Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Tökéletes töketlenség
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambanő háza tája
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shany0811
tag
Sziasztok!
Tervezem iPad vásárlását, 2 modell ragadott magával, pontosabban elégítené ki maximálisan azt amire nekem szükségem lenne. Ez a két modell az iPad Air 3 2019 10.5', illetve az iPad Pro 2017 10.5'.
Olvasgattam teszteket, összehasonlításokat, végignyálaztam töviről hegyire (úgy gondolom), egy kérdésre azonban nem találtam a választ.
Értem én, hogy az Air-ben A12 Bionic chip van 3Gb RAM mellett, frissebb készülék. Az iPad Pro-ban meg ott az A10X chip 4 Gb RAM társaságában, azonban ő már 2+ éves konstrukció. Hosszú távra tervezném a vásárlást 3-5 évben minimum (amennyiben létezik az iPadeknél ilyen hosszú időtáv ).
Az "öregebb" iPad Pro hajszálban tér el az iPad Air-től, azonban kérdés számomra, hogy a Pro-t érdemes e megvásárolni, tekintve a korára és a tervezett használati időintervallumra, vagy maradjon az ember a frissebb, majdnem egyező paraméterekkel rendelkező frissebb kiadásnál...?
Köszönöm előre is a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ajándékvásárlási tippek - minden alkalomra
- Politika
- XPEnology
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- EAFC 25
- Gaming notebook topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Parfüm topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest