- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- Digitális Állampolgárság Program
- Durrogtass
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Szólánc.
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
Új hozzászólás Aktív témák
-
principali
csendes tag
Helló!
Vettem egy HP Elitebook 840 G2 laptopot ,bekapcsoláskor ezt írja ki Machine is not in committed state! Ezt hogyan lehet eltüntetni?
Üdv! -
principali
csendes tag
válasz SeniorTilla #51760 üzenetére
Az a baj ,hogy nem tudok belépni a bios-ba, már minden félével próbálkoztam ,minden billentyű kombinációval ,de nem jár sikerrel. Már arra is gondoltam, lehet ,hogy a beépített memóriája hibás lehet, de akkor nem adna képet. Most megpróbálok a HP-s kollégákkal konzultálni, hátha tudnak mondani valami okosat.
-
principali
csendes tag
válasz Pyttawrx #51752 üzenetére
A gombok használatával tisztába vagyok, nyomogathatok én bármit ,csak ragaszkodik a
kiíráshoz (No bootable image found ,notebook will be shutdown! ) ha memóriát teszek bele akkor azt írja ki ,hogy nem kompatibilis többet is próbáltam (4GB DDR3L) ,de egyik sem tetszik neki ,mi lehet az ok? Húsz éve foglalkozom javítással ,de ilyennel még nem találkoztam. Tud valaki segíteni? -
principali
csendes tag
válasz SeniorTilla #51747 üzenetére
Amennyiben megtanulnák magyarul, akkor fog működni a laptopom?
-
principali
csendes tag
Sziasztok!
Vásároltam egy Hp Elitebook Folio 1040 G2 -öt szeretném a win 10-et feltelepíteni, de nem tudok belépni a bios-ába mert minden bekapcsoláskor ezt írja ki No bootable image found ,notebook will be shutdown! Mit lehet ilyenkor csinálni????? Aki tud rá megoldást ,kérem ossza meg velem! köszi! Üdv! -
principali
csendes tag
Helló!
Kérdésem lenne,több HP laptopnál az Fn+ fényerő,le-fel nem működik ,hogyan tudom ezt működésre bírni?
Üdv! -
principali
csendes tag
Helló!
Az ebay-on vásárolt vadonatúj HP 15-g alaplap, egy üres sorozatszámmal és termékszámmal ,hogyan lehet ezt javítani? [kép] -
principali
csendes tag
Sziasztok!
Van egy problémám amit sajnos nem tudok megoldani: Egy FSC amilo M1439G laptopról van szó,az a gond vele,hogy alvó állapotból nem lehet visszahozni,csak újraindítással!
Már sok mindent próbáltam ,de a helyzet nem változik,mit lehet ilyenkor csinálni,hogy lehet ezt rendbe hozni? A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- LEGO klub
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mikrotik routerek
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Asztrofotózás
- Milyen notebookot vegyek?
- Battlefield 3
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Zsír Acer Nitro V16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/1TB RTX 4060 8GB FHD+ 165Hz
- Lenovo ThinkPad X280 Kicsi, könnyű, erős!
- Csere-Beszámítás!Garancia: 2027.12 Acer Nitro V 15-51 / I5 13420 / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 512GB SSD!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% AMD Ryzen 7 7435HS 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- ÚJ Dell Vostro 3530 - 15.6" IPS 120Hz / i5-1335U / 8-16Gb DDR4 / PCIe 4.0 / HUN backlit / GARANCIA
- Új ACER Nitro V 15 ANV15 - Ryzen 7 7735HS 2TB RTX 4060 üzletből, számlával, részletre is + ajándékok
- Lenovo ThinkPad T460s, egyben, vagy alkatrészenként is eladó
- HP 6735s
- Lenovo Thinkpad T570 i7 7600u / 15,6" IPS FHD / 512Gb SSD / 8GB DDR4 / dupla akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest