Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NomAd_82
aktív tag
Sziasztok,
tapasztalt ipad és az apple ökoszisztémát használókat kérném meg, hogy tapasztalataikkal segítség viszontagságos napjaimat
Adott egy iphone és egy ipad.
A telóval videókat készítek, az ipaddel pedig go pro-s és mobilos videókat vágok és mentek el. Na most állandóan be vagyok jelentkezve mind a kettő készülékkel az icloudba.
Ez azt jelenti, hogy mind a kettő eszköz feltolja a fotóit és videóit az icloudba?
Mi van akkor ha törlöm pl. az iphone ról a képeket, akkor ezek törlődnek a cludból is ha már egyszer oda felszinkronizáltam őket?
Vagy az icloudba feltöltött cuccok az alapértelmezettek és ha onnan törlök valamit, akkor azok az eszközeimről is eltűnnek?Az eszökökön az icloud-fotók fül nekem nincsen bekapcsolva, az mit jelent?
Most itunes-t használva nem tudtam képet szinkronizálni az ipadra, hanem az icloudba kellett feltöltenem a képeket és onnan próbálom meg leszinkronizálni az ipadre.
Ha lenne egy külső vinyóm, akkor mindent ott tudnék tárolni és onnan videókat és fotókat is elő tudnék hívni, szerkeszteni, nézegetni? Jól tudom, hogy ebben az esetben exfat vagy milyen formátumúra kell formázni a vinyót?
Sorry a sok kérdésért de nagyon nem látom át
További szép estét mindenkinek és köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- WD My Cloud NAS
- LEGO klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Napelem
- Kés topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Boox Go 7 B&W Fehér, új állapot, gyári mágneses tokkal
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest