Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
válasz
Gadgetfan_
üzenetére
A dolgaidhoz hozzátartozik, hogy ránézel a munkájukra? Mert szerintem iPad-en még családi fotókat szemrevételezni, minőség szempontból, is értelmetlen, nemhogy szerkesztgetni. Hogy tudsz komoly grafikai munkákra ránézni egy tableten?
Most csináltam két év fényképeit, csak vágtam, töröltem őket. tehát amolyan nagyoló tisztogatást végeztem. Kb 5-10-szeres idő lett volna tableten, tehát 8-10 óra helyett 50-100 óra. Pedig új az iPad nálam és nagyon szeretnék mindent azon csinálni.
Tőzsdére ránézni is sokkal macerásabb még tableten is, nemhogy telón. Szóval alapvetően tényleg csak tartalomfogyasztásra van ez kitalálva. Tényleg még a fényképszerkeszgetést sem értem rajta, pedig egymillió app van rá. Egyszerűen semmi nem látszik a képek minőségéből, tableten jó, kirakod tévére és elképedsz mi ez a vacak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VR topik
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- Xiaomi Pad 7 Pro + tartozék (8 GB, 256 GB)
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Lenovo Legion 5 RYZEN 5 6600H RTX 3050Ti 4GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 165 Hz Magyar bill Gari
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Xbox One / Xbox Series játékok
- 27% - MSI Mag Coreliquid A13 360 ARGB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest