Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeeForGolf
junior tag
köszi a választ. eléggé felszaladt a szemöldököm, a CISSP nagyon nem egy alap cert, de aztán később láttam, h csak nyelvbotlás volt részedről

köszi a választ - ha úgy alakul, mindenképp szétnézek náluk!
köszi a választ.
Pentester/Ethical Hacker vonal nem fizet valami jol,
akkor mi fizet jól a cyber security-n belül, milyen niche területre lenne érdemes specializálódni szted?OSCP az alapcert, ez viszonylag nehez (48 oras folyamatos gyakorlati vizsga)
nem "csak" 24? én így tudtam. nem mintha az rövid lenne. ráadásul ahogy olvastam, az első (három-négy) alkalommal kb mindenki elbukja. durvaSenior haverom legutobbi info alapjan 400-450k netto korul kapott Budapesten.
ez azért meglehetősen hajmeresztő, ha azt nézed, h ez egy mid-level .net fejlesztő bére Pesten a Hays szerint (vagy egy nagyon ügyes junioré!). ez így elég karcsúnak hangzik. van ebben a szakmában egyáltalán pénz...? és ha igen, akkor merre?En fejlesztorol valtottam par eve, akkor eleg volt hozza harom-negy konyvet vegigolvasni a temarol plusz az alapokat tudni.
én is fejlesztek, innen szeretnék átnyergelni. éppen kurzusokat nézek/csinálok a témában, de ha emlékeznél még 1-2 könyvre abból a párból, amit elolvastál, szeretettel fogadok tippeket
A Deloitteban van junior pozi es biztos ki is kepeznek ha megvannak az alapok
jól hangzik - ha esetleg mo-n folytatom az életemet vmikor, el fogok gondolkodni rajta - sajnos itt az angoloknál nem mehetek hozzájuk, legalábbis nem közvetlenül a mostani cégem után (versenytilalmi szerződés).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Akko, Gateron, Haimu x Geon kapcsolók
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Új Asus TUF Gaming 15.6 FHD 144Hz Ryzen9 AI 8945H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs