- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
malphitee
senior tag
Nem volt meg tabletem, csak iphone meg androidos csucs telefonok, de tetszik a tablet hordozhatosaga es hianyzik az ios is. Böngészni, olvasni, jegyzetelni kell es szerintem a mini 2 mai napig csucs hw van benne, ha mar mini3 ba is az van, igy bizok abban is hogy addig kapja a legujabb frissiteseket mint a mini 3, mivel nem lehet majd arra fogni hogy a hw keves hozza mivel azonos a két keszulekben. Annyi meg erdekelne hogy a zene minosege is fontos fulhallgatoval. Iphone 4s utan az i5 hangminosegben es hangeroben visszalepes volt. Aztan olvastam hogy iphone 5s megint jora sikerult es olyan hangos es minoseg chip kerult bele mint anno az iphone 4s. Na most mivel i5S es ipad mini 2 hw ugyan az, ezert a hang chip is ugyan az vagy az ipad nal teljesen mashogy mukodik? Olvastam hogy a mini 2 hez ingyen van az apple irodai csomag es a teljes garageband. Ez mai napon is ervenyes vagy csak egyszeri akcio volt?
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- OLED monitor topic
- LG LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Elektromos autók - motorok
- Assetto Corsa Rally
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- Hp Elite X2 1013 G3 12" Touch - I7 8650U - 8Gb - 256Gb
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Apple iPad Pro 9,7 128GB használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, szép állapot 87% akku (323 ciklus)
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Xiaomi Redmi Note 14 6/128GB fekete / 2028.01.12 - ig jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest