Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Turbobacsi #22998 üzenetére
Plusz tedd fel a HP Support Assistant-ot is, ha nem lenne fent, mert én tegnap raktam fel a 4530s-re és hát sokmindent frissített magától, plusz van egykét jó funkciója is. Jótállás ellenőrzés és ilyesmik
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
koti57
csendes tag
A "HP Power Assistant Software" a ludas. Telepítsd a régebbi verziót vagy töröld.
-
kutga
nagyúr
Üdv!
Nekem 6465b-n csinált olyat gyári oprendszerrel hogy meg-megakadt a rendszer bizonyos időközönként, elég idegesítő volt, először filmnézésnél vettem észre, de mindenhogy csinálta.
Nálam win reinstall orvosolta a problémát. Elkezdtem kilőni a felesleges szolgáltatásokat és programokat, de annyi minden volt gyárilag a gépre telepítve hogy akármi akadhatott akármivel, most tiszta a rendszerem, csak azok a programok vannak fent amiket használok és a probléma eltűnt.
MOD
koti57 Arra épp nem gondoltam, most nincs is telepítve asszem.[ Szerkesztve ]
Let the Zone take me if I am.
-
klambi
addikt
nem tudjátok hogy win 7 alatt miért van beep hang, találkozott valaki ilyennel...?
(a beep random és bekapcsolásnál utáni néhány percben van aztán hirtelen sűrűsödik aztán van 1 kattanás és utánna csak nagyon ritkán van lehet hogy 1 napig csak 1-2)"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
Graphics
Jómunkásember
-
Turbobacsi
senior tag
válasz koti57 #23002 üzenetére
köszi srácok: vmiért énis erre gondoltam! a memóriafoglaltságot nézve feltünt, hogy ez a progi folyamatosan "hízik" uninstallálom, aztán majd jelentkezem (már majdnem biost frissítettem...)
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
Turbobacsi
senior tag
válasz koti57 #23002 üzenetére
kész, kösz!
a Power Assistant volt a gond, downgradeltem a 2.0.6.0-ra (ami a HP weboldalon van fenn) 2.1.0.6-ról (amire upgradelte magát korábban) és semmi akadás
mégegyszer köszönöm a megoldást, a hozzászólásokat!"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
koti57
csendes tag
válasz Turbobacsi #23008 üzenetére
Szívesen !
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Turbobacsi #23008 üzenetére
Na akkor én is ellenőrzés alá vonom a probook-ot, nehogy elkezdjen nekem is indokolatlanul viselkedni
-
Moretimer
aktív tag
Hmmm.... találtam egy sárga felkiáltójeles dolgot esz.kezelőben.
Nem tudom mi lehet, mert ismeretlen eszköz, viszont kizárásos alapon a chipset lehet, mivel őt nem találtam meg sehol a felsorolásban.
Már többször követtem el installt és reinstallt, de ugyan úgy ott marad a cucc a hp teljes driver pack feltétele után és külön-külön is.
Természetesen ugyan úgy akad az egész tovább, mint eddig.Moretimer
-
eastsider
nagyúr
leadtam a gépem a pécsi szervizbe. zár+bill+bios jelszó hibával... péntekhez 10 munkanap...
-
spyduck
nagyúr
Már közeleg az új HP Envy 17: [link]
-
kutga
nagyúr
-
Ulius80
tag
válasz Ulius80 #22970 üzenetére
még mindíg a sípolással vacakolok,mert kiderült hogy nem a hdd sípol,hanem valami más!most úgy oldottam meg a helyzetet,hogy az usb-be beletettem egy pendrive-ot,és úgy nem sípol!Esetleg valami tönkrement,valami kis pöcök,de ha beteszem a pendrive-ot akkor nem ??Nemértem!!tudtok segíteni??Előre is köszi!!
"A Jurassic Parkban NEM a T-rex üldözte a dzsippet. Chuck Norris üldözte a T-rexet, és a dzsippet!!"
-
ha8alpista
csendes tag
Üdv! Ismét a kérdésem, mivel nem kaptam választ..Van egy hibás vinyóm, ami bekapcskor csak kattog. A gép nem ismeri fel. Szétszedtem, négy fej van benne 4x2. A fejek közül az egyiknek valamije hiányzik, biztos az olvasórésze. Nincs-e valakivek ilyen bontott feje?
A vinyó Seegate - Barracuda 7200.10 750Gb-SATA Chinai. még ez olvasható rajta ST3750640AS és STX - L 35010(B).. Választ a nyolcal@lgmai.com-ra várok -
Turbobacsi
senior tag
válasz ha8alpista #23021 üzenetére
szétszedted? akkor annak annyi...
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Turbobacsi #23022 üzenetére
Kb ez jutott eszembe nekem is...
-
SzaboZE
addikt
válasz ha8alpista #23021 üzenetére
Ha a gép nem ismeri fel, akkor nem az a baja, hogy a fej egy része hiányzik... De most már mindegy is.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
ha8alpista
csendes tag
Ennek dacára továbbra is keresem a fenl leirt fejet... köszi
-
Segnior_Barthez
senior tag
Üdv Urak, mi a megoldás arra, ha a Probook-om alvó üzem után - amikor felnyitom - nem ad képernyőt? Mocorog a vinyó is, meg mittudom én de nem kapcsol be a display? Bios frissítés? Valamikor flopíról csináltam, de gondolom itt már más megoldás van. Ötlet? Kösz
https://www.flickr.com/photos/57762354@N03/
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Segnior_Barthez #23027 üzenetére
Csinálta nekem is, de már megszűnt, illetve nem használok alvó üzemmódot.
Bios frissítéssel óvatosan, elvileg a Biosban van egy opció, hogy frissítse magát, de itt fórumban valakinek gondok lettek az USB3-mal.Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Segnior_Barthez #23029 üzenetére
Én mindig hibernálásra megyek, mert:
- alvó állapotban eszi az aksit folyamatosan,(memóriába írja-majd onnan töltődik vissza a rendszer, ezért folyamatos áramellátás szükséges, ergo hamarabb menj tönkre az aksim
- hibernáláskor: a rendszert a lemezre, HDD-re írja ki, igaz lassabban tér magához a rendszer, de aksihasználat nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Segnior_Barthez
senior tag
-
Zottyino
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Nagyon kezdő fórumozó vagyok, kérem nézzétek el, ha valami hülyeséget csinálok. Szóval, adott egy HP Pavilion ze4500. Tudom nem mai darab! Küzdök vele, mert folyamatosan akadozik. Csak pici, rövid ideig tartó, de periódikus és állandó megakadások. Pl. kurzor folyamatos mozgatásakor kb. 4-5 másodpercenként megakad, aztán továbbmegy. Érdekes módon külső USB-s egérrel nem csinálja. Jelszó beírása kész elmebaj, mert soha nem tudni, hogy melyik karakternél hagyott ki. A feladatkezelőben a CPU használatnál folyamatos, állandón meglévő periódikus ~15-20% -os tüskék láthatóak még nyugalmi állapotban is, amikor elvileg semmi nem fut rajta csak a rendszer.
Ami már eddig megtörtént: -HDD csere, új op rendszer /ugyanaz az újjal, mint a régivel/
- RAM-ok cseréje /többféle kombináció (MHz) és típus cserélgetve/
-gyári driverek /szerintem minden fent van/
-BIOS-t nem mertem frissíteni, mert félek, hogy a kihagyások miatt
valami hiányozni fog és akkor annyi nekiKérem, ha valaki találkozott már ilyen hibával vagy van ötlete, akkor segítsen, mert már nem tudom hogyan tovább! Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy csak a p sorozatú HP notik dokkolhatóak, vagy esetleg az s / b gépek is? Olyan gépet keresek, ami dokkolható, de a p sorozatú gépek már túl drágák sajnos (használt gép nem jöhet szóba)
-
-
LacBp
tag
válasz Zottyino #23032 üzenetére
Szia!
Nekem nx9000 Hp -m van. kb olyan, mint a tied.. Nekem akkor csinálta ezt, ha a vga driver nem volt feltéve, csak az amit az xp magától felismert.
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/ProductList.jsp?locale=en_US&taskId=135&prodTypeId=321957&prodSeriesId=374394
-
Bejci
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni nekem abban,h van egy hp6530b típusú laptopom
ehhez a géphez gyári tartozék a bluetooth mert ha igen akkor az enyémből ki-
spórolta a kedves kereskedő akitől használtan megvettem
Csak biztosra szeretnék menni ezért kérem a segítségeteket amit előre is köszönök!!
[ Szerkesztve ]
-
Bejci
csendes tag
Akkor jól sejtettem....
Tegnap este akartam kipróbálni,illesztő progit is letöltöttem gondoltam az a bibi
de sajna nem,így kicsavartam a hátulján ahol jelzi a bluetooth-t
és a nagy semmi fogadott!!!
Mind1 biztos nem hagyom ennyibe ezt a dolgot!! -
tutu
csendes tag
Szervusztok!
Video (avi, mpeg4-akarmi) lejatszaskor miert szaggat a hang? 5-10 mp-enkent, tizedmasodpercekre. A film elejen surubben, aztan talan ritkabban, de rendszertelenul.
HP Elitebook 8460p, Core i5-tel... nem ertem. Ceges shit...Elore is koszi...
-
Bejci
csendes tag
Igen megvan, egy szalagkábel , a végén műanyag csatlakozó !
Remélem jól írtam le -
zoli03
őstag
6910p-n nincs valami billentyűkombináció, amivel ki tudom kapcsolni a kijelzőt? Vagy valamilyen program? Tegyük fel, be van állítva az energiagazdálkodásnál 5 vagy 10 percre, de csak meg akarok nézni valamit, utána már nem kell a kijelző.
Mindig átállítani az energiagazdálkodást sokáig tart. Az se megoldás, hogy beállítom, hogy a fedél lehajtására ne csináljon semmit, mert ha folyton nyitogatnám, szerintem elég hamar laza lenne a zsanér. -
SzaboZE
addikt
válasz zoli03 #23047 üzenetére
Nincs, de ezt érdemes kipróbálnod:
http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/create-a-shortcut-or-hotkey-to-turn-off-the-monitor/
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
adnoctum18
senior tag
Az mitől lehet hogy egyik napról a másikra az FN+F9-F10 nem szabályozza a fényerőt?
Feljön a kis OSD ablak de nem történik semmi, csak akkor megy lejjebb a fényesség ha az FN+F11-et nyomogatom, a fényérzékelőt.A többi FN+bármi jól működik csak ez nem.
---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
Thusor
őstag
válasz adnoctum18 #23049 üzenetére
Nem lehetséges, hogy be van kapcsolva a fényérzékelő? Így nem tudod szabályozni a fényerőt.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
Hirdetés
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest