Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gpbenedek
csendes tag
válasz
SoundON
üzenetére
Érdekes a felvetés, pont a napokban én is hasonlókat tapasztaltam a méréseimnél. Bár én szélsőségesebb vizsgáltam, a rozsdamentes GC-t mértem - végre. Azt láttam, hogy a fej/vízterítő hőmérséklete jelentősen befolyásolja a kifolyó víz hőmérsékletét, de ez önmagában nem új infó, csak a rozsdamentesnél sajnos a fej elég külön életet él, így ez nagyon szembetűnő. A kérdés (az alunál is), hogy hol van a rendszer nyugalmi pontja (ezek szerint a alunál sem biztosan 15-20 percnél), ahol a fej stabilan beáll, és hogy milyen pid / kazán /fejhő egyensúlyban adja azt a hőmérsékletű kifolyó vizet, amit szeretnénk. Ha lesz rá egy kis affinitásom, kimérem azt is.
Rozsdamentes gc: a fej és a bojler különállóságát az eddig tapasztaltak alapján valószínűleg csak a fej aktív fűtésével lehet megoldani. Azt hogy ezzel foglalkozom-e, azt még meglátom, mert bár nem büdös/ízes a víz (tehát a projekt jó irányban halad), még mindig egy fejkazános, egybojleres gép maradna akkor is, csak mégtöbb pénzért (:
Ami tök jó tapasztalat volt: Bár a szilóval kinyomott szondás szűrőbe építettem szűkítőt, nem volt elég a vízhozam csökkentésére. Úgyhogy átdobtam erre a pwm szabályzót, és tökéletesen be tudtam állítani, 30 sec / 45g vízhozamot. juhú!

Rush77: a pides gőzölés nem rossz megoldás, de sokkal egyszerűbb a gyári kapcsolós: amikor 135-140 fokot ír a pid, akkor nyisd meg a gőzcsapot. Ha ekkor kezded a gőzölést, nem fog lekapcsolni a termosztát, és végig megy a fűtés > tuti lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Projektor topic
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Destiny 2 (Xbox One, PS4, PC)
- Autós topik
- Bittorrent topik
- bambano: Bambanő háza tája
- 4:3 aránnyal csukna ajtót a Honor az Apple Foldra
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest