- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyalokAA
senior tag
Sziasztok! tegnap egyik pillanatról a másikra letapadt a home gombom
teljesen funkcionál olvassa az ujjlenyomatot , de olyan mintha zselébe lenne tapasztva nem kattan csak minimálisan.
Mit lehet ilyenkor tenni ? Néztem youtubeon elvileg alkohollal kellene bedörzsölni azt még ma megpróbálom .
Járt már valaki így ? Gondolom megbontani nem érdemes , mert akkor több a kár mint a haszon
Ipad Air 2 a beteg -
NyalokAA
senior tag
Nekem egyáltalán nem színeződik el .. na bumm . Pedig próbáltam a normálisnál erősebben is nyomkodni . A hátulja remeg igen , de ez a vékonyság miatt lehet . Szerintem , ha szoftveresen finomhangolnak rajta ,kicsit kivesznek a basszusból ( ami nekem soknak tűnik ) akkor , talán megszűnik a remegés is . Indokolatlanul erős hangtartományban dolgozik a gép , mikor 2-3-4 csík van a csuszkán akkor is sokkal erősebben szól mint kellene. Pár nap alatt teljesen megszokható . A gyorsaság pedig kárpótol mindenért.
-
NyalokAA
senior tag
válasz
univerzita
üzenetére
Tud valaki esetleg boltot ahonnan lehet Air 2 -re valami normális tokot rendelni ? (smart case kizárva 25e Ft az elég erős)
Ebayről meg ugye hetek kérdése mire megérkezik( szerk: bocs véletlen nyomtam a válasz gombra )
-
NyalokAA
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Peugeot, Citroën topik
- Interactive Brokers társalgó
- Star Trek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z3 Plus 500W
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
teljesen funkcionál olvassa az ujjlenyomatot , de olyan mintha zselébe lenne tapasztva nem kattan csak minimálisan.