Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Ricsike
őstag
válasz
ArrayOfLilly
üzenetére
Szintem is hasznos, ha egy tervrajzot azonnal magad előtt látsz, kinagyítasz, és akár plusz megjegyzéseket teszel mellé, vagy kicsit változtatni tudsz rajta. Sokat segít, hogy ott, és azonnal lehet a dolgokat magyarázni, mutatni.
Nekem van egy másik vetülete is, hiszen egy ablakos cégem is van, és ha kimegyek egy családi házhoz, akkor az alkalmazottam felveszi a méretet, én pedig közben már tudom is szerkeszteni az árajánlatát, rögtön meg tudom neki mondani, mennyibe fog kerülni. (WinArchi program)
Mivel ma már rögtön, azonnal akar árakat tudni, így óriási előny lenne.De biztos vagyok benne, hogy ezeken kívül is sok előnye van.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kés topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kuponkunyeráló
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Projektor topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest