Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcyman
aktív tag
válasz
consono
üzenetére
UPS azt írja, hogy "Úton" alatta, hogy "Címadat szükséges", illetve "A kézbesítés dátumát a lehető leghamarabb közöljük." Meg: "A cég vagy címzett neve téves. Ez késlelteti a kézbesítést. Igyekszünk frissíteni az információt.
Vecses, Hungary"
A vicc az, hogy én személyesen is felhívtam őket és ott egyeztettünk adatokat meg mondták, hogy náluk van valami gebasz, aztán egy hétre rá Applet is felhívtam ahonnan szintén felhívták őket (UPS-t) és azóta sem semmi. Rohadt idegesítő, hogy semmit nem tudnak, lassan személyesen kimegyek Vecsésre és elhozom a hónom alatt. -
marcyman
aktív tag
válasz
Drenadar
üzenetére
Tracking number van! Meg UPS-nél tudom is csekkolni, csak már két hete áll a csomag. Fel is hívtam őket, egyeztettem az adatokat és ennyi. Azóta sem történt semmi és nem tudtak infóval szolgálni. Ezért kérdeztem, hogy esetleg érdemes-e fogyasztóvédelemhez vagy máshoz fordulni? Egyelőre tényleg nem látom szikráját sem, hogy a csomag valahava is kézbesítve legyen. Persze a cucc ki van fizetve.
-
marcyman
aktív tag
Sziasztok! Lehet, hogy kicsit off-topic, de kb 2 hete rendeltem Apple storeból egy iPadet és a mai napig nem méltóztattak kiszállítani. UPS szállítaná, felhívtam őket + Applet is felhívtam és egyszerűen nem tudták megmondani, hogy mikorra várható a kiszállítás (ami amúgy "expressz". Mit lehet ilyenkor tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Eladó Lenovo Tab M8 (4th Gen) 2024 Tablet (ZAD00046GR)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest