Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtt
tag
Sziasztok!
iPad vásárlásán gondolkodom, és ha már vásárolok egy ilyen komolyabb készüléket akkor nem is szeretnék megválni tőle egyhamar. Ez a kulcs, ami alapján elindulok - azt a modellt keresem, amivel nem járok úgy, mint anno az iPhone 3G-mmel és a 3GS-emmel, hogy egy idő után már elég nagy kompromisszumkészség és türelem kell(ett) a használathoz. Nem riadok vissza a használt készülékektől, és tudom, hogy 50-70 ezer forintot kénytelen leszek rászánni a bulira. Mit javasoltok tehát, melyik az a készülék amit 2 év után is a legfrissebb iOS-szel tudok használni, nem lassul le az agybaj (itt egy másik szót akartam használni
) küszöb alá, egyszóval használható lesz? A méretekről: ma elmentem egy nagy áruház nagy Apple boltjába, és azt tapasztaltam, hogy a mini mérete nem visszatartó erő, sőt, talán kellemesebb bizonyos helyzetekben.. Összefoglalva tehát; az iPad mini és mini 2, illetve a 3 és a 4 közül kivel költözzek össze minimum 2 évre?
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- E-roller topik
- Jövedelem
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó N-One NPad Q tablet (12GB RAM, 128GB, Android 13) Tokkal, saját dobozában!
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- AKCIÓS CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) küszöb alá, egyszóval használható lesz? A méretekről: ma elmentem egy nagy áruház nagy Apple boltjába, és azt tapasztaltam, hogy a mini mérete nem visszatartó erő, sőt, talán kellemesebb bizonyos helyzetekben.. Összefoglalva tehát; az iPad mini és mini 2, illetve a 3 és a 4 közül kivel költözzek össze minimum 2 évre?