Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megértem amit mondasz, bevallom, hogy a telefonokkal én is így vagyok.
Viszont ennél a gépnél ami nekem van (air 4) valamiért nem voltam elájulva a gyári üvege tapintásától, így tettem rá egy védőréteget ami érzetre nekem kb ugyanaz mint a gyári üveg. Nem tudom, hogy miért, de én ezt éreztem. Meg az is mellette szólt, hogy nekem csak egy sima szilikon tokban van.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- LED világítás a lakásban
- Synology NAS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- OLED TV topic
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Diablo IV
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Viszont ennél a gépnél ami nekem van (air 4) valamiért nem voltam elájulva a gyári üvege tapintásától, így tettem rá egy védőréteget ami érzetre nekem kb ugyanaz mint a gyári üveg. Nem tudom, hogy miért, de én ezt éreztem. Meg az is mellette szólt, hogy nekem csak egy sima szilikon tokban van.