- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehet, valamit rosszul csinálsz. Nem kell JB, nekem sincs, minden ráklomot blokkol nálam.
Telepítsd ahogy írja.
Nézd meg, hogy a wifi beállításon belül automatán maradt-e az alsó sor (nem tudom mi az, nincs nálam ipad), ha igen, akkor ott van-e a megadott elérési útvonal vami .....is végződésű.
Ha ez ok, akkor indítsd újra a Safarit és nem lehet benne reklám!Tubexet passzolom.
@Ragnar: nem kell JB -> életemben nem csináltam. Azt tudom tapasztalatból, hogy droidon az Adaway csak roottal megy, de itt anélkül is, mert a forgalmat vezeti keresztül egy proxy-n, az szedi ki a szart. (nem vagyok informatikus.)
Este teszek be nektek screenshotot reklámmentes Prohardverről, ha hitetlenkedtek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Assetto Corsa Rally
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest