Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Z0mbi

senior tag

Na azt hiszem el kell ujsagoljam hol allok az uj ascaso steel uno pro val :)
    4ik napra megszuletett az elso crema :D (egyik nap vettem a lidl ben egy kilos kavet hogy a daralot beallitsam a 30ml / 25mp re 15 kg val...latni kene ahogy a furdoszoba merlegen nyomom meg mindig azt a sz.t. )
    Ami megnagyobb szo az az hogy ma megszuletett az elso tejhab aminek a tetejet lehetett kanallal kiszedni.
    Almomban nem hittem volna hogy a panarello es a gozcso kozott ekkora a kulonbseg. Konkretan ugy erzem meg mindig hogy ez nem napok hanem honapok kerdese lesz mire megatulom. Hiaba nezek millio videot errol nem vagyok elorebb. Hutom a kancsot, hideg zsirszegeny tej, a 'W spot' meg hol megvan hol nem... szoval ez nem egy egyszeru dolog :)
    szoval most boldogsag van :) (ja es ma eppkezlab kaveval probaltam P&Y Java mix)
    Azert meg hosszu ut all elottem az teny. Ma kirandulok egyet az expolygon ba es veszek egy merleget meg egy egyes kifolyot.... (meg ezt azt a takaritashoz ill mugyantat)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés