Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lázadó tárgy
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
VD
őstag
válasz BigBlackDog #45000 üzenetére
Vagy tényleg tönkre ment a 99%-os mutató! Sajnos garanciában ezt nem cserélik.
-
bmakszim
senior tag
válasz timelord1987 #44997 üzenetére
Azért én megnézetném egy szervizben, kíváncsi volnék, mit mondanak!
-
Roland861010
addikt
válasz timelord1987 #44997 üzenetére
Tönkre ment. kész ennyi volt.
-
Hack3er
őstag
Egy PRO tipp ipad felhasználóknak akik nem szeretik az alkalmazások-játékok közötti videós játékhirdetéseket.
AdGuard fizetős válltozata megoldja a gondot, emellet egy rakás szűrő és blokkolót tartalmaz a safari böngésző számára.
Egyszer kell megvenni és az iPhone-n is beállítható.
[ Szerkesztve ]
-
timelord1987
őstag
válasz BigBlackDog #45000 üzenetére
Igen, rendesen figyeltem.
Lehet akkumulátor hiba? -
BigBlackDog
veterán
válasz timelord1987 #45009 üzenetére
Mennyi idő telt el 98%-ról 100%-ra váltáskor? Többször is ugyanezt produkálta?
-
timelord1987
őstag
válasz BigBlackDog #45010 üzenetére
Igen, többször is ezt produkálta.
2 perc telt el. -
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Safariban van olyan jelszó generáló, mint Google Chrome-ban? El lehet valahogy menteni a generált jelszót felhőbe és lehet Apple ID-vel szinkronizálni iPhone-ra?
-
BigBlackDog
veterán
válasz timelord1987 #45012 üzenetére
Ha kulcskarikába mented, akkor az szinkronizálásra fog kerülni.
Jelszótároláshoz-generáláshoz én Keepassiumot használok.
-
F.B.I.
veterán
Nem bírok rájönni: hogyan tudom a lenti lapokat zárni, akár egyesével?
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
feddel
senior tag
Tudtommal nem tárolok zenét az iPaden, akkor mi ez? És hogy lehet törölni? Ha rámegyek dokumentumokhoz és adatokhoz írja ezt a mennyiséget de törölni nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberbeni
addikt
válasz feddel #45019 üzenetére
Ha magától mégsem törlődne, akkor az app törlésével szabadul fel hely. 32 GB-os tárhelynél nekem a rendszeradatok volt a gond. Volt 9GB szabad hely, 10GB "rendszeradat" és nem akarta felrakni a 10GB-os béta updatet, pedig a magyarázószöveg alapján azt is törölné, amikor kell hely.
-
q13579
senior tag
Sziasztok,
Tudnátok jó ár/érték arányú tokot és külön, vagy egyben billentyűzetet ajánlani? (A keret max 20k körül lenne, ennél többet nem szánnánk most rá, mert akkor inkább egy külön egyszerű tok és egy sima BT billentyűzet).
A készülék: Ipad 9 gen. 10,2 col
Köszi a tippet előre is.[ Szerkesztve ]
-
Roland861010
addikt
Végre sikerült újra rendelni a 11PRO M2-ôt...332ezer Ft a 128-as cellular verzió.
Lassan az ESR-től rendelt cuccok is megjönnek.[ Szerkesztve ]
-
Gedeon31
addikt
válasz Roland861010 #45023 üzenetére
Linket tudnál adni ,honnan sikerült ilyen jó árban
-
merqree
őstag
válasz q13579 #45022 üzenetére
Némi zavart érzek az erőben.
20ezerért tok és még billentyűzet is?
Szólj, ha egyáltalán találsz bármit is ennyiért (tok ÉS billentyűzet).Én ezeket vettem:
https://www.alza.hu/logitech-bluetooth-multi-device-keyboard-k380-sotetszurke-d3808559.htm
https://www.alza.hu/uniq-trexa-ipad-pro-11-2021-kek-antimikrobialis-tok-d6799684.htmDe ezek külön-külön ára sincs köszönő viszonyban azzal a kerettel, amit szánsz rá.
-
TrueGooner
senior tag
válasz Roland861010 #45025 üzenetére
Mi az, hogy volt még 150k kedvezményed? Úgy érted hogy a legmagasabb havidíj mellett, 2 év hűségre ennyiért adták?
-
Elektrosokk
addikt
Sziasztok.
volt már iPad pro készülékem, de a kicsi, most szeretnék újra.
Van két asztali macem, és most vásárolnék egy macbook air-t is, szóval nem ezeket szeretném kiváltani. Viszont a méretben bizonytalan vagyok.
Az iPadet főleg a kanapén, az ágyban használnám, sok felületre kell készítenem posztokat, rövid video stb, úgy érzem ez lenne a kézenfekvő.
Korábban néztem a nagyobbat, de amikor kézbe vettem eléggé elbizonytalanodtam... Félek, hogy kényelmetlen az a méret, arra a célra amire használni szeretném, viszont minden téren a nagyobb kijelzőket preferálom...mit gondoltok? kipróbáljam? vagy ne szivassam magam ?
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
btudos
nagyúr
válasz Elektrosokk #45028 üzenetére
Kanapéra, ágyba szerintem kényelmetlen a 12.9, túl nagy és nehéz - megvolt mindkettő, ezt a kanapén egy 11”-osról írom.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Roland861010
addikt
válasz TrueGooner #45027 üzenetére
Alapból a legnagyobb csomagokat használom mindenből.
Több előfizetésem van összekötve így járt a 150ezer.
Így lett a vége 322 ezer . -
Hack3er
őstag
Ugyan már Resident Evil Village, csak úgy izzik az M1
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
2022.09-es Notebook.hu vételnél a gari az 3 év valójában reseller révén ugye? Mint ahogy pl az eMag-nál vett telefont is 3 évig tudom cipelni mert számlával beveszik.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
q13579
senior tag
válasz merqree #45026 üzenetére
Szia,
Köszi a tippeket. Akkor fel kell tornásszuk a keretet.
A kérdésem az lenne, hogy ezt a billentyűzetet csak USB-C-vel tudom használni? Vagy van olyan nem gyári billentyűzet, ami párosítható egyéb adapterek nélkül is az ipad-hez?
Láttam amúgy tok+bill kombókat is ilyen 15-25 közötti árakon, de ezek gondolom felejtősek...
-
consono
nagyúr
válasz q13579 #45036 üzenetére
Bluetoothon mennek a billentyűzetek, nem kell kábelezni. Ha nem feltétel a Logitech, az ASUS-nak is van kisméretű, multi device bluetooth billentyűzete, pont tegnap írtak róla a Prohardveren [link]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
ittakary
nagyúr
válasz btudos #45029 üzenetére
májusban volt 2 éve, hogy egy iPad Pro 12.9 (3rd gen 2018) a kanapén nyomogatós eszközöm
egyáltalán nem túl nagy, nyugodtan meg lehet venni
viszont a 1st és 2nd gen 12.9ek brutál nehezek voltak, azokat tényleg eladtam pár hét/hónap után, mert azok tényleg kényelmetlenek voltak
ez a probléma a keret mentes Face ID-s iPad 12.9-nél már nem jelentkezett
-
-
-
Roland861010
addikt
Milyen jófej az ESR. Jeleztem nekik , hogy nincs itt még a csomag amit rendeltem tőlük.
Írták, hogy akár 10-15 nap is lehet a szállítás erre küldtem egy képet hogy Magyarországra 4-6 napot írnak.
Jött a válasz hogy az csak európai raktár készletre vonatkozik.Viszont vissza adnak 10%-ot a vásárlás összegből meg adtak 15% kedvezményt a következő vásárlásra.
Plusz ha 15 nem érkezik meg azonnal intézik a dolgokat. -
moleculez
veterán
válasz Roland861010 #45043 üzenetére
Nekem az Ankerrel van jó tapasztalatom. Az “elpusztíthatatlan” lightning kábel elpusztult több mint egy év után, kérdés nélkül küldtek másikat🤷🏼♂️. Pedig csak unalmamban adtam egy próbát az örök garinak.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz F.B.I. #45042 üzenetére
Én ugyanebbe az irányba akarok menni, a 11 van de amire újabban használom arra most már nagy és nehéz, váltani fogok a minire, ahogy megjelenik a következő generáció. Mivel főleg szövegeket kezelek most már rajta, ezért várom a jellyscroll-mentesítést, nekem ez az egy feature kell.
-
kchris78
veterán
válasz lugosi #45045 üzenetére
Van egy hatalmas elonye a mininek hogy meg egy kezben megfoghato, (atfoghato marokkal) ez 11-el mar nem megoldhato igy ugrik kezelhetosegben lefele egyet... De nekem mar a 11 pont pici arra amire szantam (kepernyon mar keves dolog fer el RDP hasznalattal, vagy 2cmrol kell vakoskodnom mini betukkel) úgyhogy marad a 11 . (plusz a pro elonyei nagyon jok ez is kompenzal a meret miatt)
-
merqree
őstag
válasz q13579 #45036 üzenetére
Ahogy consono fórumtárs írta, ezek már bluetooth-on kapcsolódnak.
Ha multidevice-os eszközt veszel, akkor az azt jelenti, hogy több eszközhöz is tudod csatlakoztatni, de Neked kell kézzel kiválasztani egy "kapcsolóval", melyikhez csatlakozzon az eszköz.
Én pl szintén Logitech egeret (MX Master 2S) vettem, ami szintén multi device, így a laptophoz és az iPad-hez is tudom használni. -
lugosi
MODERÁTOR
válasz F.B.I. #45048 üzenetére
Scrollozd rajta a fórumot, vagy más szöveges tartalmat és akkor látni fogod, az egyik oldalon jelentős lemaradással követi a megjelenítés a másik oldalt. De a youtube-on ha rákeresel, hogy "ipad mini jelly srcoll", akkor is egyértelmű lesz sajnos. Én többször nekifutottam üzletben, hogy kipróbálom, jó lesz az, nem is olyan vészes, aztán mindig rádöbbentem, hogy nekem legalábbis nagyon zavaró.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest