- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
válasz
Gadgetfan_
üzenetére
A dolgaidhoz hozzátartozik, hogy ránézel a munkájukra? Mert szerintem iPad-en még családi fotókat szemrevételezni, minőség szempontból, is értelmetlen, nemhogy szerkesztgetni. Hogy tudsz komoly grafikai munkákra ránézni egy tableten?
Most csináltam két év fényképeit, csak vágtam, töröltem őket. tehát amolyan nagyoló tisztogatást végeztem. Kb 5-10-szeres idő lett volna tableten, tehát 8-10 óra helyett 50-100 óra. Pedig új az iPad nálam és nagyon szeretnék mindent azon csinálni.
Tőzsdére ránézni is sokkal macerásabb még tableten is, nemhogy telón. Szóval alapvetően tényleg csak tartalomfogyasztásra van ez kitalálva. Tényleg még a fényképszerkeszgetést sem értem rajta, pedig egymillió app van rá. Egyszerűen semmi nem látszik a képek minőségéből, tableten jó, kirakod tévére és elképedsz mi ez a vacak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gaming notebook topik
- Spórolós topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gitáros topic
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB NAVy ! 1ÉV Samsung Jótállás
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest