Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Beni2360 #22101 üzenetére
Nem nem direkt
Minden ugy szól a 'forrásból' ahogy a zene szerző megalmodta.
A különböző eszközök, legyen az sztereó erősítő, vagy avr, bamilyen hangsugárzó, és itt említeném meg a kábeleket es minden olyan eszközt aminek köze van a hang 'közlesehez' , az mind valamilyen szinten, mértékben ront vagy elvesz az eredetihez képest.
Az olyan fanatikus mint én és sokan itt, igyekszünk a legközelebb konfigurálni a rendszerünket a valodihoz.
A gyártók is ezen dolgoznak, amellett hogy hasznot termeljenek. (csak azért ne dolgozzunk, hogy elfáradjunk ).
Az hogy mi az eredeti zenei elképzelés, azt természetesen én nem tudom megmondani, hogy is tudnám, viszont ehy megfelelő es jól konfiguralt rendszer, már közelebb vagy a legközelebb járhat az eredeti hangzáshoz.
Legalabb is én ezt gondolom amikor a természetes hangra gondolokDe ha tévedek, akkor sorry ...
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Samsung Neo QLED 4K Q60D, Q70D, Q80D, QN95 2024 (55-85") (bontatlan, 3 év garancia)
- 55/65" OLED 4K S95D Smart TV (2024) (bontatlan, 3 év garancia)
- Audyssey Pro Installer Kit Új
- Samsung UHD, QLED, Smart 125CM-es, kijelző+keret fólia, GARANCIÁLIS, hibátlan TV, OLVASS!
- ÚJ, bontatlan Samsung QE77S95D 77" OLED tévé - 3 gyári év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest