Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jokanz012
csendes tag
Én is a multira gondoltam első körben, viszont nem szeretnék az a beskatulyázott (folyamat) "mérnök" lenni, több részleg/vállalat dolgainak átlátása nélkül.
Ami jelenleg is frusztráló és sok munkahelyen előfordul, hogy sok esetben olyanok vannak fontosabb pozícióban, akiknek egy bölcsész alapkepzést vagy azt sem sikerült teljesíteniük, semmi plusszt nem tudnak felmutatni, egyszerűen jókor voltak jobb helyen.
Gyártós PM-es pozíció viszonylag kevés van, pláne a közelben, el kellene távolodni BP-től, de valószínűleg erre fokuszálnék első körben.Köszönöm a tippet a többieknek az ERP konzulensre, ez korábban is megfordult a fejemben, csak elfelejtettem listázni. Külsős SAP tanácsadó valóban más liga, kedvem is lenne hozzá, szerintetek milyen úton kéne elindulnom a jövőben? Milyen cert-eket kellene szerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztrofotózás
- Autós topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Robotporszívók
- One mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- AKCIÓ! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest