- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem volt egy egyszemélyes mezei kotyogósom, még a márkájára sem emlékszem, de valami noname. Soha nem gondoltam volna előtte, hogy kotyogósok között ekkora különbség lehet. Ez a kis egyszemélyes nagyon összevissza főzte a kávét. Nem is tömtem meg, mégis volt olyan, hogy alig egy centi kávé jött le, olyan fekete volt mint a korom, és ihatatlan volt. Máskor meg lejött az összes, de olyan gyenge, és átlátszó volt, mint egy csésze tea. Képtelen voltam vele normális kávét főzni.
Most vettem egy jobb minőségűt, GAT márkájút, három személyest. Nem tudom, ez milyen minőségű márkának számít, nekem nagyon jó tapasztalataim vannak vele. Sokkal jobb minőségű anyagból van, masszívabb, és az általa lefőzött kávé állandó minőségű. Eddig még egyszer sem főztem vele keserű, megégett kávét. A kesernyés íz nagyon enyhe a kávéban, alig érezhető. A fogantyúja valami jó minőségű műanyagból lehet, mert főzés közben is hideg-langyos, simán meg lehet fogni.
Egyetlen kifogásolnivaló rajta az, hogy a tetején lévő átlátszó ablak szív alakú, eléggé csajos dizájnja van, de jó kávét főz. Sima mezei kávéivó lévén meg vagyok vele elégedve. Valamelyik nap voltunk vendégségben, ahol a háziasszony szarvasival főzte a kávét, de olyan keserű volt, mint a méreg. Megittam, mert nem akartam megsérteni a vendéglátónkat, de alig bírtam meginni. Olyan hányingerem volt utána, hogy az valami borzalom. Ebből is látható, hogy kotyogóval is lehet jó kávét főzni, ha az ember odafigyel a dolgokra, és jobb főzővel is lehet ihatatlan kávét készíteni.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb + AMD Radeon
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest