Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyalokAA
senior tag
Sziasztok! tegnap egyik pillanatról a másikra letapadt a home gombom
teljesen funkcionál olvassa az ujjlenyomatot , de olyan mintha zselébe lenne tapasztva nem kattan csak minimálisan.
Mit lehet ilyenkor tenni ? Néztem youtubeon elvileg alkohollal kellene bedörzsölni azt még ma megpróbálom .
Járt már valaki így ? Gondolom megbontani nem érdemes , mert akkor több a kár mint a haszon
Ipad Air 2 a beteg -
NyalokAA
senior tag
Nekem egyáltalán nem színeződik el .. na bumm . Pedig próbáltam a normálisnál erősebben is nyomkodni . A hátulja remeg igen , de ez a vékonyság miatt lehet . Szerintem , ha szoftveresen finomhangolnak rajta ,kicsit kivesznek a basszusból ( ami nekem soknak tűnik ) akkor , talán megszűnik a remegés is . Indokolatlanul erős hangtartományban dolgozik a gép , mikor 2-3-4 csík van a csuszkán akkor is sokkal erősebben szól mint kellene. Pár nap alatt teljesen megszokható . A gyorsaság pedig kárpótol mindenért.
-
NyalokAA
senior tag
válasz
univerzita
üzenetére
Tud valaki esetleg boltot ahonnan lehet Air 2 -re valami normális tokot rendelni ? (smart case kizárva 25e Ft az elég erős)
Ebayről meg ugye hetek kérdése mire megérkezik( szerk: bocs véletlen nyomtam a válasz gombra )
-
NyalokAA
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Samsung Book Cover tok
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
teljesen funkcionál olvassa az ujjlenyomatot , de olyan mintha zselébe lenne tapasztva nem kattan csak minimálisan.