Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogyo74
tag
Sziasztok,
Nem tudom, való-e ebbe a topicba egy "kezdő" iOS-es szerintem már milliószor feltett kérdése(i), de feldobnék párat. Természetesen elég sok googlizás után teszem ezt meg.
Első problémám a szoftveres billentyűzet ékezetes karakterei (önálló billentyűkön), de úgy olvasom, ez jelenleg megugorhatatlan probléma, talán a 9-es iOS meghozza a várva várt funkciót.
Második problémám, hogy jelenleg firefox-ot használok minden platformon (android, ubuntu, elnézést kérek ;-) ), és szeretném a könyvjelzőimet használni. Első felindulásból szinkronizálni akartam, de most már megelégednék a beimportálással is.
Megoldásként találtam pár fizetős szinkronizáló appot, ezeket későbbre tartogatom, természetesen megveszem, ha valaki használ is ilyet teljes megelégedéssel. De hogy megvegyek 5-öt, és ne működjön, azt most nem kívánom. Másik lehetőségnek látnám, hogy chrome-ba beimportálom a könyvjelzőimet, felteszem a chrome-ot a pad-ra, majd oda átszinkronizálom a saját eszközeivel, egyelőre ezt sem preferálom. Az androidos világ után egyelőre lubickolnék kicsit a Safariban.Első körben ezek a fő problémáim, ha tudtok, kérlek segítsetek, vagy irányítsatok át a megfelelő helyre (diszkréten, légy szíves ;-) )
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Facebook és Messenger
- Renault, Dacia topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- RAM topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- Eladó Lenovo Tab M8 (4th Gen) 2024 Tablet (ZAD00046GR)
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (Apple Care+ 2027.November 16)
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- Toshiba KXG50ZNV1T02 1TB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest