- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Egy korszak vége
- 20 éve a PH!-n
Új hozzászólás Aktív témák
-
mokus1
addikt
válasz Turbobacsi #22998 üzenetére
Szia!
Minden driver fel van telepítve? Eszközkezelőben nincs semmi sárga felkiáltójeles ismeretlen?
Nézz be win7es topikba is egyébként. -
mokus1
addikt
válasz Rellind #22858 üzenetére
Nem tudom mennyire melegszik, gyanítom i7el igen i3-i5el nem jobban mint a többi.
A kártya FullHD-ban esélytelen a FULL-ra főleg a BF3. a mw3 még talán.Egyébként ez egy 6770m picit gyorsabb memóriával semmi más.Ja mw2öt szerintem el-el viszi FHD maxon. de élsimitok ilyesmik kikapcsolva.
[ Szerkesztve ]
-
mokus1
addikt
válasz tantalkondi #22850 üzenetére
Nézd meg a csatlakozókat ha tudod.Ha CD-ről sem bootol az már gáz.Addig elkéne mennie amíg megtalálja a meghajtókat.
Én inkább a sata vezérlőt hibáztatnám.[ Szerkesztve ]
-
mokus1
addikt
válasz Teodor52 #22819 üzenetére
Nem egészen.
Van az APU amiben a cpu és a vga integrálva van.
Az apu cpu-ja:A6-3400
az apu Gpu-ja:AMD HD 6520G
Itt fontos tudnod hogy az apunak nincsen saját dedikált memóriája hanem a rendszer memóriából csíp el.
Előbb egyébként hülyeséget írtam a "G2" jelzés jelenti azt hogy dual graphics, a sima "G" csak az APUban lévő VGA-t jelzi szóval jelen esetben egy integrált chip van.Igen jól értelmezed viszont 2 integrált grafikus kártya sose lesz egyszerre!
A G2 jelzést akkor kapja ha van egy dedikált VGA a APU-ban lévő mellé, és igen ilyenkor crossfire-ban dolgoznak együtt. -
mokus1
addikt
-
mokus1
addikt
válasz fabian.bence #22752 üzenetére
Van rá garancia? Első körben nézd meg a memóriákat pattintsd ki pattintsd be rendesen ha több is van probáld ki egyesével.Ha van rá módod a cpu-t is meg kéne nézni de ettől nagyobb esély van az alaplap halálra.
-
mokus1
addikt
Nem tudom feltelepíteni a kamera szoftvert. Kell alá valami program? Mert elindul csomagolja és utánna semmi se történik.
-
mokus1
addikt
Hp Dv6 3104.
Egy kicsit bosszant ahogy a ventilátort használja.Ha pörög akkor csak teljesen csendbe pörög senkit nem zavar.Viszont ha bizonyos hőfok alá hűlik akkor kikapcsol teljesen, viszont néha szinte maximumra tekeri magát és megint leáll. Ez ellen nem lehet tenni valamit? -
mokus1
addikt
Na beszálltam én is a hp noteszok körébe dv6al
ez az i7 nagyon komoly.és a 7200as vinyó érezhetően gyorsabb mint a 5400as wdm -
mokus1
addikt
Egy két vélemény meghallgatnék egy dv6-os gépről.
i7 720qm
hd5650
Mennyire melegszik zajos? Összeszerelés milyen mínőségű?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Projektor topic
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Linux kezdőknek
- Sorozatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Nők, nőügyek (18+)
- OLED TV topic
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Lenovo X13 13,3" Gen1 i5-10310U 16GB 512GB SSD, 1 év garancia
- Lenovo Ideapad Gaming 3 15ach6
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest