van állítva), akkor én csak erre tudok gondolni.
Hétfőn hoztam el a saját Flair Classicomat Kávékalmártól, ahová vittem a saját Traveleremet (tengerbe vizet
) . Húztunk két shotot az ottani Flair-rel és én őröltem a saját Kinummal, amit Gábor tanácsára 3.2.0-ra állítottunk. Az új kenyai kávéjukból egy közepes pörkölésű volt az áldozat, úgy emlékszem, az is 16g volt, de egy olyan isteni gyümölcsbomba lett a végeredmény, hogy a hajam leraktam (pedig nem sok van).
Sajnos a sajátomat itthon még kibontani sem tudtam, mert a konyha kis átalakítás alatt áll és nincs hely, de ha nekikezdek, valószínűleg ezekkel a beállításokkal fogok elsőre próbálkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gumi és felni topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Napelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Horgász topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Arany János - Kapcsos könyv
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
) . Húztunk két shotot az ottani Flair-rel és én őröltem a saját Kinummal, amit Gábor tanácsára 3.2.0-ra állítottunk. Az új kenyai kávéjukból egy közepes pörkölésű volt az áldozat, úgy emlékszem, az is 16g volt, de egy olyan isteni gyümölcsbomba lett a végeredmény, hogy a hajam leraktam (pedig nem sok van).