Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
shai-hulud
csendes tag
Ebben valóban van némi igazság, mert a telefonomon tapasztaltam ezt, de úgy gondolom ezzel még együtt lehet élni.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy én nem az a felhasználó vagyok, akit az Apple majd arra kényszerít, hogy mindig a legújabb cuccaikat vásároljam. Mert ebben valamilyen szinten igazat adok az előttem szólóknak, hogy ezzel a (csak az új hardverre optimalizálunk) játékkal sok hűséges felhasználót veszíthetnek. Ezt nem csak a mobil piacra értem, de a desktop OS-re is (a cégnél még mi is "csak" 10.7.5-öt használunk, mert az még atomstabil a mai napig is).Valóban úgy látszik, hogy nem feltétlenül halad jó irányba az alma, véleményem szerint inkább legyen dárga és megbízható, mint volt régebben. Ne olyan mint most, drága, de legalább kevésbé megbízható, mint annak idején.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Assetto Corsa Rally
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- A DirectX 11 natív támogatását bizonygatja az Imagination
- Huawei FreeBuds Pro 5 – független alternatíva
- További aktív témák...
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB & 256GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Panasonic FZ-G1-4 6. gen. i5 tablet (Intel i5 6300U 4 X 2400 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD)
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Acer Predator 18 AI Gamer / Laptop RTX 5070 Ti Ultra 9
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest