Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SoundON

tag

Gondoltam hátha többeket is érint, így közzé teszek 3 saját Gaggia Classic fejlesztést, amiket a múlt héten fejeztem be:

1.Szintezhető gumilábak, hogy a gépet vízszintbe lehessen rakni még olyan ferde konyhapulton is mint az enyém, így a pogácsára sem féloldalasan érkezik a víz mint előtte és a dupla kifolyós karból is egyenletesen, mindkét csészébe azonos mennyiségben érkezik a lecsapolt kévé.

2. A gumilábak ellendarabjaként a konyhapultra tett alátét, amely megoldja hogy elforduljon a gép amikor a kart levesszük vagy feltesszük, így végre fél kézzel is hozzá tudunk nyúlni a géphez és nem kell minden esetben ellentartani a másikkal, ami igencsak ipari érzést ad a készítésnek.

3. A szintező lábaknak, némi alsó lemez átalakításnak és a csepptálca speciális lábainak köszönhetően a 0,1g pontos mérleget a karba őrölt kávéőrlemény lemérése után a gép alá tudom tolni és csapolás közben a lefolyó kávé súlyát is egyszerűen tudom mérni úgy, hogy a mérleg így elfér és nem lesz vizes vagy kávécseppes.

És nem utolsó sorban számomra szebben és iparibban néz ki a drága Gaggia Classicom ezekkel a nagy (gőzcsapgombbal megegyező méretű) gumilábakkal.

Akit érdekelnek még a részletek és a titkos hozzávalók, írjanak privátban :)

Új hozzászólás Aktív témák