Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
n00n
őstag
Nálunk az engineering managerek a kapcsok az engineering teamek és a product teamak között. Ők mennek be a meetingekre képviselni az engineering oldalt. Rálátnak az általuk menedzselt termékre mind tecnólogiai, mint business oldalról és képesek szakmai döntéseket is meghozni. Ezen felül együtt dolgoznak a team lead-del az architektúrát érintő kérdésekben. Nálunk engineering manager csak az lehet, aki elérte a senior szintet az adott csapat tech stackjét illetően és utána felvesz elég sok manager skillt is. Nálunk egy senior előtt két út áll, elmenni még inkább engineering irányba és architectnek lenni vagy elmenni menedzsment irányba és akkor engineering manager. Egyébként nálunk bőven 2 millió felett is keresnek az engineering manager-ek, mert elég sok skillel kell rendelkezniük. Viszont mondanom se kell, hogy irtó nehéz ilyen embert találni, ezért szerintem sok helyen valamelyik oldal skilljeiből elengednek vagy el is engedik teljesen. Illetve szerintem vállalatonként el is térhet, hogy miért felel ez a pozíció. Én csak leírtam, hogy nálunk miért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Raspberry Pi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest