Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  iPad topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-11-10 14:07:28

LOGOUT.hu

iPad topik összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#39851) ittakary


ittakary
nagyúr

Vettem egy iPad Mini 6-ot

Tényleg látható a Jelly Scrolling, és nem csak akkor amikor direkt erre figyelek, hanem pl itt fórumozás közben, a hozzászólásokat elválasztó vonalakon is nagyon látszódik

jó lett volna, ha megkapja a 120 Hz panelt, akkor nem lett volna probléma

(#39852) Parson válasza ittakary (#39851) üzenetére


Parson
addikt

Az az apple termék kiábránditóra sikeredett... boltban nézegettem (direkt ezzel a fórummal teszteltem) és azt hittem kifolyik a szemem töle... hihetetlen hogy mennyire rossz lett. :(((

───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────

(#39853) Mr. Y


Mr. Y
senior tag
LOGOUT blog

Sziasztok!

Azokhoz szólok, akik használni szokták a Parancsok alkalmazást.
Vannak megírt scriptjeim (JS), a hozzá tartozó HTML és CSS köntössel együtt, természetesen. Korábban Android rendszerrel dolgoztam de meguntam a Google hülyeségeit. Lényeg, hogy ott megvolt az adott könyvtárban a lementett HTML fájl és egy paranccsal elértem, hogy böngészőben nyíljon meg ahogyan kell és működjön (localhost).

Hát iPadOS alatt nem éppen ilyen a dolog. Sok programot hozzá tud társítani a megnyitás kérésére, de persze egyik telepített böngésző (közte a Safari) sincsen közte. Tehát kuka az elképzelés.
Ekkor találtam meg a parancsok alkalmazást, amely elméletileg képes lenne natívan futtatni, de mégsem... Legalábbis nem találtam rá módot. Ha a fájlt nyitom meg, szintén a csekély, erre a feladatra képtelen appok közül kellene választani.
Találtam olyat, hogy Rich Text to HTML, na ide beírva a kódot megnyitja, és szépen látom a LEÍRT kódokat. Tehát nem hajtja végre. Próbáltam URL megnyitással, semmi. Próbáltam suttatni SSL-en keresztül, erre minden kísérlet kimenete azonos: Nem sikerült csatlakozni az SSL szerverhez...

Tehát mondom a lényeget. Nekem megfelel, ha a komplett kódot be kell másolni. Megfelel, ha csak felugró ablakban jelenik meg az adott oldal. De szeretném érintésre elindítani a számomra kellő programot. Ezek olyan, általam írt appok, melyek segítenek a munkámban (különböző számológépek, konverterek, kisebb Webjátékok :)) , stb).

Mindez kivitelezhető valahogyan a Parancsok alkalmazással? Azért is gondoltam erre, mert össze lehet rakni őket és kitenni egy 4x4-es Widget-et is akár, amit lapozok és megnyitom a megfelelőt.

Előre is köszönöm a válaszokat!

Szerk.: Fontos lenne a local megoldás!

[ Szerkesztve ]

But who is watching the guardians?

(#39854) lkristóf válasza Mr. Y (#39853) üzenetére


lkristóf
senior tag

(#39855) Mr. Y válasza lkristóf (#39854) üzenetére


Mr. Y
senior tag
LOGOUT blog

Sajnos nem kezel JS kódokat. Illetve HTML-t sem

But who is watching the guardians?

(#39856) ZolaBA


ZolaBA
csendes tag

Tudnátok segíteni? ipad mini 6-hoz keresek védőtokot.Tehát olyat, ami nem rajta van, mint a smart folio, hanem amibe bele lehet tenni amikor nem használom, szállítom.
Van Spigen ultra hyrid tokom: ez védi de nem kényelmes kézben tartani vele és hiába volt rohadt drága, állvanynak teljesen alkalmatlan, összecsuklik állandóan.
Van sima szilikon hátlapom, ezt kényelmesebb tartani, de szállításhoz nem alkalmas, ehhez kéne valami tároló tok megoldás, amibe beleteszem és megvédi használaton kívül.
Egyszerűen nem találok sehol ilyesmit :((

(#39857) nord_ válasza ZolaBA (#39856) üzenetére


nord_
veterán

Mi Tech-Protect tokot használunk Próra és sima iPadre, egyik sem csuklik össze, nálunk bevált. (ikiegeszitok.hu

De ha csak tárolni szeretnéd, arra bármilyen belecsúsztatható tartó jó (Mediamarkt és tsai árulnak ilyeneket).

[ Szerkesztve ]

(#39858) Mr. Y válasza ZolaBA (#39856) üzenetére


Mr. Y
senior tag
LOGOUT blog

Otthonra ESR tokot használok, ha pedig megyek valahova, akkor ilyet [link] teszek rá.

[ Szerkesztve ]

But who is watching the guardians?

(#39859) NomAd_82


NomAd_82
aktív tag

Sziasztok,
tapasztalt ipad és az apple ökoszisztémát használókat kérném meg, hogy tapasztalataikkal segítség viszontagságos napjaimat :D
Adott egy iphone és egy ipad.
A telóval videókat készítek, az ipaddel pedig go pro-s és mobilos videókat vágok és mentek el. Na most állandóan be vagyok jelentkezve mind a kettő készülékkel az icloudba.
Ez azt jelenti, hogy mind a kettő eszköz feltolja a fotóit és videóit az icloudba?
Mi van akkor ha törlöm pl. az iphone ról a képeket, akkor ezek törlődnek a cludból is ha már egyszer oda felszinkronizáltam őket?
Vagy az icloudba feltöltött cuccok az alapértelmezettek és ha onnan törlök valamit, akkor azok az eszközeimről is eltűnnek?

Az eszökökön az icloud-fotók fül nekem nincsen bekapcsolva, az mit jelent?

Most itunes-t használva nem tudtam képet szinkronizálni az ipadra, hanem az icloudba kellett feltöltenem a képeket és onnan próbálom meg leszinkronizálni az ipadre.

Ha lenne egy külső vinyóm, akkor mindent ott tudnék tárolni és onnan videókat és fotókat is elő tudnék hívni, szerkeszteni, nézegetni? Jól tudom, hogy ebben az esetben exfat vagy milyen formátumúra kell formázni a vinyót?
Sorry a sok kérdésért de nagyon nem látom át :D
További szép estét mindenkinek és köszönöm. :R

(#39860) moleculez válasza NomAd_82 (#39859) üzenetére


moleculez
veterán

Nem könnyű átlátni, de megpróbálom elmagyarázni:
1, Szóval az iCloudra ne úgy gondolj, mint backup megoldás, hanem mint szinkron. Tehát azt oldja meg, meg hogy a bejelentkezett eszközökön (amiken be is van kapcsolva az icloud photos) ugyanazok a képek vannak fenn. Próbáld ki mondjuk egy körtével: lefotozod iPhoneon. Felmegy icloudba, látod minden eszközön, ipadon, macen a photos appban. Ha bármely eszközön törlöd a Körtés fotót (nem feltétlen azon amin csináltad), videót, törlődik mindenhonnan.

2, Ha nincs bekapcsolva az iCloud fotók, akkor az azon a készüléken született képek nem kerülnek fel az icloudba. Pl van iphone + ipad ésiPhoneon be van kapcsolva, ipadon nincs: ekkor az iphoneon nézve csak az ott készült kepeket latod. Mig ipadon nézve látod az iPad ÉS az iphone képeit is. Ha be lenne kapcsolva, akkor az iphonerol nézve is latod mind2 cuccait, és iPadról nézve is.

3, Igen, Exfat az "univerzális" megoldás.

[ Szerkesztve ]

Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!

(#39861) NomAd_82 válasza moleculez (#39860) üzenetére


NomAd_82
aktív tag

Szuper, köszönöm a gyors választ. Kezdem érteni.
Viszont jött pár kérdés még.
Most megnéztem és a mobilon nincsen bekapcsolva az icloud fotók, csak az ipaden, tehát így a mobilos képeim nem kerülnek fel csak az ipadon készült anyagok, Oké
Gondoltam kikapcsolom az ipaden is de feldobott nekem egy kérdést, hogy fotók videók törlése az ipadról vagy fotók videók letöltése?
Mi a francnak akarja letölteni ha rajta vannak az ipaden?
Illetve ha törlöm, akkor honnan tűnnek el a képek? Mindenhonnan?

Mi a helyzet a biztonsági mentéssel ha az nem az asztali gép hanem az icloud?
Az a teljes telefon és ipad minden beállítását oda dobja fel? Ebben képek is benne vannak, tehát ha nincsen beállítva a szinkronizálás az iclouddal de a bizt. mentés igen, akkor is feltolja a képeket, videókat?

Van egy olyan a telefonon, hogy megosztott mappa, amit ha kikapcsolok az összes megosztott mappa letörlődik a telefonról. Ez mivel van megosztva?

Ti felnyomtok minden fotót az icloudba???
Régen azt csináltam, hogy amikor tele lett a teló, adatkábellel másoltam mindent a gépre. Nem érzem biztonságosnak ha felhőben, valahol máshol tárolom a személyes dolgaimat.

Végezetül egy utolsó kérdés, akik használtak 11" és 12.9" tabot is.
Mennyire nagy és nehéz a 12.9? Minden nap magammal viszem a 11" munka miatt de a nagyobb képernyő + az m1 proci miatt elkezdett viszketni a tenyerem a cserén.
A mostani is ( A12z chip ) minden igényt kielégít csak hát lehet a nagyobb jobb videóvágásra, tartalomfogyasztásra és az m1 talán jobb akkuidővel bír.
Köszi

(#39862) moleculez válasza NomAd_82 (#39861) üzenetére


moleculez
veterán

A fotókat ha törlöd, akkor törlődik mindenhonnan. (Van "kuka" ahonnan 30 napig vissza lehet állítani)
Amikor ki akartad kapcsolni az iPadon az icloud syncet, akkor megkérdezte, hogy annak a pillanatnyi tartalmát szeretnéd-e letölteni, feltételezve hogy más eszközről került fel valami, akár régebben.

A bizt. mentések más kérdés, az máshol is van tárolva, nem tudod csak úgy véletlen törölgetni. Azok az appjaidnak (amelyiknek szeretnéd) és a rendszernek a pillanatnyi (mentéskori) állapotát őrzi.

Megosztott album (Photos appban): egyelőre egyirányú, a köv. iOS-el többirányu lesz. Az icloudon keresztül osztja meg a mappa tartalmát azokkal, akikkel megosztod. Ha kikapcsolod, akkor mind eltűnik, mert az opciót kapcsolod ki hogy az egész létezzen. Egyelőre csak az tud ehhez hozzáadni aki csinálta, ez fog változni úgy, higy opcionálisan más is tud beledobálni.

Megosztott icloud mappa: ez file szintű, nem csak photo/video rendesen mindenki tud ki-be dobalni bármilyen filet.

Felhő vagy nem felhő? Én felhőzök, mert nem nekem kell azzal foglalkozni, hogy vigyázzak az adattárra, karbantartsam, automatikusan megy fel minden. Legnagyobb előnye (nekem, másnak ez hátrány), hogy házon kívül van, így ha bármi történik a cuccaimmal, ha a ház rám is omlik vagy akármi, az adataim megvannak. Persze, ha bizalmas adatokkal dolgozol akkor ez hátrány lehet. Bár más felhő szolgáltatást is használhatnék, mivel csak Apple cuccaim vannak az icloud jól osszefogja az egészet. Gyak. mindent oda mentek, és mindent elérek mindenhonnan.
De pl a fotóim mennek amazon fotokba is, az sokkal inkább klasszikus backup. Oda felmegy, telóról törlöm ott nem is foglal helyet.

12.9 menj be egy boltba, próbáld ki, ezt neked kell érezni. Számomra túl nagy, csak asztalnál tudtam erdemben használni, arra meg ott a laptop...

[ Szerkesztve ]

Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!

(#39863) HoppMaster


HoppMaster
aktív tag

Foglalkozik valaki NFT készítéssel iPad-on?

(#39864) NomAd_82 válasza moleculez (#39862) üzenetére


NomAd_82
aktív tag

Igazán alapos válasz lett, nagyon köszönöm. :R
Így már kezdem átlátni kicsit a rendszert.

(#39865) modd3r


modd3r
őstag

iPad OS 16 októberre halasztva. Stage manager bugok miatt.

(#39866) moleculez válasza modd3r (#39865) üzenetére


moleculez
veterán

Jobb is, inkább minthogy kiadjanak egy bughalmazt. :K

Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!

(#39867) Rage47 válasza modd3r (#39865) üzenetére


Rage47
veterán

Nem csodálom. Gondolkodtam múltkor, hogyan lesz ebből végleges változat így... :D

(#39868) ittakary válasza modd3r (#39865) üzenetére


ittakary
nagyúr

szánalom magasfoka ... 1 db featuret voltak képesek kitalálni az iPadOS-re és még azt se tudják adott határidőre stabilan biztosítani :D

mi lett volna ha még a Lockscreen widgeteket is megkapja? jövőre adják ki?

[ Szerkesztve ]

(#39869) Rage47 válasza ittakary (#39868) üzenetére


Rage47
veterán

weather app túl sok erőforrást vett el a fejlesztéstől, több évnyi munka volt így is

(#39870) consono válasza ittakary (#39868) üzenetére


consono
nagyúr

Biztos nem tudják eléggé lelassítani, hogy tényleg csak M1-en menjen... ;]

"In God we trust. All others must bring data"

(#39871) nonsen5e válasza nonsen5e (#39824) üzenetére


nonsen5e
addikt

Elmentem a közeli almás boltba. Elkezdtem magyarázni a problémát, rögtön mondták, hogy akkor garanciával küldik a szervízbe a ceruzát. Ez volt hétfőn, ma már kaptam is a StayOnline SMS-t, hogy cserélték, mehetek érte.

Vagy kaptam egy másik ceruzát ami ugyanott hibás (kétlem), vagy nem azzal volt a hiba, és csak bullshiteltek azzal, hogy a hibát beazonosították, cserélték. :DDD :(

D4 klán: HunPH - invért privát rám

(#39872) eihwaz


eihwaz
junior tag

Sziasztok!

Van valaki a topikban, aki iPadet használ internetezésre egér + billentyűzet kombóval. Szeretnék kérni tőletek tapasztalatokat, észrevételeket.
Ezen felül kérlek segítsetetek, hogy milyen egeret érdemes vásárolni az iPad-hez.

Köszönöm szépen!

(#39873) Gzolo válasza eihwaz (#39872) üzenetére


Gzolo
senior tag

Mire vagy pontosan kíváncsi?
Air 3 + Logi Slim Combo + Logi Pebble kombinációt használom, laptopot már csak akkor veszem elő, ha torrent vagy játék kell, esetleg rendes Excel.
A legtöbb weboldalnál tökéletesen működik, problémába csak akkor ütközöm, ha képeket kell lapozni. (Pl. Használtauto.hu-n egérrel nem lehet, csak ujjal váltani)

Maximálisan lehet használni az iPadet böngészésre a kiegészítőkkel.

(#39874) eihwaz válasza Gzolo (#39873) üzenetére


eihwaz
junior tag

Alapvetően erre voltam kiváncsi amit írtál. Egy magic keyboardom az most is van. Ezt tudom használni. Már csak egy egeret kell szerválnom, csak nem tudom, hogy az apple elcseszett lapos egere ad-e pluszt mondjuk egy logitechez képest, vagy vegyek valami más gyártó általá készíttett bluetooth egeret.

(#39875) lugosi válasza eihwaz (#39872) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Én így használom, egér + billentyűzet, mindkettő Logitech. Teljesen jó, nincs semmi gond, ez az itthoni laptophelyettesítőm. Ha magammal viszem, akkor csak magát a táblagépet szoktam, tehát ez csak itthoni, asztali felállás.

(#39876) nord_ válasza eihwaz (#39874) üzenetére


nord_
veterán

A Trackpad nem jó alternatíva az Apple lapos egere helyett?

(#39877) Mr. Y válasza nord_ (#39876) üzenetére


Mr. Y
senior tag
LOGOUT blog

Én trackpad + billentyűzet kombót használok úgy a Mac-hez, mint az iPad-hez. Utálom az egeret :))

Annyi észrevétel lenne a kérdezőnek, hogy az iPadOS alatt hiába használsz egeret, a kattintás érintéssel ér fel, nem pedig kattintással. Sokaknak ez olyan információ, amitől vakarják a fejüket, mert nem tűnik fel nekik, de speciel amikre én használom, ott feltűnő.

[ Szerkesztve ]

But who is watching the guardians?

(#39878) lugosi válasza Mr. Y (#39877) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

És vannak webes alkalmazások, ahol egérrel nem érzékeli a kattintást a webes felület ipad-en, de ujjal vagy tollal igen. (Azért nem írok konkrét oldalt, mert annyira speciális szakmai webes alkalmazás, aminek nincs közhozzáférhető felülete, de érdekességképpen egy megemlítést megér, hogy ilyen is előfordulhat.)

(#39879) Boba10


Boba10
újonc

Májusban vettem egy új Ipadet (ipad 9.gen. + cellular). Egy Yettel flottás előfizetéshez tartozó sim kártyával használom. Németországban úgy tesz, mintha nem is lenne benne sim. Automatikus csatlakozáson nem keresi a hálózatot, kézin felsorolja a lehetőségeket, de hiába pipálom ki bármelyik hálózatot, nem történik semmi. Egy telekomos simmel is kipróbáltam, azzal azonnal felcsatlakozik a hálózatra. Két munkatársam is tesztelte Ipad pro-val az én Yettel simemet és náluk simán megtörtént a csatlakozás. Az ő simükkel az én Ipadem viszont teljesen kuka.
Ezek alapján nem tudom eldönteni h csak az én Ipademnek van összeakadása a Yettellel Németországban, vagy az Ipad-9 másnak is produkálja ezt a hibát.
Ha bárkinek lenne tapsztalata ezzel, kérem írja le, hátha sikerülne megérteni ezt a hibát!

(#39880) ittakary válasza Boba10 (#39879) üzenetére


ittakary
nagyúr

APN stb minden jól be van állítva, Roaming engedélyezve, stb?

Fuss végig ezen: https://support.apple.com/hu-hu/HT201415

(#39881) Rage47 válasza nord_ (#39876) üzenetére


Rage47
veterán

Nemrég cseréltem le az Apple egeremet, mert már fájt a kezem tőle. Trackpad jobb, úgy érzem, mondjuk jó drága is, használtan érdemes beszerezni szerintem.

Most ami eszembe jut az a Teamviewer, ahol nem a legbiztosabb az egeres klikkelés sajnos. Vannak ilyen oldalak vagy appok, ahol be kell vetni az ujjunkat olykor.

[ Szerkesztve ]

(#39882) Boba10 válasza ittakary (#39880) üzenetére


Boba10
újonc

Igen, ezek mind rendben vannak. Természetesen az Apple és a Yettel ügyfélszolgálat is leellenőrzött minden elképzelhető beállítást, sőt a Yettel még a SIM kártyát is újra cserélte, de ez sem hozott változást.
Egyébként meg Hollandiában, Belgiumban, Franciaországban kifogástalanul működik.

[ Szerkesztve ]

(#39883) CharlieDrop válasza lugosi (#39878) üzenetére


CharlieDrop
veterán

Több böngészőből is próbáltad? Ugyanúgy nem működik?

Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!

(#39884) lugosi válasza CharlieDrop (#39883) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Nem, csak safarit használok. De miután mindegyik böngésző a Safari motorját használja, így ez nem is olyan lényeges, nem?

(#39885) Amilo02


Amilo02
aktív tag

Üdv!
Van itt a fórumon olyan, aki ASUS router segítségével torrentezik ipad-en? Lenne egy-két kérdésem :U

(#39886) CharlieDrop válasza lugosi (#39884) üzenetére


CharlieDrop
veterán

Egy próbát mindig megér a téma.

Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!

(#39887) lugosi válasza CharlieDrop (#39886) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Ebben teljesen igazad van, nekem őszintén szólva eszembe se jutott. A DuckDuckGo úgyis fent van, most jut eszembe, kipróbálom.

(#39888) Drenadar válasza Amilo02 (#39885) üzenetére


Drenadar
veterán

igen én is úgy használom, de ez kimerűl abban hogy beírtam a jelszót. minden megy pöpecül elsőre. csak azt ne kérdezd meg milyen routerem van

(#39889) marcyman


marcyman
aktív tag

Sziasztok! Lehet, hogy kicsit off-topic, de kb 2 hete rendeltem Apple storeból egy iPadet és a mai napig nem méltóztattak kiszállítani. UPS szállítaná, felhívtam őket + Applet is felhívtam és egyszerűen nem tudták megmondani, hogy mikorra várható a kiszállítás (ami amúgy "expressz". Mit lehet ilyenkor tenni?

[ Szerkesztve ]

(#39890) consono válasza marcyman (#39889) üzenetére


consono
nagyúr

Várni, vagy lemondani a rendelést... Mást nem nagyon tudsz.

"In God we trust. All others must bring data"

(#39891) marcyman válasza consono (#39890) üzenetére


marcyman
aktív tag

Az a baj, hogy lemondani sem tudom. Vagy úgy érted, hogy hívjam fel őket és mondjam le? Mert online nem engedi. Amúgy ez normális, hogy ennyit késik? (Megjegyzem a csomagot feladták már másnap, szóval elvileg ez az UPS sara lesz.)

[ Szerkesztve ]

(#39892) Drenadar válasza marcyman (#39891) üzenetére


Drenadar
veterán

szerintem ha van tracking number akkor adták fel. Ha van akkor az ups meg tudja mondani hol a csomag. ha nincs akkor nem adták fel, vagy valami kőkorszaki csomagküldés van (sztem kizárt).

kért ki az appletől, mond hogy szükséged van a UPSnél a panasztételhez hozzá :D

[ Szerkesztve ]

(#39893) Szotyi222


Szotyi222
aktív tag

Tok + bilentyűzet + toll.
[link] ismeri valki, hogy mennyire használható?

UI : toll nélkül van.

[ Szerkesztve ]

(#39894) marcyman válasza Drenadar (#39892) üzenetére


marcyman
aktív tag

Tracking number van! Meg UPS-nél tudom is csekkolni, csak már két hete áll a csomag. Fel is hívtam őket, egyeztettem az adatokat és ennyi. Azóta sem történt semmi és nem tudtak infóval szolgálni. Ezért kérdeztem, hogy esetleg érdemes-e fogyasztóvédelemhez vagy máshoz fordulni? Egyelőre tényleg nem látom szikráját sem, hogy a csomag valahava is kézbesítve legyen. Persze a cucc ki van fizetve.

(#39895) Mr. Y válasza marcyman (#39894) üzenetére


Mr. Y
senior tag
LOGOUT blog

Megrendelt Mac Mini 2020-ra 6 hetet vártam. Minden más kiegészítővel együtt érkezett, amit rendeltem, hazai iStyle-ból. Arra hivatkoztak, hogy nincs készleten a rendelt konfig és ezért kell várni... Mondjuk a többit kiküldhették volna addig...

But who is watching the guardians?

(#39896) consono válasza marcyman (#39894) üzenetére


consono
nagyúr

Ez így érdekesebb, én úgy emlékszem mikor kaptam tracking numbert, onnantól pár nap alatt itt volt. Szállítás alatt a státusza az UPS-nél?

"In God we trust. All others must bring data"

(#39897) marcyman válasza consono (#39896) üzenetére


marcyman
aktív tag

UPS azt írja, hogy "Úton" alatta, hogy "Címadat szükséges", illetve "A kézbesítés dátumát a lehető leghamarabb közöljük." Meg: "A cég vagy címzett neve téves. Ez késlelteti a kézbesítést. Igyekszünk frissíteni az információt.
Vecses, Hungary"
A vicc az, hogy én személyesen is felhívtam őket és ott egyeztettünk adatokat meg mondták, hogy náluk van valami gebasz, aztán egy hétre rá Applet is felhívtam ahonnan szintén felhívták őket (UPS-t) és azóta sem semmi. Rohadt idegesítő, hogy semmit nem tudnak, lassan személyesen kimegyek Vecsésre és elhozom a hónom alatt.

(#39898) consono válasza marcyman (#39897) üzenetére


consono
nagyúr

Én is jártam már így, de akkor 2-3 nap volt a lerendezés, semmit nem is kellett csinálnom. Mondjuk nem is oldották meg: a házszám hiányzott teljesen a címzésből, a futár hívott fel, hogy hova is hozzá az utcában...

"In God we trust. All others must bring data"

(#39899) marcyman válasza consono (#39898) üzenetére


marcyman
aktív tag

Itt még futár nem járt (legalábbis nyoma nincs), szerintem a depot nem hagyta még el a cucc, szóval tanácstalan vagyok. Gondolom valamit nagyon elb.sztak, de nem bánnám ha valami történne.

(#39900) Pano


Pano
addikt

Sziasztok!

Van egy m1 aipad air-em és úgy néz ki kezdem kinőni az "ujjam" :)
Szerintetek ceruzát mennyire éri meg megvenni?
Sajna a magic keyboard vállalhatatlanul drága.

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  iPad topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.