Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ragnar95

félisten

válasz Süvi #14519 üzenetére

Ez egy egyedi hiba volt 99%-os valószínűséggel nálad, legalább 20x állítottam már vissza különböző iPhone-okat és iPadeket backupból és minden pontosan ugyanúgy került vissza, ahogy volt.
    Sajnos hibák előfordulhatnak, főleg mióta az iTunesból kivették a transfer purchases opciót és az appokat az AppStore-ból húzza le újra a rendszer,de optimális esetben minden pontosan ugyanúgy marad, ahogy volt.
    "és nemcsak azért, mert Icloud mentési lehetőség sincs minden alkalmazásnak"
    Itt 2 különböző dolgot keversz össze, az iCloud backupot és az iCloud syncet. A backupot a rendszer tudja gyárilag, ezt nem kell az appoknak támogatnia. Az iCloud syncet kell a fejlesztőknek beépíteniük az appjukba, de ez nem a backup részét képezi, ez arra jó, hogy az app a különböző eszközeid között szinkronban tartsa az adatait, illetve ha újként állítasz be egy eszközt, de az app tud iCloud syncet, akkor is visszakerülnek rá így az adatok.
    PéKond: pár hete cseréltem le az iPad 3-am egy Air 2-re, nem ajánlanám a beszerzését. Elég lassú már az iPad 3, nagyon nem mai modell. Főleg drone-ozáshoz, ahol nagyon fontos a gép "reakcióideje" én nem vennék már ilyen régi gépet, minimum Airben gondolkoznék

Új hozzászólás Aktív témák