Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
help pls!
Rájöttem hogy nem tudom a jelszavamat az apple id-hoz. Főleg a gyerekek használják, de gondoltam feljegyzem, hogy nehogy valami anomáliába fussak később.
Az appleid.apple.com oldalon rányomtam az elfelejtett jelszóra, amire is telszámot kért. Azt megadtam, majd átdobott egy olyan weboldalra, ahol elmagyarázza, hogyan tudok az ipaden jelszót változtatni az apple ID-hoz. Elvileg a kütyün értesítésben kellene kapnom valamit, ami mentén ezt végig lehetne csinálni. De nincs új értesítés. Ha a weblapon részletesebb útmutatást kérek, akkor elirányít a
"[Név] > Jelszó és biztonság > Jelszó módosítása menüpontra, majd a képernyőn megjelenő útmutatót követve frissítse a jelszót."
Csakhogy az a menüpont azonnal az Icloudba akar bejelentkezni és appID jelszót kér. Amit meg pont nem tudok.
Az agyam eldobom ezzel a rendszerrel. Hogy lehet a beállított telefonszámomra új jelszót kérni? Vagy hogyan tudok új jelszót kérni bármi értelmes módon?
Nincs másik apple termékünk, telefonunk, tabletünk, amiről be tudnék jelentkezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Háztartási gépek
- Cyberpunk 2077
- Milyen TV-t vegyek?
- Parfüm topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gaming notebook topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi