Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- gerner1
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
válasz
ittakary
üzenetére
Sztem meg kímélni akarja az akkumulátort. Az rendben van, hogy az eszközök vannak mi értünk, de én is szeretek vigyázni a holmijaimra, és igen is kímélem az akkumulátort. Szerintem ettől még engem szolgál a cucc.
Ennyi erővel egy 100 milliós merci is engem szolgál, ha 1 óra alatt kihajtom belőle a lelket. Csak épp 1 órás volt az élmény. Drága volt az az 1 óra.
Szerintem meg pont azt felejtik el sokan, hogy az eszközöknek van egy bizonyos szakszerű felhasználási protokolljuk. Nem kötelező betartani, de így rövidül az eszköz által nyújtott élmény. És persze sírnak, hogy jaj 1 év alatt 8%-ot romlott az akksi teljesítmény... Jaj...sírás...jaj....
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest