- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
vicze #124297 üzenetére
Felraktam a simát (gyárilag minden Thinkpad a Commerciallal van telepítve), és abban nincs aksi visszaállítás épp, de nagyon könnyen meglehet, hogy szokásos bugzás, ahogy a toolbar is jön ment, bár jelenlegi formában értelmetlen szerintem.
Visszarakva a Commercialt ott van megint. -
vicze
félisten
válasz
FoxiestFox #124291 üzenetére
Nekem van reset, full driverezett T14 G4 (Commercial verzió storeból, W11). Nyilván a már nem támogatott modellek esetében elég könnyen meglehet, hogy mivel nincs driver támogatás, így a SW-ből is kikerül, az az nem jelenik meg, több más funkciójával is így van.
Elég sokáig végig mehetsz régebbi verziókat kipróbálva, aminél még támogatott a régi driver.
-
válasz
scarbantia #124294 üzenetére
És valszeg nem is lesz, mert Win11-en eleve nem lehet, úgyhogy zseni hogy szó szerint mindenben visszafelé fejlődünk, és mire ebből a hanyatlásból majd visszafelé leng az inga, már élni sem fogunk.
-
-
vicze
félisten
válasz
scarbantia #124285 üzenetére
Fent kell legyen a Lenovo Power manager driver különben nem jelenik meg Vantageben.
A Comertial Vantage is ott van a Storeban, a linkelt verzió offline telpítéshaz és imageeléshez van.
-
Balinov
titán
Üdv Srácok, t480s wwan slotba milyen 2242 ssd működik? Sata vagy nvme? Belebotlottam egy nvme Samu PM991be az jó lenne? Nem boot drivenak lenne, tárolonak
Üdv Bali
-
scarbantia
aktív tag
válasz
scarbantia #124286 üzenetére
Bocs, közben látom, hogy ez egy pakk, és a C. Vantage csak egy kis rész belőle.
-
teptep
senior tag
válasz
scarbantia #124282 üzenetére
Microsoft Store A letölthető aktuális verzióból nyírták ki?
-
gaborbol
őstag
válasz
scarbantia #124282 üzenetére
Mintha valaki emlitette volna, hogy a ceges verzioban meg benne van:
-
scarbantia
aktív tag
Most szembesültem vele, hogy a Lenovo kinyírta az akkukalibrációt a Vantage programban... fél óra után sem találom a megoldást, valahonnan nem lehet beszerezni az utolsó normáiis Vantage verziót?
Miért kell mindig ilyen sz#rságokkal szívni?
-
Blue Eagle
őstag
Sziasztok!
Bocsi, ha nem jó helyen kérdezem a következőt, Thinkpad T530 billentyűzetével kapcsolatosan! Az egyik gombom sajnos könnyen leesik, mert alul a fedlap egyik pattintós kis füle letört. Kihez fordulhatnék ez ügyben? -
Rossi
addikt
Az létezik, hogy nem komálja a P14s a sajátjánál kisebb teljesítményű gyári TP töltőt (100W helyett 65W)?
Töltődik kb. ugyanúgy, de ha nem a gyárit dugom be, akkor egy másodpercre elsötétedik a kijelző, illetve olyat produkál, hogy a touchpad-en bal kattintásnál ugrik egyet az egér balra lefelé kb. 5-10 cm-t, mintha kattintás közben el is húznám, pedig nem.
Ha lehúzom a töltőt, akkor meg 1 mp sötét kijelző, az egér ugrálás pedig megszűnik.Lehet, hogy a nem saját töltőt valami USB eszköznek érzékeli?
Korábban, amíg le nem töröltem, az X-Rite Color Assistant ki is írta a nem saját töltő csatlakoztatásánál, hogy monitort érzékel és beállítja a színprofilt (vagy valami ilyesmi).
-
fungi
aktív tag
válasz
FoxiestFox #124268 üzenetére
Gondolom elrakták vétel után hamarosan a szekrénybe és sose használták, azért élték túl, és így nincsenek is leamortizálva, /első laptopom egy használt D620 volt, Nvidiás, de sajnos használtam, tönkre is ment hamar./
-
válasz
Tim82 #124276 üzenetére
Mármint úgy értem, hogy valóban neked van igazad, a 2530p a későbbi, de azért az a 1.5-2 év nem a világ vége és ezért is írtam, hogy még ez is megy, így számomra nem volt semmi meglepő abba, hogy a fenti gép is megy. De utána írtátok, hogy az hajlamos volt megdögleni BGA hiba okán, így már más a dolog
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #124273 üzenetére
Hát nálam van egy döglött, de én meg fordított helyzet miatt tartom meg
-
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #124271 üzenetére
T500-ast vadászok egy ideje, de 30-ért nem fogok venni (ennyiért van fent néha 1-1 db, ráadásul eléggé leharcolva), még ha alig találok is. Van otthon egy donor T500-as (csak az alaplapja halott), patika külelemekkel és 1680x1050-es kijelzővel, csak a házat kéne áthúznom, de 30-at egy T500-asért is.... Azon nevetek, amikor T60-ast árulnak 25-30-ért....
-
válasz
Francia91 #124269 üzenetére
Fb Marketplace-en ma egy T400s-t is láttam 30k-ért, siralmas ez az ország amúgy mert kínálat is alig van bármiből ami retro, de azért a kevés fosért is sokat akarnak.
Lengyel, német apró pedig általában dúskál a jó cuccokban, kleinanzeigenre már felmenni se merek mert mindig észreveszek valamit, és nem akarom túlterhelni a proxy emberem, nehogy azt mondja hogy jóvan hagyjál mostmár -
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #124268 üzenetére
Az árat én sem értem, ennyiért már fasza T520-asokat kapok....
Aki kicsit vágja, az meg sem veszi, mert tényleg bármikor meghalhat, és meg is fog, ezeknél nincs kivétel -
válasz
Francia91 #124265 üzenetére
Van fent a Dell megfelelője is.
Nem tudom honnan másztak elő, mindkettő elképesztő hogy még él.
Az árszabást pedig nem is értem egyiknél sem, ha őszinte akarok lenni.
Aki kicsit is vágja ezt, egyértelmű hogy a fele körül adhatók el, ha egyáltalán. -
Francia91
veterán
válasz
Shkiz0 #124266 üzenetére
Az NVS 140M hibás széria volt, BGA hibás, csak idő kérdése, és ez is elhullik, lehet hogy a megvételtől számítva 1 héten belül, vagy ki tudja mikor
Nem a T61-essel és a korával van a probléma, hanem az nVidia miatt ezekkel a Quadro-kkalTudom miről beszélsz, nem véletlen van 30 éves autóm, és nem véletlen használom napi szinten az M6800-as Precision laptopomat. Nem a T61-es korával van a gond
-
Francia91
veterán
Időzített bomba eladó...
Csoda, hogy még van belőle működő példány -
scarbantia
aktív tag
válasz
Francia91 #124257 üzenetére
Jó, szedjük szét a dolgokat.
-Web és alkalmazásdizájnt simán lehet tolni laptopon is, szimplán csak kisebb a munkaterület, meg kényelmetlenebb, de a kulcs itt egy profi egér vagy wacom tábla.
-Vektoros rajzolással is el lehet lenni, de itt már azért hiányzik a nagyobb felület, variációk, összkép kicsiben, nagyban, de itt is profi egér+egérpad, vagy wacom tábla a kulcs.
-Nyomdai anyagot, plakátot, szöveges nyomtatott anyagot, nagyformátumú cuccokat borzalmas laptopon csinálni. Bár a jobb laptopok már tudják színben amit kell, de itt nagyon fontosak a méretek, és egy laptopon nagyon nehéz viszonyítani az arányokat, meg látni az összképet. Egy legalább 27"-os monitoron, akár pivotba állítva simán 1:1-ben látsz egy A3-as anyagot, és az nagyon más. Felállsz, megnézed közelről, távolról, fejben el tudod helyezni az alkalmazási területen stb. Nyomtatott fontméret táblázatok specifikus betűcsaládokkal sokat segítenek, de a legjobb, ha egyszerre látod az anyagot a megfelelő méretarányban.
-Fotónál ma már el lehet lenni egy jobb kijelzővel, de a nagy és jó felbontású kijelző nagyon sokat gyorsít a munkán, főleg egy loupedeck-el. Sokkal kevesebb ki-be nagyítgatás, nagyban látszik az összkép, hamarabb látni a hibákat, stb. Viszont ennek ellenére kitelepülős stúdió munkáknál, gyors helyszíni utómunkáknál lehet tolni laptopon is. Nem kényelmes, de ha azonnal kell, akkor muszáj, és akkor életmentő a gyors gép a lehető legjobb kijelzővel.
-Prezentációhoz ma már vannak profi, nagy tabletek, de bevallom, sose vitt rá a lélek, hogy külön csak emiatt vegyek egy nagy tabletet, szóval marad a laptop.
+1 néha tényleg ki kell szakadni az irodából, és ilyenkor nagyon jó egy precíz kijelző. Voltam már úgy, hogy a család nyaralt, de felváltva toltuk a képfeldolgozást, hogy tartsuk a határidőket. Na, egy ilyen kör anno egy kalibrált W530-al is pokol volt, otthon újra át kellett menni a képeken az Eizo monitorral, mert elcsúsztak a színek. Egy mai laptoppal már be lehet vállalni hasonlót, és készre lehet dolgozni az anyagot.
Ami viszont szívás: sok laptopozással beköt az ember nyaka, válla, míg egy monitor előtt egyenes háttal lehet ülni. -
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox #124262 üzenetére
A lényeg, hogy az IPS betekintési szöge és tulajdonságai alapvetően lehetővé teszik a grafikus munkát, míg a TN csak arra jó, hogy felbosszantsd vele magad. Tapasztalatból írom, nem egy-két IPS és TN alapján...
-
Eeeh igazából ez sem egészen így van.
Tehát ha tn-nél deal breakernek tekintjük ezt, tekintsük annak IPS-nél is.
Merthogy annál is megvan, van idehaza pár darab.
Tény, nem olyan extrém, mint tn esetében, de tegyél mellé egy oledet vagy ne adj isten crt-t és hát elég lelombozó lesz ha elkezded körbejárni. -
i400
senior tag
-
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox #124258 üzenetére
Bármiféle grafikai munkára teljesen alkalmatlan egy TN panel. Játszani nem probléma, de munkánál nem fér bele az a szín elcsúszás, amit a TN a merőlegestől legkisebb eltérésre is produkál.
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #124254 üzenetére
Nem ördögtől való, az M6800-ason nyomtam én is, amíg nem volt asztali gépem, meg hozzá az ASUS IPS monitorom
De továbbra is kelleni fog az M6800-as LigthRoom-ra és PS-re, idén kap egy normálisabb kijelzőt, az már alkalmas lesz fotószerkesztésre is -
scarbantia
aktív tag
válasz
FoxiestFox #124254 üzenetére
Nem igazán. Alapból desktop gép + monitor, de amúgy csak prezentálás. Viszont ha jó laptopod van, akkor ott a szabadságod, hogy alkalmanként magaddal viszed a munkát, és közben kicsit nyaralsz is. Persze a véglegesítést jellemzően már otthon csinálod.
-
zsolti75
senior tag
válasz
scarbantia #124253 üzenetére
Mindegyik gyártó csúcs szinten van, minimális különbségek vannak.
A CSOT ismeretlennek tűnik, de nagyobb volt a forgalmuk mint a AUO+Inno+BOE együtt. Főleg kis kijelzőket gyártanak.
Írhattam volna még az EDO-t de az meg csak oled, és darabszámra nagyobbak mint a Samsung. Mindenféle pici okoskütyübe gyártanak kijelzőket.
Nem lehet már Kínát megkerülni semmiben. -
válasz
scarbantia #124253 üzenetére
Amúgy mennyire életszerű laptopon komoly graf munkázni?
Megmondom őszintén nem tudom elképzenli kirívó esetektől eltekintve, mint hogy kimégy a nyomdába vagy mondjuk prezentálsz helszínen vagy ilyesmi, minden másra ott vannak a normális méretű és képességű desktop monitorok.
-
scarbantia
aktív tag
válasz
zsolti75 #124252 üzenetére
Akkor erre rosszul emlékeztem. CSOT panelekről mit lehet tudni? Mondjuk a Tianma is ismeretlen nekem.
A jó kijelzőhoz tartozik legalább 10bit színmélység meg egy 16bit-es LUT.
sRGB-nél nagyobb színterű panel szerintem kimondottan hátrány annak, aki nem nyomtat/levilágít, vagy készít olyan filmes tartalmakat ahol ez számít. A windows asztali környezet nem tud vele megbirkózni, egy háttérképnél is trükközve lehet csak normális színeket összehozni. Minden releváns programnál ismerni kell a színmenedzsment beállításokat, különben fals lesz az eredmény. Böngészők egy része nem tud vele mit kezdeni, stb.
Precíz színbeállítások mellett az esetek 80%-ban nem lesz látható különbség egy sima sRGB-hez képest, a maradék esetben az ember megcsodálja, hogy nahát, az AdobeRGB-s tartalmamban szebb a zöld, meg ott egy kicsit tisztább lett a narancs. Igen, a softproof-om precízebb lesz, de így is nagyon nehéz az offline tartalmak színteréhez igazítani színeket. Ettől függetlenül szeretem, főleg a diáról szkennelt anyagaimnál, de igazából nem ajánlanám annak aki nem ezzel foglalkozik. -
zsolti75
senior tag
válasz
scarbantia #124247 üzenetére
A Sharp-é a klasszikus IPS.
Nem csak az elnevezés más, mindegyik egy picit más technológia.
LG: PLS,
AUO: AHVA AMVA,
BOE: ADS, HADS
Tianma: SFT, UA-SFT
Inno: AAS, MVA
Samsung: PLS, PVA
CSOT: FFS
Számomra a jó kijelző 100+%NTSC, hogy mi volt 15 éve az engem nem nagyon mozgat, tekintve, hogy az lcd-k erősen amortizálódnak idővel. -
scarbantia
aktív tag
válasz
FoxiestFox #124248 üzenetére
Nekem HV150UX1-100 volt, meg IAQX10S, mindegyiket szerettem, de mire megépült a tuti Frankenpad, rájöttem, hogy kinőttem a platform teljesítményét. Pedig az egy nagyon logikusan felépített gépváz volt, se túl nagy, se túl kicsi, körben íves kerettel, ami szükség esetén pont annyit árnyékolt amennyit kellett. CPU-HDD egymással átellenes helyre volt téve (két hőforrás egymástól távol), meg sok kis apróság amivel akkoriban messze kiemelkedő volt a ThinkPad a többiekhez képest.
-
válasz
scarbantia #124249 üzenetére
Az a hp király volt, olyat láttam élőben is.
-
scarbantia
aktív tag
válasz
FoxiestFox #124244 üzenetére
Az a baj, hogy a W510-20-30 panelje 6bit-el wide gamut. Azaz 64 színlépcsőt húzuk szét egy széles színtéren, kalibráció után a kerekítési hibák miatt ebből elveszik egy csomó további színlépcső. Ezzel Így rohadt nagy elcsúszások lesznek, a fekete-fehér egyenesen okádékul néz ki, zöld meg rózsaszín elcsúszásokkal. Mellesleg nem túl jó a betekintési szög, kalibrálással alulról zöldes, felülről rózsaszínes elszíneződéssel, bár nem minden profillal csinálja, ha konkrétan a panelre mérünk, akkor igen.
Mondjuk a PWM vezérlést meg lehet hackelni, hogy ne vibráljon.
Régen is volt 100% sRGB panel, a T61/W500 LG WUXGA paneljének létezett olyan változata amibe két ccfl cső ment, nagyobb fényerővel. Az tudta a ~72% NTSC-t.
No meg a régi HP dreamcolor WUXGA, ami akkoriban tudott 10bit wide gamut IPS-t laptopban!g -
válasz
scarbantia #124247 üzenetére
A személyes kedvencem az LP150E05-A2K1, számos T60-ban és Frankenpadban hajtottam, jelenleg is a játszós T60-ba ilyet tettem, anno a Frankimból is ívben hajítottam ki a fostos IDtech UXGA-t ennek javára.
Sőt, a T42-be is ilyet tettem, gyárilag IDTech volt abban is.Úgyhogy ha valami roncsvadász szeretne IPS-esíteni T42-t vagy 43-at, van egy SXGA+ IDTech IPS-em ha kell, odaadom ingyen.
-
scarbantia
aktív tag
válasz
zsolti75 #124241 üzenetére
Az általam ismert egyetlen Thinkpad-ba szerelt valódi IPS panel a P50 4K Sharp LQ156D1JW05 volt, és jó szar is volt egyébként. Biztosan korábbi gépek kaptak IPS-t de nincs naprakész infóm róla.
Ezt követően az összes panel ami "IPS" az PLS, ADS, AHVA, AAS és további számtalan egyéb technológiával készült, és szinte mind jobb mint a Sharp őskori vackai.
Az IPS nem lett az LG bejegyzett védjegye? A többi is IPS csak minden gyártónak megvan rá a maga nevezéktana, illetve némileg továbbfejlesztett paneltechnológiák. Ha jól emlékszem az AHVA volt az egyik legjobb ezek közül, de a maiakat kevésbé ismerem.
Amúgy réges-régen is voltak IPS ThinkPad-ek, R50p, T60, T60p, X60, X61T A30, T43, stb. 15" 4:3 kijelzők Flexview névvel futottak. BOE-Hydis, IDTech panelek. Teljesen korrektek voltak, abban az időben meg pláne, a színtér volt NTSC 45% (~sRGB 60%), de szép látványuk volt. 1400x1050, 1600x1200 és 2048x1536px felbontással futottak, a kisebbek 1024x768.
Itt a lista:
https://www.thinkwiki.org/wiki/TFT_display -
-
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox #124244 üzenetére
Az egyik gépemben 8 bites a 60% sRGB IPS, ha csak a színek száma számít akkor az nyerő.
-
válasz
scarbantia #124243 üzenetére
Gémingre nekem a wide gamutos W520 panel nagyon adta, sokkal jobban mint a csini LGP a W500-ban.
De én nem szerkesztettem ezeken fotót, mindig szemre kalibráltam és meleg színekkel, kicsit szándékosan túl is szaturálva, hogy a játék csini legyen
Írom ezt úgy nagyon szerettem azt az LGP panelt is, de az én szememnek mindig nyilvánvaló volt, hogy egyszerűen nincs annyi szín. -
-
zsolti75
senior tag
válasz
totron #124237 üzenetére
"Az IPS-level az igazi IPS-hez képest úgy aránylik, mint IPS a TN-hez, ami botrány."
Fejtsd ki légy szíves mit jelent számodra az IPS és mit az IPS level, és mi az ami számodra botrányos!
Az általam ismert egyetlen Thinkpad-ba szerelt valódi IPS panel a P50 4K Sharp LQ156D1JW05 volt, és jó szar is volt egyébként. Biztosan korábbi gépek kaptak IPS-t de nincs naprakész infóm róla.
Ezt követően az összes panel ami "IPS" az PLS, ADS, AHVA, AAS és további számtalan egyéb technológiával készült, és szinte mind jobb mint a Sharp őskori vackai. -
HSM
félisten
válasz
totron #124237 üzenetére
Egyéni preferencia, gyenge panelekből ki melyiket használja szívesebben. Nálam pl. vannak nagyon kellemes 60% sRGB IPS-es panelek is, azokat számomra összehasonlíthatatlanul kellemesebb használni, mint bármelyik TN-t. Mondom ezt úgy, hogy volt relatív jó asztali TN monitorom korábban, nem csak azok a botrányok, amiket T420/430-ba raktak.
-
totron
addikt
Melyek azok a modellek amik 100% sRGB panellel jönnek vagy amelyekbe rakható ilyen panel? T60, T460... folytassa a sort. Az IPS-level az igazi IPS-hez képest úgy aránylik, mint IPS a TN-hez, ami botrány.
-
tonyrulez
őstag
válasz
donjohnson #122274 üzenetére
Nos, sajnos ma újra nem akart visszakapcsolni alvóból. (Meg kell hagyni eléggé keveset, időszakosan használom ezt a gépet, normál használat mellett nem hinném hogy fél évet kellett volna várni ehhez). Ráadásul most beépített akksi lehúzása után sem akart bekapcsolni, már lemondtam róla, összeraktam, erre elindult.
Megnéztem hátha Windows frissítés visszakapcsolta a fastboot-ot, nem tette, továbbra is inaktív. Van erre még más javallat? -
T480-hoz tudnátok ajánlani valami bevált tatyót? Ahogy nézem a régi amibe a 2530P volt az ennek kicsi lesz.
A notinak kellene beleférnie, a töltőnek, illetve egy OBD kábel lenne még mellette valamint egy vezeték nélküli egér. -
Reggie0
félisten
válasz
Shkiz0 #124223 üzenetére
Hat igen az szivas. En is szivtam ezzel, amikor 2697v4 melle kellett keresni utolag memot. Sehol se talaltam olyat, ami gyarilag CL13-13-13-at tudott 2400-on. Bosszantottam, hogy anno meg kellett volna venni a 64 gigas pakkot.
Csak annyit tudok mondani, hogy ne fektess sok energiat bele, ugyse fog sikerulni
Inkabb probald ki, rendeld meg neten es ha nem jo kuldd vissza a modult.
-
totron
addikt
válasz
donjohnson #124220 üzenetére
Minden állásban világít.
(#124219) FoxiestFox, kezd elegem lenni a stílusodból.
-
donjohnson
addikt
válasz
donjohnson #124220 üzenetére
úgy lehet kivédeni ezt a "hibát", hogy ha egyszer Fn gombbal némítottad a gépet, akkor Fn gombbal is kell visszahangosítani a gépet, nem pedig egérrel.
-
donjohnson
addikt
válasz
totron #124218 üzenetére
Fn+Esc az Fn Lock. Ami engedi kapcsolgatni.
Az F1 funkciógombként némítás.
Ha a windows-ban némítottad egyszer egérrel, aztán funkciógombbal is, aztán egérrel felhangosítottad a hangerőt, akkor a logikája felcserélődött. Logikázd vissza, hogy csak akkor világítson az F1, ha némítva van a gép. -
-
totron
addikt
F1-en állandó jelleggel világít a narancs LED. Csak némítást jelölhet vagy egyebet is? Bekapcsoláskor az Fn zöldjének felvillanása alatt kikapcsol 1 pillanatra, majd vissza be és örökre úgy is marad. Szeretném nem nézni, zavaró.
-
Köszönöm a segítségeket meglett a gép egy T480 személyében.
Lenne még egy kérdésem:
Memória esetén melyik lehet jobb választás?
Kingston 16GB DDR4 3200MHz CL20 Kit(2x8GB) SODIMM Fury Impact Black
Kingston 16GB DDR4 2666MHz CL15 Kit(2x8GB) SODIMM Fury Impact BlackAz sima ügy, hogy a T480 csak 2400-at tud max. Viszont a profilok miatt bizonytalanodtam el.
Ugyanis a 2666-os esetén ugye ott a 2400 CL14, viszont a 3200-as esetén elvileg nincs ilyen profil.
Árban minimális a különbség, bár érdekes, hogy a 3200-as olcsóbb
Jól gondolom, hogy a 2666-os jobb választás lenne? -
zsolti75
senior tag
válasz
Nolta #124198 üzenetére
Azért gondoltam a gép csatira, mert a kábel sárga vége erős behatásra szokott letörni, pl.ha beleakad az ember a kábelbe és erősen kirántja a gépből. Elég gyakori, velem is volt már.
A P-knél nagyon masszívan van rögzítve a csati, de a sárga letört darab benne maradhat mélyen a csatlakozóban.
Ez is lehet hiba ok, nézz bele, egy tűvel piszkáld meg, hátha!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Milyen notebookot vegyek?
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest