Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
Vision
üzenetére
Mindenki felvenne bárkit, de senki nem talál senkit.

Lehet engem minősít, de 6-7 év beágyazott fejlesztés orvosi és autoipari területen minden földrészen jelen lévő multiknál, de más stackre meg sem hallgatnak.
A saját stackemre nagyon sok megkeresés jön, de ilyen max 1.1M bruttó, de fogszívás van, meg sáv tetejézés, meg alukképes-e, de azért ezt megkapnám (megkapom). De nagyon fölé esélytelen, max mázlival és nem sokkal. Ismerősök ezen a területen magasabb beosztásban kapnak ennyit, mint én
. Azonos beosztásban szinte mindenki kevesebbet kap.Más stackre váltanék, onnan vissza se írnak. Odáig se jutok el, hogy megmutassam mit tudok. Az első hr körre sem.
Nem tudom mi lehet az oka.Jelemzően az adott területen tapasztalattal rendelkezőt keresnek. De lehet ez bullshit és csak ezzel küldenek el. Már ha visszaírnak egyáltalán.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, lehet baromi nagyképű vagyok, de szerintem bármilyen stacken pár hét-hónap alatt el tudnék érni egy erős medior szintet, mert a tudás, főleg a tapasztalati része, amit nem lehet gyorsan megszerezni, az nagy részeben transzferálható.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Wuthering Waves
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Tőzsde és gazdaság
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EA Sports WRC '23
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Gtx 1060 6GB/ Ryzen 5 2600/ 16GB 2666/ 500GB SSD/ 500GB HDD/ Win11
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Új Asus 16 TUF WUXGA 144Hz G-Sync Ryzen AI 9 HX 370W 32GB 2TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bialetti kézi kávéőrlő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Azonos beosztásban szinte mindenki kevesebbet kap.