Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Klaus Duran: RCS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Downsampling
senior tag
Szia!
No, igazából nem volt életbevágó nekem iPad-et venni. A telefonos szolgáltatómnak lépnie kellett pár dolgot, hogy a sok korábbi miattuk elszenvedett problémámat orvosolják. Az alkudozás egyik eleme lett az iPad. Náluk a vásárlás időpontjában ez a modell 211 000 forint volt listaáron, ezt kaptam meg 60 ezerért. Illetve még más kedvezményeket pl. a legjobb (mindenben korlátlan) tarifájukat baromi jó áron.
Szóval én most nem reklamálok, mert nincs miért. Kaptam valamit, amit amúgy feltehetően meg sem vettem volna. Ellenben azóta sok örömet okozott, illetve átvett egy csomó szerepet a laptopomtól és a mobilomtól is. Nem, nem a kép- és videószerkesztést, inkább a szöveg- és táblázatkezelést/szerkesztést.
A 32 GB-os háttértár pedig leginkább a zene- és videótároláshoz kevés, ami utazáskor jönne jól még úgy is, hogy az EU-n belül korlátlan az internetem (pl. sok külföldi országban - elsőhelyen említve Németországot és Franciaországot - még a legmenőbb helyeken - pl. Párizs egyes részei - egyáltalán nincs mobilinternet). Ehhez nekem bőven elég lenne, ha pendrive-al tudnám bővíteni a háttértárat. Csak mint kiderült, ehhez nem minden pendrive alkalmas...
Szóval nekem abszolút nem gond, nem gáz, nem ciki, és még a munkámban sem akadályoz, hogy occóért megkaptam garival, biztosítással újonnan ezt a low budget iPad-et…
Új hozzászólás Aktív témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mikrotik routerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Mini-ITX
- Bakelit, vinyl lemezjátszó
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest