Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegesztő76
újonc
Sziasztok
Nemrég kértem itt segítséget itt pid bekötéssel kapcsolatban .Azóta tovább léptem megvan a bekötés .Csak előjött egy újabb probléma.Nem tudok autotuningot futtatni.Pt 100 -at használok az érzékelő a víztérbe belógatott rézcsőbe van hőpasztával.XMT7100 a pid. Mikor bekapcsoltam először gőzgombbal melegítettem kicsit be ,gondoltam majd utána lefuttatom az autotunningot.De sajnos nem megy a leírás alapján a csibecsőr alaku oldalirányu léptetőgombot kellene hosszan nyomni és elindulna az autotunning,de sajna nem történik semmi hiába nyomom .Máskor ellátja a funkcióját lehet vele léptetni meg minden.az érzékelőt beállitottam a menübe.A három szál vezetéket bekötöttem a pidbe a pozitívra kötöttem a pirosat a másik két helyre a két kéket .Alaphelyzetbe mikor bekapcsolom,a piden lehet léptetni a fel le gombokkal egy számsort,de egy idö után 4 e betű virít a kijelzőn, és akkor nem is reagál semmire.Kicsit bosszantó hogy itt lennék a célba de most megakadtam. Van még k hőelemem de ha lehet maradnék a pt 100 nál.Ha valaki találkozott a problémával ennél a típusnál vagy bármiféle segítséget tud nyújtani megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Napelem
- Call of Duty: Modern Warfare (2019)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Mini PC
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- További aktív témák...
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 3 év garancia!
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB Black használt 100% akku 6 hónap garancia
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest