Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
válasz
Gadgetfan_
üzenetére
A dolgaidhoz hozzátartozik, hogy ránézel a munkájukra? Mert szerintem iPad-en még családi fotókat szemrevételezni, minőség szempontból, is értelmetlen, nemhogy szerkesztgetni. Hogy tudsz komoly grafikai munkákra ránézni egy tableten?
Most csináltam két év fényképeit, csak vágtam, töröltem őket. tehát amolyan nagyoló tisztogatást végeztem. Kb 5-10-szeres idő lett volna tableten, tehát 8-10 óra helyett 50-100 óra. Pedig új az iPad nálam és nagyon szeretnék mindent azon csinálni.
Tőzsdére ránézni is sokkal macerásabb még tableten is, nemhogy telón. Szóval alapvetően tényleg csak tartalomfogyasztásra van ez kitalálva. Tényleg még a fényképszerkeszgetést sem értem rajta, pedig egymillió app van rá. Egyszerűen semmi nem látszik a képek minőségéből, tableten jó, kirakod tévére és elképedsz mi ez a vacak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Óra topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Redmi Note 11 Pro 5G / 6/128GB /Kártyafüggetlen /12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs