Hirdetés

2024. augusztus 26., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:27:44

LOGOUT.hu

Honda topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#71732) Piftuka


Piftuka
veterán

Sziasztok!

Látom, hogy a topic tagjainak milyen klassz autói vannak, még néhány, lassan veterán korba lépő, nagyon szép Civic is van a fotók között... :R

Nemrég tagja lettem én is a "Honda családnak" egy közel 10 éves, VIII. generációs, 2.000 ccm-es i-VTEC motorral szerelt Accord gazdájaként. :)

Mivel a mellékelt számla alapján már a 7. évében van az autóban lévő aksi, szeretném cserélni, ám az a kérdésem, hogy valóban csak a 45, vagy 47 amperórás jobb+ "kocka" akku fér el benne?

Szeretem, ha "overkill" az aksi, hiszen főleg városban, rövid utakra használom. A korábbi, alsó-középkategóriás, fele ennyire erős (és "fapados") családi sedan-ba is prémium Bosch S05, 67 Ah-s aksit vettem.

Ti millyet használtok, és milyet ajánlotok az Accord-ban? Van közületek, aki a 60+ Ah-s kapacitásban választott hozzá aksit?

Egyáltalán létezik olyan kapacitású akku, ebben a kompakt méretben? :F A netes találatok eléggé elentmondásosak... Bal+ a találatok zöme ebben a méretben, de találtam olyat is, ami a fotó és a leírás alapján kompakt, és jobb+, de szeretnék biztosra menni.

A gyári méretben egyébként a Rocket 45 Ah-s aksiját szemeltem ki, mert toronymagasan annak a legnagyobb az indítóárama (450 Amper).

Mennyit számít ez a gyakorlatban ennél a modellnél?

Köszönöm előre is a segítő hozzászólásokat! ;)

Üdv: Piftuka

"Aquila non captat muscas."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.