- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- valakiyt: A win10 támogatása megszűnt! Mi lesz most?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicces
addikt
válasz
soldier2
üzenetére
szeptember 21-ei pöri. a húgommal 26-27-én érkezett meg ide mainzba. egyből be is vágtam a fagyasztóba. vasárnap este raktam át a hűtőbe és tegnap hajnal óta vár a sorsára. már nem is tudom mennyi ment a lefolyóba. viszont a többi kávé mind nagyon jó volt a pörkölőből és épp ezért nem akarok semmi rossazt irni. de pont ez a kávé? és mindig? és a mainz pörkölőből is egy vacak volt még néhány hónappal ezelött. de úgy néz ki, hogy ott etiópiában lehet az árulás. és most egyelőre ezt a szót ki is törlöm a szótáramból és messze el fogom kerülni az innen származó kávékat. punktum!
mellesleg meg kell emélitenem, hogy ma az utolsó elötti kundémnál olyan AUTOMATÁS capuccionót kaptam, hogy nem akartam elhinni. szigorúan cukor nélkül kértem. nem birtam elmenni dícséret nélkül. és akkor a néni bevallotta, hogy minimum naponta de van hogy többször is kipucolja a gépet. ő állitja be a kávékhoz - gondolom a őrlöt, mi mást. valami schäerer vagy milyen, szuper automata érintőkijelzővel és 8-10 kávé programmal. és piros svájci kereszttel. pár hete látom ezeket a gépeket már itt-ott, de nem tulajdonítottam nekik jelentőséget egészen máig. gondoltam csak az aktuális hulladékok. viszont úgy tűnik nagyon meghálálják a törődést. a beifahrerem dupla espresszot kért és még be sem fejeztem a dicséretet már ő sem birta megállni, és vallott, hogy alig birja visszatartani a véleményét, annyira jó ez a kávé. azt nem néztem milyen kávéja volt a néninek. de nagyon finom annyi szent.

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OTP Bank topic
- Robotporszívók
- Autós topik
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Sérült DJI Mini 2 és DJI Mini 2 SE eladó egyben.
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) hibátlan állapotban
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett ÚJ állapotban
- ELADÓ Yaesu FT-70DE-B2 C4FM/FM VHF/UHF kétsávos kézi adóvevő
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Magyar I Cam I W11 I Gar!
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- Samsung Galaxy A22 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest