Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Most próbáltam meg egy ipad mini 1-en újratelepíteni az ios 9.3-at ami ota-n lett rátelepítve.
ITunes-on keresztül mindig azt mondja, h "Hiba lépett fel a .... IPad szoftverének letöltésekor. A kért erőforrás nem található"
Ez akkor szintén a 9.3 frissítés visszavonása miatt van, ergo nem nálam lett eltolva vmi?
A tablet rendesen működik csak szeretem időnként clean installal újratenni, főleg verzió váltásnál (jelen pillanatban online tv-re használom főleg - horizon go, tv go, telenor mytv - tehát sok app nincs rajta)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Úgy néz ki megcsinálták, mert ipad mini 1-el nálam is rárakja a frissített 9.3-at ituneson keresztül.
-
törölt tag
Tudom hogy óriási hibát követtem el de talán vmi megoldás mégis van:
Van egy ipad mini készülékem amit el szerettem volna adni. Hogy a vásárló a megvételnél ki tudja próbálni, csináltam a saját icloud fiókom helyett egy teszt fiókot amivel aktiváltam is a készüléket.
Sajnos halvány lila gőzöm se volt hogy utólag factory reset esetén is szükség lesz ennek a teszt fióknak a jelszavára. Mivel a készülék eladása heteket húzódott, közben elfelejtettem a szóban forgó jelszót (nyilván mivel teszt accountról van szó, a saját jelszavaim egyikét se adhattam meg, köszönhetően a százszoros bebiztosításnak, nem adhattam meg vmi egyszerűt se amire tutira emlékeznék), ill az icloud loginhoz kapcsolódó eldobható e-mail cím jelszavát is.Ilyen esetben van e bármilyen lehetőség arra, hogy visszaállításra kerüljön a készülék a jelszó nélkül?
SZÁMLÁM VAN RÓLA hogy a sajátom az egyébként 3 éves készülék, tehát nem törvénysértéshez szeretnék segítséget kérni
Az a kisebbik baj, h vissza kell adnom a vevőnek a vételárat, nagyobbik baj h utána én se tudom semmire se használni kb.PLS HELP!
-
törölt tag
válasz Ragnar95 #14244 üzenetére
Köszönöm mindenkinek, apple telefonos supportra le lett adva a feloldási kérelem, a számla szkennelt változattal együtt, az ürge szerint 1-2 munkanapon belül válaszolnak az illetékes csoport emberei.
Az egyik előző kommentre, h a gyári appokkal is ki lehetett vna próbálni: pontosan ez volt a célom, h ne csak a "Hello" felirat díszelegjen a kijelzőn amikor a leendő vevő bekapcsolja, de ezek szerint jobban utána kell legközelebb olvasnom. Általában nem fognak ki rajtam az ICT eszközök, de ezt csúnyán besz*ptam....
-
törölt tag
Üdv mindenkinek,
Egy relatíve amatőr kérdésem lenne (felhasználói szintnél mélyebben nem értek az ios-hoz):
Így még újév előtt (a választ már vsz 2017-ben fogom rá kapni) az lenne a kérdésem, hogy 2017 elején érdemes e még Ipad Mini 4-et venni?
Én korántsem tartom biztosnak, hogy jövőre fognak új 8 collos tabletet kihozni az apple-nál, továbbá ha lesz is, kérdéses h mibe fog kerülni, mennyi idő múlva lehet kapni (á la iphone 7, AirPods), stb.
Másik oldalról pedig tartok attól, hogy mivel 2015-ös modell a mini 4, gyorsan le fog "amortizálódni" szoftveresen, legalábbis az fog megismétlődni ami az ipad mini 1-el, amit 2013-ban szereztem be, és 2015 végére már használhatatlan lett kb a webböngészés rajta, folyamatosan kilépett, lefagyott a böngésző
Ha most beszereznék egy mini 4-et, kb 2 évig (2019 eleje) még tutira jó lesz, legrosszabb esetben akár úgy is, h nem frissítem rajta az ios-t és/vagy böngésző appot?
Játékok nem érdekesek, a webböngészés menjen rajta, plusz egyszerű üzenetküldő appok (viber és hasonlók), ill. streaming tv appok (horizon go, telekom tv go - mondjuk ez utóbbiak tökéletesen mentek még az 1-es minivel is)Boldog Újévet kívánok mindenkinek!
-
törölt tag
válasz silmatauki #15163 üzenetére
Ez a probléma hogy a hugomnak mini 1-e van szintén (most adja el ő is), nem sokkal később vette mint én.
Neki még 8.4-es ios van rajta, pl. a safari és a chrome ugyan úgy rendszeresen összeomlik, kilépked, etc.#15159: jelenleg van egy windowsos 2in1-em, ami 10.1 collos, szóval van nagyobb méretű cuccom már, de amit mondasz az annyiból igaz, h az ipad air 2-ben tudtommal újabb soc van mint a mini 4-ben (talán a8x vs. a8 de most nem tudom pontosan), bár nagyobb képernyőt is kell meghajtania.
De ránézek majd a hardverapróra, hátha van vmi jó éppen (MM és más hivatalos forgalmazótól vett pár hónapos használtra vevő lennék, másmilyenre nem)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Üdv,
Nekem egy utolsó kérdésem lenne: tudja vki hogy kb mennyi szabad tárhely van a mini 4en 16 és 32 gb tárhelynél?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Végre a Logitech is bemutatott egy analóg klaviatúrát
- Tudományos Pandémia Klub
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Videó stream letöltése
- Call of Duty: Black Ops 6 – multiplayer és Zombies
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest