Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz Redcaster #14200 üzenetére
Arénában Leeroy, BGH, 2 fireball és ilyesmik? Az se gyenge
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Redcaster
őstag
válasz Sirandrish #14203 üzenetére
Egész jól jöttek a lapok, de így is az 1. 2 meccsemet elvesztettem, mert lategame minion nagyon kevés van De azóta nyertem kettőt, most meg egy ilyen paladin ellen megyek, szegény nem tudja, hogy mi fog rá várni
-
Ereshkigal
őstag
Köszi.
-
whitezo88
nagyúr
igen elég gyakori 1 db coldlight a gyors lapszerzéshez, hiszen a miracleben úgyis olcsó lapok vannak és kell a kombó. én shadowsteppel is szivattam egyszer ellenfél papot, túl sok volt a kezében így tettem róla, hogy 5 lapot burnoljön húzással együtt ráadásul lopott egy auctioneert amit 2x sapoltam vissza és 2x tette ki újra, mikor tele volt a keze...
-
szildavid90
aktív tag
Mért frissít mostanában ilyen sokat a játék? Mondom belépek már játszani aztán vagy 20 percig frissítgetett, nem is csoda, ha utána el is ment a kedvem a játéktól.
-
F-ECT$
titán
válasz szildavid90 #14207 üzenetére
Gondolom bug fixek. Tényleg felháborító, hogy javítgatják folyamatosan a játékot
Dive ever, work never.
-
válasz szildavid90 #14207 üzenetére
Nekem a frissítések nagy része max 1 percig szoktak tartani, ritka a hosszabb (pár perces). De amúgy nincs is sok frissítés, havonta talán 2 szokott jönni. Akkor updatelget valamit, ha váltogatod a szervereket, de az kb. 10-15 mp nálam.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz Ereshkigal #14210 üzenetére
Hát ööö... Jó munka <> hibátlan szoftver, még ha furcsán hangzik is, ugyanis lehetetlen hibátlan programokat írni.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
kovsol
titán
válasz Ereshkigal #14210 üzenetére
maga a battle.net klienshez jött ki mostanában több javítás is, nem mindig a HS-t javították.
May the Force be with you!
-
fogtunder
nagyúr
iPaden nincs ennyi frissítés
I hate morning people. And mornings. And People.
-
k.kristof
őstag
válasz Ereshkigal #14214 üzenetére
Nincs neki, mivel nincs hibátlan szoftver
-
válasz Ereshkigal #14214 üzenetére
hibátlan szoftver (jelző; fogalom):
1. Ógörög kifejezés: olyan dolgokat jelöltek vele, melyről tudni lehetett, hogy a jelző alanya
a) nem létezhet, vagy
b) természetfeletti képességekkel bír (pl. félisten), vagy
c) mindenható2. Kocka (geek) jelző: elsősorban a geek mitológiában használatos, gyakran az (elérhetetlen) álmok, célok jelölésére.
3. Bizonyos kultúrákban ez jelenti a működő szoftvert (lásd "egységsugarú júzer" definíciója).
Eredet [magyar: hibátlan/hibbant (hülye, kocka) < azerbajdzsáni: soft (birka) < magyar: ver (erőszakoskodik < vér (ősturul nyelven))]
-
Fr0z3n
őstag
Vicces ez a Bloodlust [link]
-
tomazin
veterán
lehet hibátlan program, ui. van rá módszer, amivel matematikai alapon lehet bizonyítani, hogy a program valóban megoldja a feladatot. gyakorlatban a faék egyszerűségű programnál (2 számot összead) bonyolultabbnál rettentő időigényes feladat lenne ennek a bizonyítása
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
akit érdekel egy jó anti zoo deck, ami még agró is: [link]
-
xavix13
őstag
UTH nerf óta nem játszottam hunterral, mostani metában mennyire életképes? Zoo ellen egész jó lehet, secretekkel, uth is megszaladhat, heropower duplán jó warlock ellen, és van elég burst is.
Ilyen lifecoach féle midrange hunterra gondoltam, mennyire halott ötlet?One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
-
Devas
őstag
Micsoda meccset nyomtam Druiddal.
1. kör: Innervate + Raging Worgen
2. kör: Wrath a Worgen-re majd 2x face.
3. kör: Mark of the Wild Worgenre, 2x face... 10 élete maradt és kilépett.Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
-
nofi
addikt
válasz penge111 #14233 üzenetére
Én múlt héten kezdtem félretenni, de minden alkalommal baromi nagy a kísértés, tekintve, hogy még 10-15 paklit vettem csak és bőven lenne mit kinyerni. A fix leg, ami segíti a spórolást.
Emlékszem, egy hónapja mikor haver hívott játszani. Nagyon nehezen vettem rá magam, béta idején nem kaptam rá. Aztán toltam vele egy-két meccset és 2. paklibontásra kiesett Ragna. Na azt az anyázást amit kaptam Skypeon
Xbox GT: nozsolt
-
whitezo88
nagyúr
én reggel játszottam pár meccset a palával. vicc, hogy előtte 3ból 2 zoo volt, mióta váltotta erre (rank7) 8-9ből 1 db zoo jött (amit persze lazán vertem). mellette minden, shaman, handlock (2ből 2 lose, mert egyszer sem jött EQ...), mirror matchek... közröhej.
goldot én is gyűjtöm, bár csak 1300 van, de úgyis fokozatosan jönnek majd és első free lesz. handlock ilyen jó? mondjuk énis jónak éreztem csak a héten alig van időm/kedvem játszani a sok rush miatt. amik persze akkor jöttek, palám ellen nem
-
Sirandrish
legenda
válasz penge111 #14233 üzenetére
Én is elkezdtem spórolni, de hetente általában mindig veszek 3-4 paklit
Tegnap is vettem 4et...bár nem értem minek igazábólEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
penge111
addikt
Nekem is volt 1500 goldom, de én is 2 hónapja kezdtem a játékot, elvertem mind arénára, meg paklikra. Nagyon nem izgulok a kieg miatt az első két szárny az nem hiszem, hogy gondot fog okozni, a többi meg majd összejön. Nekem most az a fontos, hogy egyre több és változatos lapom legyen. Ugye a szárnyak hetente fognak megnyílni, meg nyáron jön a kieg, hát a blizzárdból kiindulva az időpontokat ritkán tartják, szerintem nyár végén ha kijön a kieg és a szárnyak között se venném biztosra az egy hetes megjelenéseket.
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
penge111
addikt
Mondjuk számomra az okoz dilemmát, hogy vegyek e paklit valós pénzért vagy sem. Idáig ellenálltam a kísértésnek, de így rohadt lassan fognak összejönni azok a kártyák amiket szeretnék.
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
válasz whitezo88 #14235 üzenetére
Igen, handlock nagyon jó, és egyre többel is találkozom. Akkor nagy esély van a nyerésre, ha a 4. körig kerül mountain giant a kézbe. Persze ilyenkor még lehet BGH az ellennél. És pont ez a legnagyobb gond amúgy, már egyre több handlock-nál is találkozom BGH-val. Rouge-t általában könnyű verni, a többi, most divatos deck ellen sokat számít a szerencse. Legveszélyesebb szerintem a shaman, a többi kb.kiegyenlített. aggro és zoo ellen akkor van esély nyerni, ha korán tudunk tauntolni, de az ugye legalább 2 kártya handlock -nál.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz penge111 #14238 üzenetére
Ha tetszik a játék, akkor szerintem az anyagi helyzetedtől függően bele lehet tolni egy kis pénzt. Ha nem akarsz rá pénzt szánni, akkor arénázni kell keményen 2-3 hónapig, és abból is összejöhetnek a lapok.
Azt azért vedd számításba, hogy 40 pakli vétele még szinte semmire sem elég, olyan 100 pakli körül lesz meg a common, rare kártyák nagy része, jó néhány epic és pár legend, 200 pakli körül lesz meg az epicek nagyja meg 15-20 körüli legend.
Dive ever, work never.
-
addikt
Nekem ma shammy ellen volt pechem handlockkal. Lent 2 molten + közötte argus. Kirakja Ragnát, aki meg lelőtt
Amúgy tényleg ez működik a legjobban jelenleg. Malygoddal felhagytam, mert esélytelen megfognom vele a hordákat. Handlock mellett még saját gyártású spellpoweres druiddal megyek, meglepően jó tud lenni.."It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
válasz Tyler Durden #14241 üzenetére
A druid deckedet tedd már be ide lécci, kíváncsi vagyok rá. Bár lehet, hogy már betetted, akkor bocs.
Ja és melyik handlock variánssal játszol? Én egyre több fajtával találkozom. Nekem összenen 2 legend van benne, Bloodmage és TBK, de elgondolkoztam most még a Leeroyon is, de nem tudom mi helyett tehetném be, mert kb minden lap nagyon fontos. Nincs power overwhelmingem sem a pakliban.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Druid dekk semmi extra, pont emiatt lepődöm meg, hogy jól működik. A lockba én nem használok TBK-t, ellenben Leeroyt igen, de inkább linkelem azt is.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
-
Yodamest
veterán
Ahojj!
1 hete játszom a gémmel és olyan kérdésem lenne, hogy honnan lehet annyi lóvét összeszedni? Olvastam, hogy van aki heti 10 paklit nyit vagy még többet. Vettem párat, hogy legyen valami kis elindulási alapom, de naponta csak 1 új questet kapok ami ad 40-50g-t + 3 győzelemből van 10g, hát ez elég lassúnak tűnik nekem.
Van esetleg valami amiről nem tudok?Feltornáztam magam rank 15-re, ilyen alap lapokkal, de az a baj, hogy itt már nyerni sem tudok, mert mindenki tele van ragnarossal, meg az összes kaszthoz illő kombó lapjuk megvan. A casual játékmódban is ugyanezek az emberkék játszanak, sőt sokszor még erősebbek mint rank 15-16-17-en.
Ha kapnék valami tippet, főleg a gold gyűjtésben azt megköszönném!
Tovébbi szép napot! -
Devas
őstag
válasz Yodamest #14248 üzenetére
Tipp: napi egyszer a piros X-re kattintva megpróbálhatsz kicserélni egy 40 Gold-os Questet egy 60 Goldosra. Ha sok pénzt akarsz még szedni, akkor Arénában érdemes brillírózni.
Ha még nem tetted verd el az összes Expert AI-t egyszer az +100 gold achievement.
[ Szerkesztve ]
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
válasz Yodamest #14248 üzenetére
Aréna, de az más játékstílust igényel, mint a play mód.
A téma összefoglalóban nézd meg a quest listet, mert fel van sorolva az összes rejtett quest is, melyekért aranyat vagy packot kapsz, ugyanitt találsz tippeket arénázásra is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.