Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segnior_Barthez
senior tag
Üdv Urak. 2 éves a probookom, hajotogattam is rendületlenül a kijelzöt. Manapság becsíkozódik a display hajtogatás közben és azt feltételezem - kontakt hiba - vagy szét lett hajtva, vagy a pin lazult meg - bár inkább előbbi. 4330-am van. Van tapasztalatotok. Kösz
-
Segnior_Barthez
senior tag
Üdv Urak. Mi a tapasztalat a nem original akkumulátorokkal kapcsolatban? Erre gondoltam [link]
Vett már vki utángyártottat, ami hozta a ráírt kapacitást? Köszszerk: Illetve megbízható Ebay seller kerestetik

-
Segnior_Barthez
senior tag
üdv urak,
probook 4330 figyelmeztetés nélkül kattan és -akár terhelés nékül is- randomban kikapcsol azóta, hogy a hp support assistant telepítettem, ami a következőt mutatja: [link]. valamint az fn + fényerő a telepítés óta nem műküdik.
kérdés: van vmi korszerűbb hardver management progija mint ez a 7.0.39.15? keressek bios frissítést, mert ezen még nem csináltam, lehet igényli már. vagy szimplán kuka az aksi? köszönöm a segítséged
-
Segnior_Barthez
senior tag
üdv urak, probook 4330am van i3, 8GB RAM 320GB HDD.
A HP Power Assistant és a HP Support Assistant is leáll a noti bekapcsolása után. Nem segít sem ezek ujratelepítése, sem csökkentett módban való install. Mi a teendő? köszönöm
szerk: win7 ultimate -
Segnior_Barthez
senior tag
-
Segnior_Barthez
senior tag
üdv urak, az optikai helyére tervezek egy ilyet. [link] volt ezekkel kapcsolatban tapasztalat?
szerk: jók ezek ssd interfacenek is? ha később ki akarom cserélni. kösz -
Segnior_Barthez
senior tag
üdv, KÖZÉRDEKŰ:
Aki aggódik a HD 3000 teljesítménye végett az ne tegye, mert nem kell szégyenkeznie
Rage:
1280x 600, legszarabb grafikán: 30-40, ill. 20-30 fps belső / külső helyszínen.
Megjegyzés: a HP Power Assistant -ban 'Teljesítménycentrikus' -ra kell állítani a masinát!
Ami: i3/2310m, 4GB, 320GB........és yuppi! -
Segnior_Barthez
senior tag
helló. probook i3, hd3000 van. a gpu tuninggal próbálkozott vki? 1280 lowban szaggat a rage

-
Segnior_Barthez
senior tag
Üdv Urak,
Probook 4330ra (i3-2310M, hd3000) icc proflja van vkinek? Ez a [link] nálam üres. -
Segnior_Barthez
senior tag
Üdv Urak, mi a megoldás arra, ha a Probook-om alvó üzem után - amikor felnyitom - nem ad képernyőt? Mocorog a vinyó is, meg mittudom én de nem kapcsol be a display? Bios frissítés? Valamikor flopíról csináltam, de gondolom itt már más megoldás van. Ötlet? Kösz
-
Segnior_Barthez
senior tag
Üdv Urak. ICC profilt hol szereztek be a masinához?
A HP semmilyen támogatást nem nyújt ezzel kapcsolatban. A harveres oldalakon lévőek pedig elég...sutácska eredményt prodkálnak. Osszuk már meg, ha van nektek. Link, egyebek...!
-
Segnior_Barthez
senior tag
Údv Urak, egy renew masinához jutottam hozza, és nagyon szorakoztató ez a tórük billentúzet... majd lecserélem

kérdésem: hogy a gránátban van az, hogy egy lejért licenszú Win7 Prof 64-es op rendszer van rajta? a 7601-es verzio. tőbb mint érdekes, hogy előttem bontja ki a srác, és otthon HP rendszergazdaként bejelentkezhető és megy a win?%! ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Társasjáték topic
- Villanyszerelés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Filmvilág
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx