- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Ivqkzy-: Eddig
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- sziku69: Szólánc.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adpeter
tag
Egyik ismerős megkeresett,hogy lecserélné a régi gépét. Ajánlottam neki párat a megadott árig.
Belevettem a listába a Barista szaküzlet által újonnan forgalmazott egykaros PID-es Lelitet.
Képről ezt választotta,de mivel nem ismertem a gépet,mondtam neki,hogy óvatosságból megnézem.De jól tettem! TE ÚRISTEN!
165.000 forintos gép. Gyári PID.
A kar 57-es szűrőket fogad. Leveszem....kb 10deka párizsi érzetre,de lehet sokat mondok. Full fém,mondja a srác. Szegény,nem akartam kiábrándítani...pár milliméter vastag, valami.... érzetre alumínium vagy bakelit fémbevonattal!Oké,kar vissza,óvatosan......puff kb 90 fokot fordítok a karon...ja nem! A géppel együtt! Bazzz....jó ha van 2 kg a gép. Oké....újra....óvatosan,gépre rátart.....éééés NYEKLIK AZ EGÉSZ HÁZ B@..MEG!!! Ilyen nincs!!! és mégis van.
Érted haver?? Látszik,hogy csavarodik,deformálódik,nyeklik az egész!!
Mivel láttam,hogy nem kandikamera,a srác meg nagyon rendes volt,így inkább udvariasan elköszöntem.
"holnap hozom a pénzt és viszem" mondtam lányos zavaromban!Meg sem álltam a a Momenti-ig. GC-a puttonyba! PID bele és örök gép,normális anyaggal!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A minap végleg leálltak az xDefiant szerverei
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Reklámblokkolók topikja
- iPhone topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest