Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
válasz
Gadgetfan_
üzenetére
A dolgaidhoz hozzátartozik, hogy ránézel a munkájukra? Mert szerintem iPad-en még családi fotókat szemrevételezni, minőség szempontból, is értelmetlen, nemhogy szerkesztgetni. Hogy tudsz komoly grafikai munkákra ránézni egy tableten?
Most csináltam két év fényképeit, csak vágtam, töröltem őket. tehát amolyan nagyoló tisztogatást végeztem. Kb 5-10-szeres idő lett volna tableten, tehát 8-10 óra helyett 50-100 óra. Pedig új az iPad nálam és nagyon szeretnék mindent azon csinálni.
Tőzsdére ránézni is sokkal macerásabb még tableten is, nemhogy telón. Szóval alapvetően tényleg csak tartalomfogyasztásra van ez kitalálva. Tényleg még a fényképszerkeszgetést sem értem rajta, pedig egymillió app van rá. Egyszerűen semmi nem látszik a képek minőségéből, tableten jó, kirakod tévére és elképedsz mi ez a vacak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Vicces képek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 26
- További aktív témák...
- IPAD AIR 4 (2020) Wifi+Cellular 256GB, világos zöld, garanciával, üzletből
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest