- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- aquark: Flipper PC-n!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én tisztában vagyok a kockázattal, nem tudom mit kell itt magaslóról oktatni. Konkrétan béta bugokról írtam így a vak is látja hogy köze van a problémához. Nem is sírok miatta, csak gondoltam megosztom.
Akit meg érdekel: a stage manager tényleg használhatóbb lett, már 4-5 napja fixen beállított két lapot használok az elrendezett appokkal és nem ugrál, nem másznak el.

Persze még lehetne mit fejelszteni rajta bőven..Van valakinek M1 vagy újabb pro 12.9? Érdekelne hogy a mutasson többet opció hogy néz ki összehasonlítva a normállal mondjuk stage managerrel kirakott böngésző és egy fájlok appal.

Nem igazán találtam összehasonlítást a 18-as proban meg nincs sajnos ilyen opció.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Le Mans Ultimate
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magisk
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S7+ 256GB WiFi 2026 augusztusig garanciális
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- HIBÁTLAN Apple ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular, aksi 94%
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 11400 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 TI 8GB ZALMAN Z1 PLUS Adata 600W
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest