Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: RCS
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
help pls!
Rájöttem hogy nem tudom a jelszavamat az apple id-hoz. Főleg a gyerekek használják, de gondoltam feljegyzem, hogy nehogy valami anomáliába fussak később.
Az appleid.apple.com oldalon rányomtam az elfelejtett jelszóra, amire is telszámot kért. Azt megadtam, majd átdobott egy olyan weboldalra, ahol elmagyarázza, hogyan tudok az ipaden jelszót változtatni az apple ID-hoz. Elvileg a kütyün értesítésben kellene kapnom valamit, ami mentén ezt végig lehetne csinálni. De nincs új értesítés. Ha a weblapon részletesebb útmutatást kérek, akkor elirányít a
"[Név] > Jelszó és biztonság > Jelszó módosítása menüpontra, majd a képernyőn megjelenő útmutatót követve frissítse a jelszót."
Csakhogy az a menüpont azonnal az Icloudba akar bejelentkezni és appID jelszót kér. Amit meg pont nem tudok.
Az agyam eldobom ezzel a rendszerrel. Hogy lehet a beállított telefonszámomra új jelszót kérni? Vagy hogyan tudok új jelszót kérni bármi értelmes módon?
Nincs másik apple termékünk, telefonunk, tabletünk, amiről be tudnék jelentkezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hardcore café
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- iPad 9th 256GB Cellular Független /1 hónap gar./Akku 81%/p4773
- iKing.hu Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 12/256GB fekete használt 6 hónap garancia
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Asztro / Wifi + Cellular / 256GB / Garancia
- Samsung Galaxy Tab S6 lite 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest