- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
malphitee
senior tag
Nem volt meg tabletem, csak iphone meg androidos csucs telefonok, de tetszik a tablet hordozhatosaga es hianyzik az ios is. Böngészni, olvasni, jegyzetelni kell es szerintem a mini 2 mai napig csucs hw van benne, ha mar mini3 ba is az van, igy bizok abban is hogy addig kapja a legujabb frissiteseket mint a mini 3, mivel nem lehet majd arra fogni hogy a hw keves hozza mivel azonos a két keszulekben. Annyi meg erdekelne hogy a zene minosege is fontos fulhallgatoval. Iphone 4s utan az i5 hangminosegben es hangeroben visszalepes volt. Aztan olvastam hogy iphone 5s megint jora sikerult es olyan hangos es minoseg chip kerult bele mint anno az iphone 4s. Na most mivel i5S es ipad mini 2 hw ugyan az, ezert a hang chip is ugyan az vagy az ipad nal teljesen mashogy mukodik? Olvastam hogy a mini 2 hez ingyen van az apple irodai csomag es a teljes garageband. Ez mai napon is ervenyes vagy csak egyszeri akcio volt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Banggood
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Apple iPad 2 (Wi-Fi + 3G) 9.7" - 64GB - RITKASÁG - GYŰJTŐI ÁLLAPOTBAN :)
- Samsung T210 Galaxy Tab 3 - 7.0 - 8GB
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Hp Elite X2 1013 G3 12" Touch - I7 8650U - 8Gb - 256Gb
- 2240 db Teszteletlen Tablet- lista nélkül - 4190Ft/db
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest