Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- sh4d0w: Nyitlocker
- kreténtehén: Első lengyel túra
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
shai-hulud
csendes tag
Ebben valóban van némi igazság, mert a telefonomon tapasztaltam ezt, de úgy gondolom ezzel még együtt lehet élni.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy én nem az a felhasználó vagyok, akit az Apple majd arra kényszerít, hogy mindig a legújabb cuccaikat vásároljam. Mert ebben valamilyen szinten igazat adok az előttem szólóknak, hogy ezzel a (csak az új hardverre optimalizálunk) játékkal sok hűséges felhasználót veszíthetnek. Ezt nem csak a mobil piacra értem, de a desktop OS-re is (a cégnél még mi is "csak" 10.7.5-öt használunk, mert az még atomstabil a mai napig is).Valóban úgy látszik, hogy nem feltétlenül halad jó irányba az alma, véleményem szerint inkább legyen dárga és megbízható, mint volt régebben. Ne olyan mint most, drága, de legalább kevésbé megbízható, mint annak idején.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi 100%-os akksi 3 ciklus
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- Apple Pencil USB C bontatlan
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest