Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Cenzúra
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ma probaltam rajonni hogyan lehet 2 szemelyes Brikkaval gyengebb kavet fozni 1 szemely reszere.
Paraszt logikat kovetve, egyszeruen kevesebb kavet raktam bele, ugy hogy kb. felig volt a tolcser(2 csapott teaskanallal raktam, 70 ml vizhez), de igy nem szep lassan jon ki a kave, hanem felcsapja a szelepet s nagyon gyorsan kipreseli az osszest, a krem is sokkal sotetebb szinu s az ize olyan mintha sok zacc atjonne igy s mikor szetszedem latni hogy a kave fel van preselve a filter aljara.Ha tele rakom a tolcsert, akkor joval lassabban jon ki, nem is olyan sotet szinu s joval tobb is a krem, de ekkor meg olyan eros, hogy megbolondulok tole.
Ilyen az enyem s ilyet szeretnek elerni.Most pl. egy olasz porkolesu kenya kaveval probalkoztam.
Egyreszt gondolom durvabbra kellene oroltetni, hogy semmikepp ne juthasson at zacc a filteren.
Kerdes, hogy ez megoldas lenne-e arra az esetre ha nem rakom tele a tolcsert?
Masik alternativa gondolom, hogy mondjuk veszek francia porkolest s azzal mar valoszinuleg tele rakhatnam a tolcsert s akkor se lenne tul eros, de az meg azert joval pazarlobb, mivel majd haromszor annyi kave fogyna.
Mit javasolnatok?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- SSD kibeszélő
- Interactive Brokers társalgó
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Milyen egeret válasszak?
- iPad topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Konteó topic
- NVIDIA GeForce RTX 2080 (TU104)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest