Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
jófejsrác
üzenetére
Bár MacBook-ot nem igazán használtam (nincs viszonyítási alapom), de nekem a minősége teljesen megfelel, jó a nyomáspontja, nem nyöszörög, nem zörög, nem kattog. Erőteljesen világít, de persze ez állítható.
A tartósságról... én vigyázok minden cuccomra, de hallottam olyat hogy valakinek feslik a sarka. Szerintem nem igazán figyel oda, és dobálja össze-vissza. Viszont szerintem kell azért rá vigyázni, el tudom képzelni hogy meglátszik rajta használat nyoma az idő során. Érdekes az anyag amivel be van borítva, kényesnek tűnik, de azért nem ijesztően. Mondjuk nálam napi 8-10 órában használatban van, picit mint ha látszódna a Space billentyűn, na de megjelenése pillanatában már megrendeltem.
Remélem segítettem
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Villanyszerelés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hardcore café
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mozilla Firefox
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest