Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcyman
aktív tag
válasz
consono
üzenetére
UPS azt írja, hogy "Úton" alatta, hogy "Címadat szükséges", illetve "A kézbesítés dátumát a lehető leghamarabb közöljük." Meg: "A cég vagy címzett neve téves. Ez késlelteti a kézbesítést. Igyekszünk frissíteni az információt.
Vecses, Hungary"
A vicc az, hogy én személyesen is felhívtam őket és ott egyeztettünk adatokat meg mondták, hogy náluk van valami gebasz, aztán egy hétre rá Applet is felhívtam ahonnan szintén felhívták őket (UPS-t) és azóta sem semmi. Rohadt idegesítő, hogy semmit nem tudnak, lassan személyesen kimegyek Vecsésre és elhozom a hónom alatt. -
marcyman
aktív tag
válasz
Drenadar
üzenetére
Tracking number van! Meg UPS-nél tudom is csekkolni, csak már két hete áll a csomag. Fel is hívtam őket, egyeztettem az adatokat és ennyi. Azóta sem történt semmi és nem tudtak infóval szolgálni. Ezért kérdeztem, hogy esetleg érdemes-e fogyasztóvédelemhez vagy máshoz fordulni? Egyelőre tényleg nem látom szikráját sem, hogy a csomag valahava is kézbesítve legyen. Persze a cucc ki van fizetve.
-
marcyman
aktív tag
Sziasztok! Lehet, hogy kicsit off-topic, de kb 2 hete rendeltem Apple storeból egy iPadet és a mai napig nem méltóztattak kiszállítani. UPS szállítaná, felhívtam őket + Applet is felhívtam és egyszerűen nem tudták megmondani, hogy mikorra várható a kiszállítás (ami amúgy "expressz". Mit lehet ilyenkor tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 3
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Videó stream letöltése
- Videós, mozgóképes topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest