Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
mokus1
addikt
Egy két vélemény meghallgatnék egy dv6-os gépről.
i7 720qm
hd5650
Mennyire melegszik zajos? Összeszerelés milyen mínőségű? -
mokus1
addikt
Na beszálltam én is a hp noteszok körébe dv6al
ez az i7 nagyon komoly.és a 7200as vinyó érezhetően gyorsabb mint a 5400as wdm -
mokus1
addikt
Hp Dv6 3104.
Egy kicsit bosszant ahogy a ventilátort használja.Ha pörög akkor csak teljesen csendbe pörög senkit nem zavar.Viszont ha bizonyos hőfok alá hűlik akkor kikapcsol teljesen, viszont néha szinte maximumra tekeri magát és megint leáll. Ez ellen nem lehet tenni valamit? -
mokus1
addikt
Nem tudom feltelepíteni a kamera szoftvert. Kell alá valami program? Mert elindul csomagolja és utánna semmi se történik.
-
mokus1
addikt
válasz fabian.bence #22752 üzenetére
Van rá garancia? Első körben nézd meg a memóriákat pattintsd ki pattintsd be rendesen ha több is van probáld ki egyesével.Ha van rá módod a cpu-t is meg kéne nézni de ettől nagyobb esély van az alaplap halálra.
-
mokus1
addikt
-
mokus1
addikt
válasz Teodor52 #22819 üzenetére
Nem egészen.
Van az APU amiben a cpu és a vga integrálva van.
Az apu cpu-ja:A6-3400
az apu Gpu-ja:AMD HD 6520G
Itt fontos tudnod hogy az apunak nincsen saját dedikált memóriája hanem a rendszer memóriából csíp el.
Előbb egyébként hülyeséget írtam a "G2" jelzés jelenti azt hogy dual graphics, a sima "G" csak az APUban lévő VGA-t jelzi szóval jelen esetben egy integrált chip van.Igen jól értelmezed viszont 2 integrált grafikus kártya sose lesz egyszerre!
A G2 jelzést akkor kapja ha van egy dedikált VGA a APU-ban lévő mellé, és igen ilyenkor crossfire-ban dolgoznak együtt. -
mokus1
addikt
válasz tantalkondi #22850 üzenetére
Nézd meg a csatlakozókat ha tudod.Ha CD-ről sem bootol az már gáz.Addig elkéne mennie amíg megtalálja a meghajtókat.
Én inkább a sata vezérlőt hibáztatnám.[ Szerkesztve ]
-
mokus1
addikt
válasz Rellind #22858 üzenetére
Nem tudom mennyire melegszik, gyanítom i7el igen i3-i5el nem jobban mint a többi.
A kártya FullHD-ban esélytelen a FULL-ra főleg a BF3. a mw3 még talán.Egyébként ez egy 6770m picit gyorsabb memóriával semmi más.Ja mw2öt szerintem el-el viszi FHD maxon. de élsimitok ilyesmik kikapcsolva.
[ Szerkesztve ]
-
mokus1
addikt
válasz Turbobacsi #22998 üzenetére
Szia!
Minden driver fel van telepítve? Eszközkezelőben nincs semmi sárga felkiáltójeles ismeretlen?
Nézz be win7es topikba is egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
Hirdetés
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- Dell Latitude 5400 Quad Core i5-8365u 8 GB RAM új 256 GB SSD és akkumulátor
- Asus F415E 14" Laptop
- Újszerű HP Elitebook 840 G7 (256SSD, i5, 16GB RAM)+ ajándék új ASUS gamer füles
- Lenovo Thinkpad P52 üzleti profi laptop, szép állapotban, I7 8850h erős processzor, 512g
- Újszerű ASUS TUF A15, Ryzen 7, RTX 2060, 1TB SSD, 32 GB RAM, 144 Hz FHD minden gyári tartozékkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest