Hirdetés
- Jhonny06: Kindle reklámmentesítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
jófejsrác
üzenetére
Bár MacBook-ot nem igazán használtam (nincs viszonyítási alapom), de nekem a minősége teljesen megfelel, jó a nyomáspontja, nem nyöszörög, nem zörög, nem kattog. Erőteljesen világít, de persze ez állítható.
A tartósságról... én vigyázok minden cuccomra, de hallottam olyat hogy valakinek feslik a sarka. Szerintem nem igazán figyel oda, és dobálja össze-vissza. Viszont szerintem kell azért rá vigyázni, el tudom képzelni hogy meglátszik rajta használat nyoma az idő során. Érdekes az anyag amivel be van borítva, kényesnek tűnik, de azért nem ijesztően. Mondjuk nálam napi 8-10 órában használatban van, picit mint ha látszódna a Space billentyűn, na de megjelenése pillanatában már megrendeltem.
Remélem segítettem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VGA-kavarás, CES-ciki, AI-túltolás — HTTP #1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elden Ring
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Apple Pencil USB C bontatlan
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4277
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest