Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NomAd_82
aktív tag
Sziasztok,
tapasztalt ipad és az apple ökoszisztémát használókat kérném meg, hogy tapasztalataikkal segítség viszontagságos napjaimat
Adott egy iphone és egy ipad.
A telóval videókat készítek, az ipaddel pedig go pro-s és mobilos videókat vágok és mentek el. Na most állandóan be vagyok jelentkezve mind a kettő készülékkel az icloudba.
Ez azt jelenti, hogy mind a kettő eszköz feltolja a fotóit és videóit az icloudba?
Mi van akkor ha törlöm pl. az iphone ról a képeket, akkor ezek törlődnek a cludból is ha már egyszer oda felszinkronizáltam őket?
Vagy az icloudba feltöltött cuccok az alapértelmezettek és ha onnan törlök valamit, akkor azok az eszközeimről is eltűnnek?Az eszökökön az icloud-fotók fül nekem nincsen bekapcsolva, az mit jelent?
Most itunes-t használva nem tudtam képet szinkronizálni az ipadra, hanem az icloudba kellett feltöltenem a képeket és onnan próbálom meg leszinkronizálni az ipadre.
Ha lenne egy külső vinyóm, akkor mindent ott tudnék tárolni és onnan videókat és fotókat is elő tudnék hívni, szerkeszteni, nézegetni? Jól tudom, hogy ebben az esetben exfat vagy milyen formátumúra kell formázni a vinyót?
Sorry a sok kérdésért de nagyon nem látom át
További szép estét mindenkinek és köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB, Wifi+Cellular, Magic Keyboard, Apple Pencil 2, Smart Folio
- IPAD AIR 4 (2020) Wifi+Cellular 256GB, világos zöld, garanciával, üzletből
- iPad Pro 12,9" 4.gen Wifi+Cellular 128GB A2232 Space Grey + Pen + Magic Keyboard (HU)
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G1a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest