- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
karaffa
csendes tag
-
-
-
ro_bert17
őstag
válasz
eastsider #33138 üzenetére
A supportos kis hölgy arra hozott fel példát, amikor "problémás" esetben eltér a számlán lévő dátum, és az online rendszerben szériaszámra visszaellenőrzött dátum. (értelemszerűen a legtöbbször későbbi a vásárlás dátuma, mint a HP nyilvántartása, ugyanis ha jól tudom ez utóbbi kb. a nagykerbe érkezés ideje. De ebben nem vagyok teljesen biztos, vannak itt tőlem tapasztaltabbak is ezen a téren aki vagy megerősíti, vagy megcáfolja).
Magyarán mondva a support szerint elég a szériaszám a garanciális javíttatás esetén. Viszont ha pl. 2 hónappal a HP oldalán feltüntetett dátum után viszed garanciális javíttatásra, akkor számlával kell igazolnod, hogy az még nem járt le. -
ro_bert17
őstag
válasz
eastsider #33135 üzenetére
Egy bő fél éve vettem egy 8460p-t. Felhívtam a HP supportot ez ügyben. A vonal másik végén lévő hölgy arról tájékoztatott, hogy alapértelmezetten a szériaszám ellenőrzése elegendő. Eltérő esetben a vevő számlával igazolja a vásárlás időpontját, és ez határozza meg a garanciális szervizeltetés érvényes időtartamát.
-
pumukli23
senior tag
válasz
eastsider #24229 üzenetére
Nem pont idevágó válasz.. de:
6930p után történt egy váltás, a 8440ptől már más csati van a dokkolón. Gondolom ugyanezt használják a 8460p-nél is, szóval a 2560pnél szivatás lett volna váltaniuk szerintem..
Ezeknél alul, középen van a dokkoló csatija, a 2560p-nél (és akkor a 2540pnél is?) ha jól tudom oldalt.
üdv -
-
Syl
nagyúr
válasz
eastsider #22169 üzenetére
Egy barátom vett a nyáron egy Lenovo T420-at amit alaposan megnyomkodtam. Több mint duplájába került, mint az én kis "hulladékom", de mégsem estem hasra tőle. Jobbnak jobb, nem annyival (130 vs 300 eFt)!
(#22172) forceberg
Mert a Lenovo nem egy kínai fröccsöntött házas gép... -
-
zsolthee
senior tag
válasz
eastsider #19889 üzenetére
Sőt, azt hiszem ha érzékeli a monitort, akkor ebben az inteles felületen lesz egy olyan, hogy "Megjelenítők" vagy "Megjelenítő eszközök". Ott egyből felajánlja még az eszközök sorrendjét is. (Laptop+Monitor, Monitor+Laptop)
Kiterjesztett asztalnál ha azt akarod esetleg állítani, hogy melyik irányba történjen az áthúzás egyik képernyőről a másikra, azt a Windows-os desktop beállításoknál tudod megcserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox Series X|S
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T2000 4GB
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD jó áron IGAZI RITKASÁG!
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest