Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Safe Mode az agyban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
H_András
tag
Nem tudom mennyire fér bele a topik kereteibe, de tudnátok ajánlani (bevált) bt billentyűzetet, aminek "egeres" része is van (kurzor, joy bármi)? Amit próbaképp most használ a párom, azzal kiválóan lehet gépelni, csak épp pl. fb, chat és egyéb helyeken
pl az elküld gombra nincs alternatíva, így oda kell nyúlnia a kijelzőhöz bizonyos esetekben, meg lefelé tekeréskor stb.. (remélem megértitek ez milyen borzasztó nőies problema, és tudtok segíteni, de következő ilyen jellegű kérdéssel már ő fog írni az biztos
) -
H_András
tag
Előre is elnézést a banális kérdésért, sosem volt még IPadem, és bár utánaolvastam mindennek a hivatalos supportnál, a végére maradt bennem egy kis kétely. Páromnak vettünk egy IPad 4-et, elég jó áron (használt). Az eladó nagyon készséges volt, szemünk előtt törölte a készülék tartalmát teljesen, felkerült az alap szoftver tisztán, újraindítás után a beállítási felület fogadott.. Rögtön csináltunk is egy új apple id-t, a barátnőm el is kezdte belakni, fizettem, tag balra el. Eddig minden tökéletes, örülünk, le se tette azóta kb
elégedett, minden rendben levőnek tűnik. Ez tegnap volt. Engem egy dolog zavar, kissé paranoiás természet vagyok. Hivatalos oldalon azt olvastam, hogy ha az előző tulajnak az id-jéhez van még regisztrálva ez az ipad, abból itt gond lehet, erre elfelejtettem rákérdezni, törölte-e, mert nem egyértelmű, hogy ha ugye mindent megcsinált, törölte a készüléket (tartalmát), és már az én párom id-jéhez van kötve a kütyü, akkor az övéhez nyilván nem (nekem ez így logikus), de szeretném én látni ezt a saját szememmel
ugyanis ha jól értem, a készülék törlése nem egyenlő az előző tulaj id-jéhez kapcsolódó törléssel. Remélem érthető vagyok, lehet kissé túllihegem a dolgot, csak nem szeretnék meglepődni (nem itteni tagtól vettük).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

pl az elküld gombra nincs alternatíva, így oda kell nyúlnia a kijelzőhöz bizonyos esetekben, meg lefelé tekeréskor stb.. (remélem megértitek ez milyen borzasztó nőies problema, és tudtok segíteni, de következő ilyen jellegű kérdéssel már ő fog írni az biztos
)