Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• CyberPunk666

senior tag

válasz Vision #22691 üzenetére

Mindenki felvenne bárkit, de senki nem talál senkit. :)

Lehet engem minősít, de 6-7 év beágyazott fejlesztés orvosi és autoipari területen minden földrészen jelen lévő multiknál, de más stackre meg sem hallgatnak.
    A saját stackemre nagyon sok megkeresés jön, de ilyen max 1.1M bruttó, de fogszívás van, meg sáv tetejézés, meg alukképes-e, de azért ezt megkapnám (megkapom). De nagyon fölé esélytelen, max mázlival és nem sokkal. Ismerősök ezen a területen magasabb beosztásban kapnak ennyit, mint én :(. Azonos beosztásban szinte mindenki kevesebbet kap.

Más stackre váltanék, onnan vissza se írnak. Odáig se jutok el, hogy megmutassam mit tudok. Az első hr körre sem.
    Nem tudom mi lehet az oka.

Jelemzően az adott területen tapasztalattal rendelkezőt keresnek. De lehet ez bullshit és csak ezzel küldenek el. Már ha visszaírnak egyáltalán.

Nem tudom ti hogy vagytok vele, lehet baromi nagyképű vagyok, de szerintem bármilyen stacken pár hét-hónap alatt el tudnék érni egy erős medior szintet, mert a tudás, főleg a tapasztalati része, amit nem lehet gyorsan megszerezni, az nagy részeben transzferálható.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés