Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Amm és a CQ56 Inteles notikról véleményed esetleg? Ez Intel T4500 as procival van.
Meg hát ezt Win7 el 112 ért megkapnám ami nagyon jó lenne nekem.Jajj el kéne dönteme.
A hülyeségre tudom ningy gyógyszer de hosszú távra kell noti.
most egy HP 615 ösömö van QL66 os procival 1 giga rammal
-
-
zsolthee
senior tag
6710b-nél a switch cover-t az akkutól jobb és balra lévő 2-2 csavar kivétele után fel lehet pattintani. (Nem sokban különbözhet fizikailag a 6715b-től).
Én úgy szoktam, hogy miután kivettem a klavot, óvatosan alulról kiemelem az egyik sarkát(általában a jobb oldalról kezdem) egy puha műanyag feszítővel. Ha feljött, ugyan azon az oldalon lévő zsanértakaró alá is benyúlok és kipattintom a jobb oldalán. Aztán már annyira hajlik a cover, hogy kézzel meg tudod fogni és apró fe-le mozdulatokkal végig fel tudod szedni a másik végéig. -
mome
tag
-
mome
tag
-
mome
tag
Nekem is ilyen gépem van csak más processzorral. 2 éve vettem és már 3-4-szer szétszedtem és kipucoltam, újrapasztáztam. Szerintem nem nagy ördöngösség, én sem csináltam ilyet azelőtt, de nem akarlak biztatni nehogy tönkretedd. A pattintós résznél eleinte féltem.

Szívesen segítek, ha mégis rászánod magad.
-
-
ABE
őstag
Majd xcbiker fórumtárs elmondja, hogy a számozás hogy van a HP-nál, de ettől függetlenül továbbra sem értem a gondod. Egy modellcsaládon belül a gépek lényegében ugyanazon alkatrészekből épülnek fel, ugyanazok a driverek kellenek, csak a pontos konfiguráció és a lokalizáció más a különböző modellszámú gépeknél egy típuscsaládon belül.
-
ABE
őstag
Meg fogsz lepődni, de az minden bizonnyal egy HP Compaq 6715b. Hiszed, vagy sem. Mi a kérdés?

-
outsiders
aktív tag
Hát én még ezt az egyet találtam ami frisebb nekem is 6715b-m van és ezt használom. Amugy igen sokáig egyáltalán nem volt hozzá driver csak a gyári 2007 februári
na itt a link: [link]Jha és tényleg vki tudna véleményt mondani arról, hogy mekkora teljesítménybeli változást észlelnék majd ha a sempron 3800+ lecserélném vmelyik X2-es Turionra? Persze csak gariidő lejárta után gondoltam mert ha jól tudom garivesztő a művelet.
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
A hülyeségre tudom ningy gyógyszer de hosszú távra kell noti.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pyttawrx