- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
eastsider
nagyúr
válasz ZavaBalazs #51532 üzenetére
nekem is g6-om van. próbáltam passzív C-s dokkolóval és jó volt. szerintem a másik linkelt dokk is jó hozzá, max kell hozzá plusz táp
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
Zbook G6 thunderbolt dokkolasara mi a legkoltseghatekonyabb megoldas?
csak 1 monitor menne ra[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
2540p-hez keresek 1.8" microSATA HDD-t / SSD-t. kezd meghalni a gyári toshiba. caddyben van már benne egy 250-es SSD. azon van a rendszer. viszont ilyen HDD-t sehol nem találok.
Amire gondoltam, hogy megoldás lehet, hogy veszek microsata- msata adaptert, és rakok bele egy msata SSD-t. esetleg keresek microSATA SSD-t...
mit javasoltok?előre is köszi
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
adott egy 2540p w 10-el, es wwan modemmel, t-mobiles mobilnet elofizuval
win7 alatt siman mukodott, de win10 alatt nem sikerul csatlakozni.
valaki tudja, mi a megoldas? latja a wwan modemet, viszont csatlakozni sehogy nem sikerul. google nem mondott sok mindent -
eastsider
nagyúr
válasz Shrike7973 #35475 üzenetére
igen, hozzáteszem dell notin, előtte a HP-n is
-
eastsider
nagyúr
válasz Shrike7973 #35473 üzenetére
pár hete huzamosabb ideig használtam a trackpointot, igaz dell notin, de én végül megszoktam... még így is sokkal-sokkal jobb, mint a touchpad fixen le van tiltva a gépemeen....
-
eastsider
nagyúr
válasz t_csaba1987 #35369 üzenetére
egyébként hogy a fenébe raksz Sandy bridges alaplapba Ivys procit?
-
eastsider
nagyúr
hmm..
ha a 2540p-re ráteszem a dokkot, akár úgy, hogy nincs rádugva a táp sem, úgyis lelövi a gépet..
fura
héten tudom egy kedves kollégának köszönhetően tesztelni a dokkot egy másik géppel is -
eastsider
nagyúr
válasz SeniorTilla #34876 üzenetére
az már valami!
de fura, hogy nem ez a default!
köszi a válaszélrtjobb lenne szereznem egy dokkolót, hogy kiderüljön, a dokk csati vagy a dokkoló szar
-
eastsider
nagyúr
válasz SeniorTilla #34870 üzenetére
beszéltem velük, írtam is mit mondtak... de sokra nem mentem a dologgal.
sajnos nem on site repaires a cucc, és céges gép, elég fontos dolgok vannak rajta...egyébként a HP is elfogadja HDD nélkül a gépet, mint a DELL? az úgy már kicsit egyszerűbb lenne
[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok!
adott egy HP2540p (még garis) és egy hozzá való dokkoló (aminek már lejárt a garija...
azt csinálja a gép, hogyha rácsatlakoztatom a dokkolóra egyből lelövi az egész gépet. a dokknak a kék ledje csak vibrál (próbáltam más adapterrel, más konnektorral), a gép megy a két töltővel...
a probléma, hogy nem egy számlán szerepel a dokk és a gép... pedig telefonban azt mondták, hogy akkor tudnák azt is gariba kezelni... viszont lehet, hogy a dokk csatija a gépnek rossz...
szerintetek mi tehető ebben az esetben? valahogy ki kellene próbálni, hogy működik-e, de honnan szerezzen az ember pont ilyen dokkot...
a gép nem nélkülözhető igazán hosszú időre sajnos...(és sajnos vidék, nem pest) -
eastsider
nagyúr
válasz Aethelstone #34330 üzenetére
vajon 8.1-el is így van (ahhoz van most isom)?
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok
van nálam egy HP 2000-2d03SH (ez valami szörnyű kinézetre, minőségre ez a gép),
hol találok hozzá drivereket (W7/8/8.1) /még mielőtt valaki szólna DreamSpark hozzáférésem van/ mindegy, semmit nem találok, pedig telepítettem már pár gépet...
szóval hol lelem eme förtelem drivereit?
előre is köszönöm[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
hali
egy Elitebook 8460p-nél elég a service tag gari érvényesítéskor? vagy kell a számla stb?
enyémnél egyszer se kérték a számlát anno, csak a kódot nézték (6930p) -
eastsider
nagyúr
válasz nicktom #24305 üzenetére
szervizbe kiütik.. én új alaplapot kaptam
MÁS: mennyire néznek hülyének szervizben, (Pécs, albacomp), ha a 2. (amúgy hibátlan) külföldi billes elitebookot viszem be, hogy pereg egy billentyű és cseréljék ki? vajon elküldenek? vagy úgyse emlékeznek rám már?
(már 2x intéztem garanciális dolgokat náluk)[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
-
eastsider
nagyúr
Kérdés
a HP LE877AA-as dokkoló kompatibilis a 2540p-vel?itt kompatibilisnek írja, csak fura a nevében a 2560...
[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
válasz adnoctum18 #23657 üzenetére
és ezt hogy kell "intézni"?
-
eastsider
nagyúr
létezik, hogy ezt a gépet 32-es Win7-el adják?
-
eastsider
nagyúr
és az msdnaa is átalakul.. király... elvileg olyan lesz, hogy kell egy eredeti win kulcs, hogy kapj kulcsot az msdn-es winekhez... fuckin' jó...
amúgy a billentyűket simán ki lehet pattintani, meg vissza... lehet nem jól pattant össze alatta a mechanika, vagy mi... nézd meg... esetleg pattints le óvatosan egy másikat (sarkainál megfogod és jönni fog, nem fog eltörni... és nézd meg, az hogy van összerakva
-
eastsider
nagyúr
visszakaptam a gépem
a hibák amik voltak: billen x pergett. zár nem kattant be, bios jelszó..na erre: full új a fedlap (új LCD is, az egész amit lehajtasz), új bill, új az alja, új alaplap
gyakorlatilag a csuklótámaszon, ramok, hdd, odd-n kívül minden új
[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
vannak renew hp-k. tessék érdeklődni a notebookstorenál
-
eastsider
nagyúr
mostanában hol tudok beszerezni renew hp-t?
12-13-as elitebook kellene
nem az apróra gondolok, számlás kellene[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
leadtam a gépem a pécsi szervizbe. zár+bill+bios jelszó hibával... péntekhez 10 munkanap...
-
eastsider
nagyúr
vagy nem érdekli, hogy egy hulladék műanyag van az erős hardvere körül. gyengébb, hangosabb hűtés... ennyi szerintem
próbálj ki egy business class notit.
nem recseg, remeg, ropog az egész, nem himbálódzik a kijelző, mikor írsz rajta, dokkolási lehetőség stb...el tudom képzelni, hogy van akit nem érdekel semmi a hardveren kívül... nem érdekli az anyagminőség, a masszív felépítés...
és nem feltétlen drágák a business class notik. lásd renew
[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
válasz mrmegtette #22063 üzenetére
aztmondtam ""pereg", de nem biztos, hogy elő fog jönni".. nyomkodta egy darabig, nem jött elő aztán mondta, hogy oké, csere.
-
eastsider
nagyúr
nekem a 6930p csinál olyat néha, hogy ha leveszem dokkolóról bekapcsolt állapotban, nem ébred fel a monitor.... de ez csak több nap üzem után szokott előfordulni
akkor akksi ki-be....[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
elitebook 6930p
fedélt záró mechanika
ha az egyik pöcök folyton kipattan a zárból akkor jöhet a zárcsere? (gariban)
(nem nyitogattam sokat)[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
ha elitebook 6930P-be szeretnék venni később egy 64gb-s SSD-t és a mellé adattárnak egy 500+ körüli vinyót akkor mit ajánlatok?
5400-es (500gb/tányér) vagy 7200-as (320gb/tányér)
adobe lightroom a fő szempont -
eastsider
nagyúr
válasz Magnum_ #21025 üzenetére
ultimate megoldás: 32-es SSD rendszernej (nekem elég) plusz 500gb caddyban...
jelenelg egy 160-as dübörög a gépemben, ami 5400-es és USB-s HDD-n vannak a képeim:jó. inkább 64-es...
és egy 500 körüli hdd caddyben.. és alapból kikapcsolva... az csak adatoknak lenne,nem pörögne folyamatosan...[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
válasz Magnum_ #21022 üzenetére
SSD-k alkalmasak már rendszervinyónak?
t.i. éna képeimet (is) akarom tárolni.... vagyis főleg azért kéne... (amúgy nincs gondom a sebességgel...
(jah meg diák büdzséből nehezen jön ki egy értelemes méretű)mod: nekem pont a képek a léynegek....
mod:az egyetlen ami gáz az az, hogy 7200rpm-esből nincs 500gb/tányéros, míg 5400-esből igen...
[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
6930p (vagy mindegy..)
7200RPM-es HDD-kkel mi a tapaszalat?
-
eastsider
nagyúr
válasz Brown ügynök #21003 üzenetére
intézheted magadnak
-
eastsider
nagyúr
6930p.
LED-ekkel nem lehet csinálni valamit?
-
eastsider
nagyúr
hali!
olyan kérdésem lenne, hogy azt hol/hogy tudom beállítani, hogy ha dokkolóra pakolom a gépet, akkor az intel video drivere mit csináljon a monitorokkal, hogy kezelje... (DVI-on van egy monitor ugye...)
most kiterjesztett asztalt állít be,ami nem a legjobb...
vannak valahol ilyen alapértelmezett beállítások? -
eastsider
nagyúr
adott egy 6930p
hogy tudom a bios admin jelszót resetelni?
két bios felhasználó van. egyik korlátozott, s az a neve, ami a gépnek, a másik az admin, amin nincs korlátozás... de be kellene lépnem az adminba. (ujjlenyomatolvasót resetelni, mert annak sem tudom a jelszavát:S
csak ne kelljen szétszednem az egész gépet (bios elem)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest