Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
morze
csendes tag
Csak csendes, forgalommentes helyre való, én OpenJumpot használok sétálás közben, mert szeretem hallani ha a környezetemben valami esemény van.
-
kchris78
veterán
De hangerő az bőven van benne, szóval simán el tudja nyomni mondjuk az utca vagy villamos zaját is, csak hát az egy-két méteres környezetünk is hallani fogja amit mi.
mi meg közben megsüketülünk dehát kinek számít az
. nem értem hogy ez a faktor miért nincs soha sehol megemlítve. hallás tesztet elvégezve a fiatalok jó része úton van a halláskárosodás felé. Önmagában a villamos zaja hallás károsító hangerővel bír főleg ha még túltoljuk egy ilyennel is. -
Usgyi
aktív tag
Hát, ez valami rettenet
Nem tűnik praktikusnak, viszont legalább még baromi ronda is... -
judas13
veterán
válasz
Emericus Max
üzenetére
Undorító valahogy az egész szerintem is. Meg mindenki hallja is a számokat még mellé, na ne.
Ingyen sem kéne. -
xsjado93
senior tag
Sajnos ez az eszköz is elesik, amint emelünk a hangerőn: 60-70% környékén és felette a közép- és magas tartomány elkezd süvíteni, kellemetlenül nyers és zavaros lesz az egész. De hangerő az bőven van benne, szóval simán el tudja nyomni mondjuk az utca vagy villamos zaját is, csak hát az egy-két méteres környezetünk is hallani fogja amit mi.
-
xsjado93
senior tag
Duplázódott, bocsi.
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
<Adamsky>
nagyúr
"Hallod a többieket ... " ... a többiek meg azt, hogy épp a "Szomorú szamurájt" hallgatod.
Persze nyilván ízlés kérdése az egész, de szerintem ez a semmire sem jó fülhallgató.
Jó minőségben ezzel nem fogsz tudni zenét hallgatni, sportoláshoz sem az igazi (ld. amit írtam), és a munkahelyen is inkább zavaró, mintsem a kommunikációt megkönnyítő füles. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Emericus Max
üzenetére
Nekem sem tetszik, és nem is tartom praktikusnak. Futás közben engem marhára zavarna: elképzelem, ahogy az izzadt fejemet próbálom törölni (pl. a fülem mögött), és állandóan beleakadok.
-
haiduo82
aktív tag
válasz
Emericus Max
üzenetére
Nekem meg pont az tetszik, hogy végre van további választási lehetőség a pálcás/nempálcás verziókon kívül. Be is rendeltem egy QCY Crossky C50-et, aztán majd kiderül. Lehet megbánom, mint a fene, de egyelőre tetszenek ezek a fajta nyitott fülhallgatók.
-
Emericus Max
tag
Úgy néz ki a fülben a képeken, mint egy piercing. Számomra baromi ronda.
Akkor se venném föl ha a világ legjobb hangzását produkálná...
Zsákutca ez a vonal számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dell notebook topic
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Okos Otthon / Smart Home
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Router gondok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Vivo X200 Ultra tokok, 8db (új)
- Eladó Samsung Z Fold 5 telefonhoz megmaradt tokok + fólia + s pen
- Anker SOLIX C300X - 288Wh Hordozható töltőállomás - LiFePO4 akku ~20 hónap garanciával
- Gamevice Flex - okostelefon játékvezérlő
- Baseus Airpow powerbank, külső akkumulátor fekete (20000mAh, 20W, QC + PD)
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. nem értem hogy ez a faktor miért nincs soha sehol megemlítve. hallás tesztet elvégezve a fiatalok jó része úton van a halláskárosodás felé. Önmagában a villamos zaja hallás károsító hangerővel bír főleg ha még túltoljuk egy ilyennel is.
Nem tűnik praktikusnak, viszont legalább még baromi ronda is...