Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- bambano: Bambanő háza tája
- Garry84: Sumák aprós?
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziasztok
Van egy lenovo edge laptopon,milyen program az amivel tudom billen állítani a fényerőt és a kijelzőn ki is írja,?gondolok itt hangra is.Meg sok gépen látom alul az akksi töltöttségi szintjét is mutatja számmal egy zöld keretben az is külön program?Vagy milyen gyári programok ajánlottam lenovo notikra? Köszi a választ.
még lenne egy olyan kérdésem is hogy a bluetootal mit lehet kezdeni ha küldeni tudok fájlokat de fogadni nem? Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Metal Gear Solid
- iPhone topik
- Projektor topic
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Csere-Beszámítás! DDR5 Gamer Notebook! Rog Strix G513RC / R7 6800HS / RTX 3050 / 16GB DDR5 / 512 SSD
- ASUS FX505DY játszós laptop, megkímélt állapot
- Lenovo ThinkPad T14 i5-10210U, 16GB RAM, 256GB SSD, érintőkijelző, Windows 11 Pro, gyári töltő+doboz
- Ár értékbajnok! Prémium kategória 4060 ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON! GIGABYTE AORUS rtx 4060
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
Üzleti előfizetők hirdetései
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest