Hirdetés
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Syl: UPS - te áldott!
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shany0811
tag
Sziasztok!
Tervezem iPad vásárlását, 2 modell ragadott magával, pontosabban elégítené ki maximálisan azt amire nekem szükségem lenne. Ez a két modell az iPad Air 3 2019 10.5', illetve az iPad Pro 2017 10.5'.
Olvasgattam teszteket, összehasonlításokat, végignyálaztam töviről hegyire (úgy gondolom), egy kérdésre azonban nem találtam a választ.
Értem én, hogy az Air-ben A12 Bionic chip van 3Gb RAM mellett, frissebb készülék. Az iPad Pro-ban meg ott az A10X chip 4 Gb RAM társaságában, azonban ő már 2+ éves konstrukció. Hosszú távra tervezném a vásárlást 3-5 évben minimum (amennyiben létezik az iPadeknél ilyen hosszú időtáv ).
Az "öregebb" iPad Pro hajszálban tér el az iPad Air-től, azonban kérdés számomra, hogy a Pro-t érdemes e megvásárolni, tekintve a korára és a tervezett használati időintervallumra, vagy maradjon az ember a frissebb, majdnem egyező paraméterekkel rendelkező frissebb kiadásnál...?
Köszönöm előre is a segítségeteket!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 26
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Mozilla Firefox
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Milyen autót vegyek?
- iPhone topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Syl: UPS - te áldott!
- Autós topik
- További aktív témák...
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
- Fotó állvány eladó
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest