Hirdetés
- Sonarr és Radarr
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: A sor végén
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Albert.Tamas
tag
válasz
fatpingvin
üzenetére
Azt nem tudom
-
fatpingvin
addikt
válasz
Albert.Tamas
üzenetére
Linuxot es Windows futtatna..
melyik lesz a host és melyik fog VM-ben lakni?

-
Albert.Tamas
tag
Megkertek segitsek
Nem tud donteni a srac E14 Gen6 Intel Core Ultra 5-125U vs AMD Ryzen 5-7535HS
Nem tudja amd vagy lntel...
Linuxot es Windows futtatna..
Koszi sracok
-
vicze
félisten
válasz
Albert.Tamas
üzenetére
A garancia oldalon kell írja. Lehet igaz, ugy néz ki 2017-ben változott. Ott a link ahol le lehet kérdezni.
Arra figyelj, hogy egy gépre több különböző lejáratú gari van, pl. aksira csak 1 év, listázva van külön.Tapasztalatom elsősorban UK, ami a brexit miatt bonyolultabb, és EU-ban más lehet. De 2020-ban még bőven vettem nemzetközi garit.
-
vicze
félisten
válasz
Albert.Tamas
üzenetére
Alapból nincs, lehet rá venni.
A garanciális oldalon fel kéne ajánlja az esetleges upgrade opciókat, legrosszabb esetben support... -
Albert.Tamas
tag
Sziasztok!
Lenne egy kerdesem nem regen vettek tolem egy Thinkpadet amire 25 honap garancia van ra lenovo oldalon lathato , na aki vette tolem kerdezi lehet elkoltozik kulfoldre , vilaggarancia van ra? Koszonom valaszotokat
-
fungi
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Te tudod, de nem makulátlanok, zsanérlötyögősek, 2 van normális, abból egynek van jó kijelzője, az marad, a másik alapkijelzős, szerintem nem az eseted. A harmadik egy roncs T1300-as procival, csíkos kijelzővel egy zsanérhiánnyal szintén. Maradj a T60-nál...
-
-
fungi
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Igazad van
, csak amikor több éve készült az R61 Frankenpad, akkor felgyűltek a méretazonos roncs R60-ak /a 4:3-as R61 nagyon ritka,/alkatrészigények miatt, de aztán azokat is feljavítottam, volt hogy egy palmrestet rendeltem cégtől, erre elküldtek egy komplett R60-ast /1400X1050 egész tisztességes kijelzővel/ ami ugyan rossz volt, de volt hozzá jó alaplapom meg egy invertert beledobva tökéletes lett. Szóval R60-ból 4 darabom van már, 3 db. 15-ös, meg a 14-es félig roncs. Egyszer meg kell állni... -
totron
addikt
válasz
Babetta-X
üzenetére
A kereskedéseket kerüld ilyen megkereséssel, én nem szennyezném be a ThinkPad-élményt pofátlanul alacsony ajánlat-kapásokkal. Legönállóbb ha aprón eladod+aprón is veszel, nem elsietve persze. Ha 1 lépésben akarod leboltolni valakivel az szülhet kompromisszumokat, hiába tűnik kényelmesebbnek első blikkre.
T450-től felfelé lehet nézelődni.
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Van egy erősen felextrázott HD kijelzős i5 procis ssd-s L520 thinkpadem amit nem használok, viszont a sors úgy hozta, hogy a nővéremnek kellene valami laptop amin van billentyűzet világítás, és valamivel kisebb. Nekem bejött a thinkpad széria, rá is fizetnék erre, de mit ajánlotok ami elérhető, vagy tudtok esetleg olyan kereskedést/magánszemélyt javasolni aki beszámít egy ilyen gépet egy jobbért cserébe?
Köszi előre is a tippeket. -
válasz
V.Stryker
üzenetére
Jó kérdés... a T14 egyértelműen jobb anyagminőséget képvisel, az tény. SN alapján ellenőrizd le mennyi garancia van rá. Ha 3 év garival adták és tavaly gyártották, még lehet rá 2 év.
Az E14 valószínűleg jobban bírja akkuról, meg az IGP is erősebb. A nagyobb modellről nemrég jelent meg egy teszt, ugyanaz a hw van benne: [link]
Számomra a kettő között az döntene, hogy mennyi az árkülönbség és megtudok-e békülni a gyengébb kijelzővel.
1 plusz pont van az E14 számára, hogy abba rakhatsz egy második SSD-t. -
Tim82
félisten
válasz
MrSealRD
üzenetére
Azt hiszem, akkor épp itt HA-n valamivel drágábban láttam csak Inteles T14s Gen 2-t, mint amennyi a végösszeg volt, de ilyen 5-10k-s különbségről volt szó.
Maga az összeszerelés nem volt különösebben kihívás, időben is csak kb. másfél óra volt (kb. 2x 45 percnyi szerelés pontosabban, két részletben volt időm megcsinálni), nagyon könnyen szerelhető gép.
Nem volt amúgy még ezelőtt 8. gen-es Intel-esnél (vagy azzal egyidős AMD-snél) újabb Thinkpad a kezeim között így, szóval igen, megérte.
-
-
VMatteo
őstag
Milyen progival lehet ellenőrizni az akku valós elhasználódását? Illetve Ideapadomon van Vantage, ezen a számomra "új" T490-en meg nincs. Honnan lehet ezt letölteni?

Végeztem egy rögtönzött akkutesztet.
Youtube fullHD 10 órás videó fél fényerőn, fél hangerőn, wifi routertől messzebb a gép:
2 óra videó alatt 34%-ot merült. Szerintem ez egész jó akkut jelent. Szerintetek? -
fungi
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nem tudom, ezt az R0-at egy barátom hozta, kb. ingyen szerezte külföldről, nyomorult állapotban, de működik, a tizenöt Thinkpad és pár roncs mellé már sok lenne egy újabb...
-
válasz
fungi
üzenetére
R60-hoz annyi, hogy nekem van egy komplett (oké, gombhiányos
) R60-am amit impulzusvásároltam aprón nemrég, felbuzdulva, hogy van rajta S-video és majd felújítom, rákötöm CRT tévére, aztán rájöttem hogy ott a T60-am ami túl szépen be van lakva és pepitára megcsinálva mint XP eleji gamer, úgyhogy szabadulnék inkább az R60-tól, nem éri meg lecserélni a T60-at, tv out ide vagy oda...
Ha érdekel leboltolhatjuk, majd megnézem pontosan mi baja van, de bootolt amikor megnéztem, és a palmrest, HDD ajtó biztos rajta van. -
fungi
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ok, ha látod, dobj rám egy üzenetet, köszi
-
-
fungi
aktív tag
Ha van elfekvőben 15-ös képernyőjű T60-hoz Hdd takarója bárkinek, jelentkeznék rá. /14-es R60-hoz Hdd takaró, zsanérok és palmrest is érdekelne.../
-
fatpingvin
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
szerintem nálam van, megnézem. írok privit

-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Melyik fele terelnétek inkább? Innen a ph-ról T14 Gen4 ( intel i7 1360P, 100%srgb kijelző, elvileg új gép, 24gb ddr4 ram, 500gb ssd) vagy picit többért, boltból E14 G6 (Ryzen 7 7735HS, 45% NTSC kijelző, 16gb ddr5 ram, de 3 év gari).
Itthon lenne USB-C-ről használva többnyire külső monitorról, hordozva egyetemre, heti 1-2 hetet lenne. 4 évre számolnék vele.
Nekem a modernebb csíkszélleség és a jobb integrált vga miatt az AMD mostanában szimpibb, mint az Intel, (meg ott ddr5 a ram) de amúgy vakon vagyok, mert mac felöl jövök...

-
Nincs valakinek a fiókban egy Intel Centrino Ultimate-N 6300 wifi?
Budapesten lehetőleg? -
ricsip
addikt
válasz
simonjoe
üzenetére
Nekem is 10.2406.36 volt, megapdételtem, az mintha nem változott volna. De volt még 3 másik zagyvalék verziószáma is mindenféle értelmezhetetlen al-komponenseknek is. Ezek közül a Dashboard lett ez: 24.5.929, a többi régi alkomponens verziószámostul meg eltűnt.
Na ezután már nekem sincs battery kalibráció / resetelés. Csak a battery threshold maradt meg.
Hát szarjon sünt a lenovo-nál akinek ehhez köze volt. Minden nap.
-
Pacee87
aktív tag
válasz
btudos
üzenetére
Szia! Vettem az üzenetet, ezért is írtam, hogy nem leszek népszerű, de mivel ez a legsűrűbben látogatott Lenovo topik, gondoltam teszek egy próbát, hátha...
Amúgy egy LENOVO ldeaPad Flex 5 14ALC7 az alany. A BIOS-ban lehet esetleg elővarázsolni valamilyen diagnosztika módot ami le tudná tesztelni, mint az üzleti szériás Dell gépeken van? Köszönöm, hogy egyáltalán foglalkoztál a nyűgömmel. A gépre 3 év gyártói háztól házig garancia van, mysoft-tól lett vásárolva. -
Tim82
félisten
válasz
fatpingvin
üzenetére
Asszem, megközelítőleg ez a költségvetés (lehet, hogy fölélövök, mert Alis alkatrészek esetén biztosan használtam kedvezményeket):
- 65 maga a roncs noti
- 30 körül volt a kijelző
- szintén 30 körül az upper case + billentyűzet
- a fedlap 17
- az akku 13. -
fatpingvin
addikt
válasz
Tim82
üzenetére
nagyon jó
köszönjük a beszámolót. ezt a bekapcsológombban FPR dolgot sose értettem, én a zsebkomputeren is leragasztottam árnyékoló szövettel.a nagyjábóli végösszeg engem is érdekelne, anyagáron számolva, nyilván nem a zsebedben akarok turkálni hanem nagyságrendileg képbe kerülni az árakkal.
-
totron
addikt
válasz
Tim82
üzenetére
Mennyi lett a vége anyagilag? Milyen irányba /eszköz felé/ változtak a felhasználói szokásaid?
Ujjlenyomatolvasó: inverz idegállapot kell hozzá, kedvencem mikor van egy lagja mire elfogadja az eredményt, az valahogy sosincs fázishelyességben a bejutni akarás tempójával. Ujj szöge, bőr nedvességtartalma, bőrtípus, áthúzás sebessége mind-mind számítanak. Biztos van valahol egy legfelhasználóbarátibb szenzor, én még nem találkoztam vele. Van jobb, de aki nem szereti a minimum másodszori sikerélmény ízét, az engedje el. Így tettem én is.
Forrasztás: mennyire életszerű egy RAM, WiFi cseréjének szükségessége? A régi iskola szerint elengedhetetlen az opció, a valósághoz viszont nem biztos, hogy van köze az aggodalom-faktornak.
#124758VMatteo, bocs, nem volt s, se egér. Jó lesz már a Win10 vége... Még nem sok ideje ismerjük egymást, de már elég.
-
Tim82
félisten
válasz
Tim82
üzenetére
Csak egy rövid follow-up:
Igazából június folyamán össze is állt a gépezet (emlékeztetőnek: T14s G2 (Intel) roncsvadász projekt, a kiinduló állapot ez volt), azóta elő is lépett fő géppé (mondjuk felhasználói szokásaim változásai miatt előfordul, hogy napokig-egy hétig akár nincs is bekapcsolva sem, amikor meg igen, szinte kizárólagos office, böngészés, fájlkezelés feladatai vannak). Kapott eBay-ről egy skandináv billentyűzetes upper case-t, kapott új fedlapot, új kijelzőt, új akkut, egy 512 GB-os SSD-t. Alapból i7-1165G7, 16 GB RAM és AX201 van benne (a RAM és a wifi forrasztott), meg egy LTE modem.
A kijelzőre pár szó erejéig ki kell térjek: gyárilag is ilyen panel volt benne. A T480s-em 45% NTSC-s, 250 nit-es paneljéhez képest érzek valóban előrelépést laikus szemmel, az fakóbb és kevésbé szépek (melegek) a színei, de igazából az is élhető.
Linux Mint 21.3 fut rajta (még lusta vagyok 22-re átállni), üzemidő valósan, nem idle használattal akkuról 8 óra körül lehet. Minden működik rajta Mint alatt is, problémám egyedül a bekapcsológombba integrált ujjlenyomatolvasóval van, eléggé hit'n'miss módon érzékel és könnyen lehet, hogy ez nem OS függő, de ezzel együtt tudok élni.
Amivel nem vagyok elégedett, az a zsanérok - érzésre a T480s zsanérjai jóval stabilabbak. Nem nyeklenek, de nagyon picit lötyögnek, ha felemelem és szándékosan megrázom kicsit a gépet. Ez persze lehet a saját összeszerelés hibája is, de többször is ellenőriztem, úgyhogy szerintem inkább az "ez ilyen" helyzet van velük.
A forrasztott RAM-mal és wifivel (tekintve, hogy roncsvadász projektről van szó) nyilván kénytelen vagyok kiegyezni.
Mindezekkel együtt egy szép, gyors, halk, hűvös gép, amit alapvetően szeretek használni.
-
totron
addikt
válasz
Pacee87
üzenetére
Nálam BIOZ frizzítéz kócolta özzze az Fn-funkciók 1 rézét. Nem köthető egy előző update-hoz? Ami ugye nem feltétlenül manuáliz/zándékoz volt. Zalagkábel-bozzú iz lehet; képezek hónapok-évek múlva beadni a kulczot egy régmúltban megejtett abuzáláz, óvatlan pillanatnyi cincáláz kapczán.
-
btudos
nagyúr
válasz
Pacee87
üzenetére
Szia! Egyrészt ez nem véletlenül ThinkPad topik, másrészt ha már kérdezel, legalább egy típus megjelölés nem ártana. Simán lehet hardveres gond, pláne, ha a W11 kiírja, épp milyen állapotban kéne lennie a világításnak, ez alapján a driver rendben van. Ha 1 éves sincs a gép, még biztosan garanciális, élnék a lehetőséggel.
-
Most frissítettem 10.2409.29-re, a 10.2406.36-ról. Nagy a verzió különbség a Tied és az enyém között. Nálam is a sima Vantage fut, Win11-el, X1 Carbon Gen8-on. A frissítés után sincs már a nullázás lehetősége benne. A töltés küszöbértékét még lehet állítani, de más opció ott már nincs!
-
Pacee87
aktív tag
Sziasztok!
Lehet, hogy nem leszek népszerű, mert IdeaPad-dal kapcsolatos kínnal fordulnék hozzátok.
Egy ideje nem működik a billentyűzetvilágítás a gépen, hiába nyomkodom az FN+Space-t rajta, hiába frissítettem a BIOS-t, mindenféle drivert. A hivatalos "support" lósz@rt sem ér, ahogy ez lenni szokott, de egyelőre a különböző fórumok bújása sem hozott eredményt. W11 és amikor megnyomom az FN+ Space-t, akkor ki is rakja a képernyőre, hogy min-en, maxon, vagy offon kéne lennie, csak éppenséggel nem történik semmi. Capslock, FN-lock (azaz ESC) gomb LED-jét kivilágítja. Én nem gondolnám, hogy hardver gondja lehetne. Még talán 1 éves sincs. BIOS-ban is próbáltam a billkombót, de semmi. Valami 5letetek esetleg?
Köszi előre is!
ui.: eszközkezelőben sincsen sárga egyéb veszély tábla. -
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Jól látom, hogy az intel procis T14 Gen 4 gépeknél ha ddr4 vagy a sima ddr5 rammal vannak szerelve, akkor van egy ram slot, amivel bővíteni lehet a memóriát? -
Penty
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nem lett mozdítva a gép, több napja az asztalon van, így egyelőre kizárnám, hogy (bármilyen) szalagkábel elmozdulása okozná ezt.
-
-
Penty
aktív tag
Sziasztok!
Találkozott itt már valaki azzal, hogy a billentyűzet lényegében lefagy, semmire nem reagál? A pöcökegér meg a touchpad okés, de a billentyűzet az kuka.
Éppen képeket nézegettem, az egyikbe belenagyítottam kicsit a + gombbal, majd a nagyítás nem maradt abba, hanem folytatódott tovább. Hiába nyomtam meg ismét a nagyítás gombot, hátha beragadt, nem reagált, meg nem is tűnt fizikailag beragadtnak. Majd persze ezek után a kicsinyítés gombra, meg úgy egyáltalán semmilyen gombra sem reagált.
Rákeresve a problémára elméletileg oprendszer független, illetve nem lehet konkrét ThinkPad típushoz sem kötni: többféle típusra is találtam ilyen billentyűzet fagyást. Az operációs rendszer naplóiban semmi sincs.
Az én esetemben egyébként egy ThinkPad P16v Gen1 AMD-ről van szó, linuxos rendszerrel. -
Gondwana
addikt
válasz
ricsip
üzenetére
Mi ez a feltétlen bizalom a corporate reasonability nevű fantáziában? Egy update után nem lehetett se akku-állapotokat látni, se töltési küszöböt állítani, most már valamicskét visszaadtak. T480-on már mindkét akkuhoz megint lehet töltési limiteket állítani, de adatokat listázni csak a belső akkuról tud, a külső akkut csak linux alatt látom. Batterz Gauge Reset nincs többet. Hamarosan úgyis "új" T480-at pakolok össze magamnak, azon majd megnézem, mit tud a Vantage Commercial.
-
ricsip
addikt
válasz
simonjoe
üzenetére
Köszönet, megnézem nálam hanyas az a régebbi ami most fut és biztosan ott van benne még az akku újrakalibrálási mód.
Amúgy meglepne ha valóban kivették volna a funkciót a Vantage-ből. Nem lehet h. csak átpakolták máshová, vagy átnevezték valami idióta új névre, aminél sejteni sem lehet leírás nélkül h. pont ez van mögötte? -
HSM
félisten
válasz
simonjoe
üzenetére
A %-ból magában nehéz megmondani, mi várható. Változó, engedi-e egyáltalán a gyártó a "valós" 100%-ig tölteni, vagy már "valós" 80%-nál azt mutatja, hogy tele van. A cellák strapabírása sem egyforma.
Van a Lenovo-nak valami akku kímélő módja is, ami próbálja kitanulni, mekkora töltést használsz, és aszerint tölti "100%"-ra...Nehéz egyébként ezt jól kommunikálni egy fórumban, de a lényeg a töltés végén tapasztalható magasabb cellafeszültség melletti további töltés, ami jobban igénybe veszi a cellát, ha a gyártó engedi még ott töltődni.
Nálunk T430 Sanyo 6 cellás akku már szinte használhatatlanul gyenge volt 400 ciklus körül (30% alatt).
-
HSM
félisten
válasz
ricsip
üzenetére
Nem a ciklusszám a lényeg, így nem áll meg az érvelésed. 0-100% közötti merítésekkel valószínűleg el sem jutott volna 378 ciklusig... Két töltés 20% és 70% között éppen ugyanúgy egy ciklusnak számolódik, mint egyetlen 0-100%, (vagy akár két 50%-100% töltés) az akku szempontjából mégis töredéke az igénybevétel.
-
ricsip
addikt
válasz
Narxis
üzenetére
Futtass le Vantage-ból egy akku kalibrálást. Feltölti 100%-ra, majd onnan szép lassan lemeríti magát közel 0-ra, majd megint feltölti 100%-ra. Végig töltőn kell hagyni, csinálja magától az egészet, de kell hozzá kb 5-6 v. akár 8 óra is a teljes folyamathoz. Akkor kiderül mit tud az akku.
-
HSM
félisten
válasz
Narxis
üzenetére
Ha hosszú ideig van résztöltésen, akkor hajlamos az önkisülés miatt a valós töltés "elmászni" ahhoz képest, amit az akku vezérlő gondol magáról. Ilyenkor ha rátöltesz magához tér, amíg az önkisüléstől sok hónap múlva el nem mászik magától újra.
A rosszabb forgatókönyv, ha gyengélkedni kezdett valamelyik cella.
-
Narxis
nagyúr
Üdv!
Olyan dolog történt a T480s laptopommal, hogy tegnap még 55% körül volt az aksi, így van beállítva Vantage-ben, hogy ne töltse 100%-ra mert nagyrészt tápról használom. Ma bekapcsoltam táp nélkül és pár másodperc múlva már 5%-ot írt ki és kikapcsolt. Sose csinált még ilyet pedig használtam már aksiról nem egyszer. Arra tudok gondolni, hogy tegnap a Vantage frissítette az Intel Managment Firmware-t ami valami komolyabb frissítés volt mert annyi figyelmeztetésen kellett átklikkelnem mint egy BIOS frissítésnél, újraindítást is kért. Ez bekavarhatott? Vantage szerint az akkumulátor jó állapotú.
Aksinál ezek az adatok vannak:
Névleges kapacitás 57.00 Wh
Teljes töltési kapacitás 50.70 Wh
Felhalmozott töltési ciklus 378
Teljes töltöttségi kapacitás 88% kapacitás (100% eredeti kapacitás) gondolom ez az elhasználódás mértéke, nem tűnik durvának.Használtan vettem itt az aprón. Most feltöltöm 100%-ra úgy hogy 2-3 órát még rajta hagyom utána is tápon, aztán használom aksiról egy darabig hogy lássam milyen gyorsan merül, mennyit bír.
-
-
Tim82
félisten
válasz
donjohnson
üzenetére
Meg hát akku nélkül is meg kéne nézni, hogy bekapcsol-e (akár USB C töltőről, akár a tégla fejűről), meg ha úgy bekapcsol, akkor a C portra rádugva valamit (mittomén, telefon, USB C-s pendrive stb.) azt látja-e a gép.
-
-
mahi1
csendes tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Elég rutinos vagyok, a család és a barátok gépeit is én tartom karban, kb 100 alkalommal vettem ki és tettem vissza vezeték nélküli kártyákat, de sosem fordult elő ilyen. Ráadásul ez volt az első utángyártott kártya, amivel dolgom volt. Szerintem itt is ugyanaz van, mint a többi utángyártott kínai terméknél: nincs minőségellenőrzés és a gyártó nagy ívben tesz rá, hogy mi kerül ki a kezei közül. Ha elromlik, a vevő vásárol majd egy másikat.
Ha az egyik csatlakozó ment volna tönkre, az lehetett volna az én hibám, de hogy mindkettő kiszakadt, az már egyértelműen arra utal, hogy csapnivaló minőség.
-
-
mahi1
csendes tag
válasz
mahi1
üzenetére
Köszönöm a segítségeteket!
Azt történt, hogy az AX210-es wi-fi kártyára gyárilag gyengén forrasztott rögzítő gyűrűi leváltak és beszorultak az antenna-csatlakozók fejébe. Ez által a wi-fi kártya ment a kukába, illetve a wi-fi antenna is használhatatlanná vált.
Segítségemre sietett Tim82 nagyúr és elpostázott nekem egy 8260-as wi-fi kártyát (ilyen volt eredetileg a T560-ban), amiért hálám örökké (és még tovább) is üldözni fogja!
Továbbá az is jól esett esett, többen is felajánlottátok, hogy küldenétek wi-fi antennát.
Antenna küldésre nem lett szükség, mert végül hallgattam azbest kollégára és egy kicsi tű segítségével kipiszkáltam a gyűrűket az antenna-csatlakozók fejeiből. A művelet nem volt könnyű, mert a gyűrűk rendkívül kicsik, csak 1,5mm átmérőjűek.
Az AX210-es kártya „átköltözött” Tim82-hez, remélem meg tudja csináltatni. Én vidéken lakom, itt helyben nem tudtak mit kezdeni vele, pesti javíttatás pedig nem érte volna meg.
Egyébként a használat során (ThinkPad T560) elégedett voltam az AX210-es kártyával, mert ismeri az ax-es router szabványt, illetve a bluetooth is 5.3-as; mindkét vezetékmentes kapcsolttal nagyobb sebességet értem el, mint a gyári 8260-assal.
Tanulság: az utángyártott kártyák kiszerelésénél vigyázni kell, mert ezek szerint nem ugyanaz az összeszerelési minőség, mint a gyárinál.
-
Tim82
félisten
válasz
moleculez
üzenetére
Ha töltőre rakom 3x villog a Lenovo logón a LED.
Az pont annak a jele, hogy érzékeli, hogy töltőre kerül.Amúgy ha jól emlékszem, ilyesmit megold a battery reset (tűvel vagy hasonló vékony, hegyes cuccal benyomni a reset hole-t). Ld. itt: [link] (1-essel van jelölve a reset hole.)
-
Albert.Tamas
tag
Sziasztok! Thinkpad T480S nincs valakinek elado? Mar bill nagyon szep allapotban es nagyon jo akkuval erdekelne

-
fatpingvin
addikt
válasz
mahi1
üzenetére
ez kb negyed óra alatt javítható. az izgibb kérdés hogy hol lehet rá csatit venni, Lomexban néztem ott nem találtam.
ami az antennákat illeti, NEM. ne keverd a dolgokat, nem véletlenül vannak külön antennák!
egyébként ha az antennakábelbe beleragadt a csatlakozó külső sleeve-je, akkor igazából egy azegyben vissza lehet rá tolni, az árnyékolást meg csak pákával megtolni és már helyben is vagy. ha ráér jövő hétig szívesen megcsinálom helyben.
-
moleculez
veterán
Sziasztok!
Adott az X270m ami egyszercsak kitalálta hogy nem tölt
Ha töltőre rakom 3x villog a Lenovo logón a LED. Type-C nem is tölt csak a töltöcsatin.
Van valami fix erre vagy elhalálzott? -
azbest
félisten
válasz
mahi1
üzenetére
jó és akkor oda térjünk vissza, hogy a képen meg van -e égve a csatlakozó. Pont az nem látszik a homálytól, ami a lényeg.
Ha sértetlen lenne, akkor azért egy tűvel és fogóval nem hinném, hogy lehetetlen lenne szétválasztani. De ha összeégett vagy össze van ragasztva, akkor szívás.Egyébként matric antennákat lehet kapni aliexpresszen is 2 hét alatt is itt lehet, ha jó szállítási módút választol.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest