Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
válasz
Gadgetfan_
üzenetére
A dolgaidhoz hozzátartozik, hogy ránézel a munkájukra? Mert szerintem iPad-en még családi fotókat szemrevételezni, minőség szempontból, is értelmetlen, nemhogy szerkesztgetni. Hogy tudsz komoly grafikai munkákra ránézni egy tableten?
Most csináltam két év fényképeit, csak vágtam, töröltem őket. tehát amolyan nagyoló tisztogatást végeztem. Kb 5-10-szeres idő lett volna tableten, tehát 8-10 óra helyett 50-100 óra. Pedig új az iPad nálam és nagyon szeretnék mindent azon csinálni.
Tőzsdére ránézni is sokkal macerásabb még tableten is, nemhogy telón. Szóval alapvetően tényleg csak tartalomfogyasztásra van ez kitalálva. Tényleg még a fényképszerkeszgetést sem értem rajta, pedig egymillió app van rá. Egyszerűen semmi nem látszik a képek minőségéből, tableten jó, kirakod tévére és elképedsz mi ez a vacak.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest