Hirdetés
- Syl: UPS - te áldott!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
Vision
üzenetére
Mindenki felvenne bárkit, de senki nem talál senkit.

Lehet engem minősít, de 6-7 év beágyazott fejlesztés orvosi és autoipari területen minden földrészen jelen lévő multiknál, de más stackre meg sem hallgatnak.
A saját stackemre nagyon sok megkeresés jön, de ilyen max 1.1M bruttó, de fogszívás van, meg sáv tetejézés, meg alukképes-e, de azért ezt megkapnám (megkapom). De nagyon fölé esélytelen, max mázlival és nem sokkal. Ismerősök ezen a területen magasabb beosztásban kapnak ennyit, mint én
. Azonos beosztásban szinte mindenki kevesebbet kap.Más stackre váltanék, onnan vissza se írnak. Odáig se jutok el, hogy megmutassam mit tudok. Az első hr körre sem.
Nem tudom mi lehet az oka.Jelemzően az adott területen tapasztalattal rendelkezőt keresnek. De lehet ez bullshit és csak ezzel küldenek el. Már ha visszaírnak egyáltalán.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, lehet baromi nagyképű vagyok, de szerintem bármilyen stacken pár hét-hónap alatt el tudnék érni egy erős medior szintet, mert a tudás, főleg a tapasztalati része, amit nem lehet gyorsan megszerezni, az nagy részeben transzferálható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo MIIX 520-12IKB, Magyar bill, i5-8250 8Gb ram, 256Gb nvme, számla, garancia 2in1
- SAMSUNG LS32DG800SU ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR !! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- SAMSUNG (LS49CG934SUXEN) 49" 240HZ DUAL QHD OLED GAMER ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652VAUXEN) WQHD 100HZ GAMER PRÉMIUM MONITOR ! AKCIÓ!
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Azonos beosztásban szinte mindenki kevesebbet kap.